Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mivel fáradt vagyok a visszolvasáshoz,vki összefoglalná mi volt?
hali/mi a téma+egy kis fangörlködés, vásárlásbeszámoló
ennyi
Dzurin, te asztán lényegre törő vagy!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
hali/mi a téma+egy kis fangörlködés, vásárlásbeszámoló
ennyi
-
Szerk: ∂z 2009-03-10 20:56:31
Uhh
beküldve: 2009-03-10 20:54:30
(#15478) na emberek,ha valaki mosott és centrifugázott már naagy kemééény sz@r darabot,akkor az el tudja képzelni milyen az állapotom...életem első karate edzése,kemény 3 óra+ tanulás...most értem csak géphez
baniaa: örök klasszikus vidi
baniaa: örök klasszikus vidi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-10 20:48:09
(#15476)
Szerk: baniaa3 2009-03-10 20:49:10
beküldve: 2009-03-10 20:47:39
(#15475) Mattet szeressem... *fangirl sikoly elfojtva*
Meg úgy az összes Wammy's-os fiút... Hihhi... Láttam múltkor egy Mello plüsst - hjajj nagyon édes volt a szörmés fekete kabátkájával*olvadozik* - most arra vadászom. Sajna Matt plüsst nem láttam még, de ha lenne, tuti az után is vágyakoznék...
Meg úgy az összes Wammy's-os fiút... Hihhi... Láttam múltkor egy Mello plüsst - hjajj nagyon édes volt a szörmés fekete kabátkájával*olvadozik* - most arra vadászom. Sajna Matt plüsst nem láttam még, de ha lenne, tuti az után is vágyakoznék...
Én egy Bleaches macit kérnék. A neve nem ugrik be. Asszem Ruchiáé volt.
Mattet szeressem... *fangirl sikoly elfojtva*
beküldve: 2009-03-10 20:32:17
(#15471) Nekem az egész mangánál a fejjel van a legnagyobb gond. Muszáj lessz másolni a vázlatoknál...
Egyetértek. Pedig olyan szép ez a csaj. No sebaj. Úgyis egyedi volt az az avám - már amennyire lehet egy ava egyedi.
Jaja...a sok szines közt a fekete-fehér nagyon látványos
Nemrég én is gondoltam, hogy lecserélem az avám, de aztán rájöttem, hogy ez tökéletesen illik az egész oldal designjához, szóval maradt Matty
<--- Próbálkozás; új ava... Nem is tudom...
Szerintetek?
Szerintetek?
én mindenkit az avájáról, nem a nevéről ismerek meg szóval néztem egy ideig mire rájötte, h ki vagy
szer: jajj de jó
-
Szerk: ∂z 2009-03-10 20:27:53
Miho: Sztem maradj a régi jól beváltnál. Ez valahogy torzan jön ki
Egyetértek. Pedig olyan szép ez a csaj. No sebaj. Úgyis egyedi volt az az avám - már amennyire lehet egy ava egyedi.
Morduk: Felvehetsz, csak ne bombázz baromságokkal.
Nem fárasztalak.Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!