Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-10 21:23:18
(#15496) Morduk amit idéztél tőlem 2 percet kapsz hogy töröld!!!Az idézés nem arra van hogy az egészet idézzed f@szom! 2 percet kapsz!VAgy találkozunk ám Sakura conon!!!
beküldve: 2009-03-10 21:19:11
(#15495) ÚÚr Isten! A tíz éves gyerek lefutózza magát egyre lengébb öltözetben. Jó oksa nah lehet baromkodni. De hogy felpakolják az internetre az egy kicsit durva. De nem csak egy, hanem egy csomó. Azért én ezt lelkileg nem bírnám ki.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-10 21:17:37
(#15494) Légyszives javítsd vagy töröld az előző hsz-od Morduk, mert ez rasszizmus!!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-10 21:22:04
nyomj a szerkeszt gombra és ezt nagyon gyorsan írd át arra mondjuk, h jajj de rossz néha 1-2 dolog. ilyet ne írj ki.
Jajj én ilyet már halottam... (ha engem értetek)
nyomj a szerkeszt gombra és ezt nagyon gyorsan írd át arra mondjuk, h jajj de rossz néha 1-2 dolog. ilyet ne írj ki.
szerk: ezt attól föggetlenül írom h egyetértek v nem. de ez egy maga oldal, nem kurucinfo
szerk: ezt attól föggetlenül írom h egyetértek v nem. de ez egy maga oldal, nem kurucinfo
-
Szerk: ∂z 2009-03-10 21:16:53
Ne is mondd...
Én komolyan mondom annyit agyalok a "Szemet szemért" ősi törvényeken, a halálbűntetésen... És igenis!!! Ezek kellenek. Egy ilyen vadállatnak például, aki gyerekeket erőszakol levágnám a farkát - elnézést a fiatalabbaktól - és kikötözném a rendőrség elé, hadd köpködje le a nép.
...
Hagyjuk...
Én komolyan mondom annyit agyalok a "Szemet szemért" ősi törvényeken, a halálbűntetésen... És igenis!!! Ezek kellenek. Egy ilyen vadállatnak például, aki gyerekeket erőszakol levágnám a farkát - elnézést a fiatalabbaktól - és kikötözném a rendőrség elé, hadd köpködje le a nép.
...
Hagyjuk...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-10 21:14:42
*fütyül* itt nincsen semmi
Szerk: Morduk 2009-03-10 21:27:42
Ne is mondd...
Én komolyan mondom annyit agyalok a "Szemet szemért" ősi törvényeken, a halálbűntetésen... És igenis!!! Ezek kellenek. Egy ilyen vadállatnak például, aki gyerekeket erőszakol levágnám a farkát - elnézést a fiatalabbaktól - és kikötözném a renőrség elé, hadd köpködje le a nép.
...
Hagyjuk...
Én komolyan mondom annyit agyalok a "Szemet szemért" ősi törvényeken, a halálbűntetésen... És igenis!!! Ezek kellenek. Egy ilyen vadállatnak például, aki gyerekeket erőszakol levágnám a farkát - elnézést a fiatalabbaktól - és kikötözném a renőrség elé, hadd köpködje le a nép.
...
Hagyjuk...
te is örülnél egy deathnotne-nak, ha jól gondolom.
Legyen hátra csak 5 évem egy Note-tal...megérné
Szerk: baniaa3 2009-03-10 21:08:49
beküldve: 2009-03-10 21:05:49
(#15484)
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-10 21:18:06
Megkérdezem én is, mert azt hiszem Yaven nem kapott választ..
Mi lesz a szombati fórumtalival?
*megbujik* én nem tudom
beküldve: 2009-03-10 21:01:05
(#15482) Megkérdezem én is, mert azt hiszem Yaven nem kapott választ..