Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó

Sztem ez nem igaz, mert túl sok pénz van a dologban. Hatalomvágy/pénz >>> világmegváltó tervek/érzelem nélküli gondolkodás/számitás

Ezzel egyetértek, de egy másik összeesküvés-elmélet szerint a világot valójában felelősségteljes, gondolkodó, realista, nem részrehajló emberek irányítják (persze ez csak álom).
Sztem ez nem igaz, mert túl sok pénz van a dologban. Hatalomvágy/pénz >>> világmegváltó tervek/érzelem nélküli gondolkodás/számitás

beküldve: 2009-03-10 22:00:04
(#15523) Nah hello hölgyek, urak.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én imádom az összeesküvés-elméleteket (persze ez nem azt jelenti, hogy hiszek is bennük).
Íme egy a témával kapcsolatban:
A rák ellenszerét már egy ideje feltalálták, csak már így is túl nagy a Föld népessége, és ha nyilvánosságra hoznák a gyógymódot, akkor mégjobban növekedne a népesség.
Íme egy a témával kapcsolatban:
A rák ellenszerét már egy ideje feltalálták, csak már így is túl nagy a Föld népessége, és ha nyilvánosságra hoznák a gyógymódot, akkor mégjobban növekedne a népesség.
A népességszabályozásról nekem is vannak fasza kis összeesküvés-elméleteim. 

Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de az is igaz, hogy az emberek a legkisebb szinteken is nagyban tudják keverni a sz*rt, akkor meg a hatalmon lévők miért ne csinálnák ugyanezt? Utálom, hogy nincs annyi eszük, hogy végiggondolják: ha ugyanezt velem csinálnák meg, az hogy esne?

nah mondj egyet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
köszi, aranyos vagy

Az én haverom

igen,tisztában vagyok vele.Csak képzeld magad a kilenc éves kislány helyébe. Japánban évente olyan 1000(ennyi?erre emlékszem...)embert végeznek ki,nagyobb is ott a rend
Igen, de mennyi visszaélés lehet közöttük...

(és ez most csúnya dolog tőlem, de valamivel a hatalmas szaporulatot is ellensúlyozni kell

Dzirun: spoilerbe tettem, csak a te kedvedért

Haly megjöttem!
Mizu megint????
Mizu megint????

cs nah felveszlek MSN-re ok?
beküldve: 2009-03-10 21:38:53
(#15514) a kiherélés a tökéletes
)

ezeket lécci spoilerbe írjátok, mer csak a szó láttán bekönnyezik a szemem

-
igen,tisztában vagyok vele.Csak képzeld magad a kilenc éves kislány helyébe. Japánban évente olyan 1000(ennyi?erre emlékszem...)embert végeznek ki,nagyobb is ott a rend
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"