Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-11 16:48:55
(#15556) Jajjjjjj. Suliújság!!!!!! A fene. Ebben a hónapban nem is ültünk össze! Azta, elfelejtettem! -persze szóltam, de nem voltak jók az idúpontok, igy mindenki lemondta! -ezt megszivjuk erre a hónapra. Jajjj.- még téma se nagyon van....-a fejem -
beküldve: 2009-03-11 16:47:22
(#15555) Sziasztok!
Ohh, kedves Chika, és Rudymester, sok sok sok sok boldogságot kívánok Nektek!
Hogy én mennyire szeretem a kémiatanárt. Ma épp rossz kedve volt, és feleltetett, mindenkin körbement már, és nézi nálam a naplót, és beszól, "Te úgy is tudod, nem kérdezlek". Jó volt. Meg aztán információkezelésből kaptam egy 5-öst, szóval ma "kellemes" napom van.
Ohh, kedves Chika, és Rudymester, sok sok sok sok boldogságot kívánok Nektek!
Hogy én mennyire szeretem a kémiatanárt. Ma épp rossz kedve volt, és feleltetett, mindenkin körbement már, és nézi nálam a naplót, és beszól, "Te úgy is tudod, nem kérdezlek". Jó volt. Meg aztán információkezelésből kaptam egy 5-öst, szóval ma "kellemes" napom van.
beküldve: 2009-03-11 16:44:56
(#15554) Sziasztok!
Látom a testvéri szeretet a téma
Nekem 4 tesóm van, sőt van egy iker tesóm
De velem sosem szoktak így viselkedni, nem szoktak rugdosni meg ilyenek.
Csak néha amikor rossz napjuk van akkor nagy tud lenni nekik a szájuk, főleg az öcsémnek, de nála ez akkor szokott lenni főleg amikor nem ülhet a géphez ez nála amolyan elvonási tünet
De hála nekem nincs ilyen problémám, szeretem is őket nagyon
Fisi: Én a helyedbe jól leordítanám a fejét és utána egy kicsit megagyalnám
Amúgy milyen napotok volt?
Nekem borzalmas unalmas napom volt épp most értem haza, suli újságot szerkesztettünk pár osztály társammal, de nagyon uncsi volt
Látom a testvéri szeretet a téma
Nekem 4 tesóm van, sőt van egy iker tesóm
De velem sosem szoktak így viselkedni, nem szoktak rugdosni meg ilyenek.
Csak néha amikor rossz napjuk van akkor nagy tud lenni nekik a szájuk, főleg az öcsémnek, de nála ez akkor szokott lenni főleg amikor nem ülhet a géphez ez nála amolyan elvonási tünet
De hála nekem nincs ilyen problémám, szeretem is őket nagyon
Fisi: Én a helyedbe jól leordítanám a fejét és utána egy kicsit megagyalnám
Amúgy milyen napotok volt?
Nekem borzalmas unalmas napom volt épp most értem haza, suli újságot szerkesztettünk pár osztály társammal, de nagyon uncsi volt
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-11 16:45:50
Az önkontroll amúgy is nagyon fontos, mivel ilyen sz@r világban élünk.^^" Mi lenne velünk, ha annyi önkontrollunk sem lenne, mint most...
Bár vannak, akiknek így sincs elég, lásd tegnapi téma és bűnözés.
Nagyon! Igazán erős lélekre vall, ha mégis sikerül.
És hatalmas önkontrolra.
-az nekem van, csak van mikor nincs
Opps. Pótolok.
Rudymester és Chikra, sok boldogságot.
Szerk: Zoé 2009-03-11 16:40:03
beküldve: 2009-03-11 16:37:52
(#15551) Rudymester és Chika: Sok boldogságot!
idióta kistestvér: Nekem ilyen problémám nincs,max annyi,hogy tesóm ma is bevágta a durcást,azért mert mamáéktól kért sültkrumplit,hogy otthon is egyen, és mikor mondta hogy tegyem le az ő táskájába tettem,mert az enyémben nem volt hely... (megj.: tesóm 19 éves(!))
Igaz,nem nagyon ismerlek titeket^^'
idióta kistestvér: Nekem ilyen problémám nincs,max annyi,hogy tesóm ma is bevágta a durcást,azért mert mamáéktól kért sültkrumplit,hogy otthon is egyen, és mikor mondta hogy tegyem le az ő táskájába tettem,mert az enyémben nem volt hely... (megj.: tesóm 19 éves(!))
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Csak nehéz az ilyennel kicsit is kedvesen bánni.
Nagyon! Igazán erős lélekre vall, ha mégis sikerül.
Hát ebbe már nem kötök bele, és nem is akarok.
A Miho féle nevelés sztem előbb utóbb megteszi a hatását.
A Miho féle nevelés sztem előbb utóbb megteszi a hatását.
Sajnos sokszor a siettetés sem segít, mert feltűnik Nekik, hogy ez amolyan "bosszú" ellenük, és bizony az egojuk ezt is rendesen lekezeli. Néha segít az idő is... A lassú érnihagyás...
Amúgy volt olyan tapasztalatom is, mikor a kedvesség segített. Nem magunkra venni a bántalmazást, csak kedvesen mosolyogni, de sosem éreztetni, hogy ez a kedvesség okkal történik. Bár ez persze nem mindig elég. De ez az egyik legerősebb fegyver. Az ellentétévé válsz annak, amit Ő képvisel, egy tükröt tartasz elé, amiben azt látja, hogy miként lehetne - és kellene - viselkedni.
Miho-féle neveléstani leckék: The End.
