Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kik gondolják ezt? A bölcsisek? Már bocsánat, de ez annál is naivabb, mint amit egyik oszt.társnőm csinált, hogy adott egy csövesnek 2000 Ft-ot, mondván majd visszakapja
Sztem ez nem igaz, mert túl sok pénz van a dologban. Hatalomvágy/pénz >>> világmegváltó tervek/érzelem nélküli gondolkodás/számitás
Ezzel egyetértek, de egy másik összeesküvés-elmélet szerint a világot valójában felelősségteljes, gondolkodó, realista, nem részrehajló emberek irányítják (persze ez csak álom).
Sztem ez nem igaz, mert túl sok pénz van a dologban. Hatalomvágy/pénz >>> világmegváltó tervek/érzelem nélküli gondolkodás/számitás
beküldve: 2009-03-10 22:00:04
(#15523) Nah hello hölgyek, urak.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én imádom az összeesküvés-elméleteket (persze ez nem azt jelenti, hogy hiszek is bennük).
Íme egy a témával kapcsolatban:
A rák ellenszerét már egy ideje feltalálták, csak már így is túl nagy a Föld népessége, és ha nyilvánosságra hoznák a gyógymódot, akkor mégjobban növekedne a népesség.
Íme egy a témával kapcsolatban:
A rák ellenszerét már egy ideje feltalálták, csak már így is túl nagy a Föld népessége, és ha nyilvánosságra hoznák a gyógymódot, akkor mégjobban növekedne a népesség.
A népességszabályozásról nekem is vannak fasza kis összeesküvés-elméleteim.
Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de az is igaz, hogy az emberek a legkisebb szinteken is nagyban tudják keverni a sz*rt, akkor meg a hatalmon lévők miért ne csinálnák ugyanezt? Utálom, hogy nincs annyi eszük, hogy végiggondolják: ha ugyanezt velem csinálnák meg, az hogy esne? De ez megint elvezet egy nagyobb kérdéshez, szóval nem részletezném.
nah mondj egyet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
köszi, aranyos vagy
Az én haverom
igen,tisztában vagyok vele.Csak képzeld magad a kilenc éves kislány helyébe. Japánban évente olyan 1000(ennyi?erre emlékszem...)embert végeznek ki,nagyobb is ott a rend
Igen, de mennyi visszaélés lehet közöttük...
(és ez most csúnya dolog tőlem, de valamivel a hatalmas szaporulatot is ellensúlyozni kell -legalábbis volt föci tanárom szerint ez lehet az oka )
Dzirun: spoilerbe tettem, csak a te kedvedért
Haly megjöttem!
Mizu megint????
Mizu megint????
cs nah felveszlek MSN-re ok?
beküldve: 2009-03-10 21:38:53
(#15514) a kiherélés a tökéletes )
ezeket lécci spoilerbe írjátok, mer csak a szó láttán bekönnyezik a szemem
-
igen,tisztában vagyok vele.Csak képzeld magad a kilenc éves kislány helyébe. Japánban évente olyan 1000(ennyi?erre emlékszem...)embert végeznek ki,nagyobb is ott a rend
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"