Amúgy volt olyan tapasztalatom is, mikor a kedvesség segített. Nem magunkra venni a bántalmazást, csak kedvesen mosolyogni, de sosem éreztetni, hogy ez a kedvesség okkal történik. Bár ez persze nem mindig elég. De ez az egyik legerősebb fegyver. Az ellentétévé válsz annak, amit Ő képvisel, egy tükröt tartasz elé, amiben azt látja, hogy miként lehetne - és kellene - viselkedni.
Miho-féle neveléstani leckék: The End.
Az ilyen srácokon többnyire nem segít semmi, csak az, ha ugyanazzal szembesülnek, mint az általuk bántalmazottak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
.
.
Hát ez igaz. De azér nem árt kicsit siettetni azt a leckéztetést, h vegye már észre magát.
beküldve: 2009-03-11 16:15:31
(#15546) Fisi:
... Első döbbenetem után, csak egy lemondó sóhaj hagyta el a szám... Majd elöntött a kesrű, tehetetlen méreg.
Ezt teszi a mai csaj-társadalom a fiatal, jóképű, szőke hercegekkel: ilyen elfajzott, beteges, undorító... "izék" lesznek.
Ne haragudj, hogy ilyesmit írok a testvéredről, hiszen nem ismerem Őt, nem tudhatom miért ilyen - bár nem tudom mennyire bánod, hogy ilyesmit írok.
Az ilyen srácokon többnyire nem segít semmi, csak az, ha ugyanazzal szembesülnek, mint az általuk bántalmazottak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Mindenesetre sok türelmet, hidegvért, és erőt kívánok a jövőben, addig, míg egy fedél alatt vagytok kénytelenek élni.
... Első döbbenetem után, csak egy lemondó sóhaj hagyta el a szám... Majd elöntött a kesrű, tehetetlen méreg.
Ezt teszi a mai csaj-társadalom a fiatal, jóképű, szőke hercegekkel: ilyen elfajzott, beteges, undorító... "izék" lesznek.
Ne haragudj, hogy ilyesmit írok a testvéredről, hiszen nem ismerem Őt, nem tudhatom miért ilyen - bár nem tudom mennyire bánod, hogy ilyesmit írok.
Mindenesetre sok türelmet, hidegvért, és erőt kívánok a jövőben, addig, míg egy fedél alatt vagytok kénytelenek élni.
beküldve: 2009-03-11 16:06:29
(#15545) beküldve: 2009-03-11 16:05:52
(#15544) Sziasztok.
Azta, itt kitört a testvéháború. Nem kell eltűrni, csak egy párnával kell este a szobájába lopózni. amig alszik .
Mondd meg neki, h ne rajtad mutassa az erejét, mer az csak azt jelenti, h másonn nem meri. Ak meg ne legyen olyan nagyra magával.
Hozd kinos helyzetbe a barátai előtt, vagy csak hints el egy kis magot azok közt akiknek tetszik, és lassan kinyilik a virág.
mit tom én, h otthon h viselkedik, meg milyen tuskó, és lassan mindenki megutálja, egyedöl marad, és a végén könyörögni fog, de te meg ne szánd meg!!!
Azta, itt kitört a testvéháború. Nem kell eltűrni, csak egy párnával kell este a szobájába lopózni. amig alszik .
Mondd meg neki, h ne rajtad mutassa az erejét, mer az csak azt jelenti, h másonn nem meri. Ak meg ne legyen olyan nagyra magával.
Hozd kinos helyzetbe a barátai előtt, vagy csak hints el egy kis magot azok közt akiknek tetszik, és lassan kinyilik a virág.
mit tom én, h otthon h viselkedik, meg milyen tuskó, és lassan mindenki megutálja, egyedöl marad, és a végén könyörögni fog, de te meg ne szánd meg!!!
Szia Fisi!
Átérzem a helyzetedet...Nekem az unokaöcsém ilyen, bár ő még csak 10 éves.
Innen üzenem az öcsédnek, hogy 16 évesen nem kellen ilyen gyerekesen viselkednie!
Mellesleg lányokat verni (jelen esetben rúgni) gyávaság!
Átérzem a helyzetedet...Nekem az unokaöcsém ilyen, bár ő még csak 10 éves.
Innen üzenem az öcsédnek, hogy 16 évesen nem kellen ilyen gyerekesen viselkednie!
Mellesleg lányokat verni (jelen esetben rúgni) gyávaság!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Ezt a helyzetet kissé nehéz átélni "egykeként", de tudom ajánlani a betoncsizma-Duna párosítást, vagy a kedves barátom szavajárását miszerint "levágom a fejed és belesz@rok a tüdődbe - bmeg!". A kivitelezés már csak rajtad múlik...
Ne is mondd...ma is megpróbáltam a pofájának esni, de nem sikerült kárt okoznom...persze az a nyomorék közben folyamatosan rugdalt. Már nem azért mit képzel? Azt hiszi, most milyen férfias volt?
Akinek elege volt, ne kattintson
Attól még, hogy 16 éves és tetszik a hülye csajoknak az osztályban, talán nem rajtam kéne fitogtatni, hogy milyen határozott és "férfias" (hol van ez attól! egy agy nélküli heretömb!)
És nem fogom megbánno, hogy a szarakodásait a nyilvánosság elé tártam! Sőt, ha kell, csinálok a nevében egy fényképes blogot és iwiwen elküldöm azoknak osztálytársának, akik utálják!
És nem fogom megbánno, hogy a szarakodásait a nyilvánosság elé tártam! Sőt, ha kell, csinálok a nevében egy fényképes blogot és iwiwen elküldöm azoknak osztálytársának, akik utálják!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.