Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-10 21:37:25
(#15510) Fúha, elszabadultak az indulatok!
De azért legyetek észnél és lássátok át, hogy a média a legnagyobb szarkeverő ebben a szituációban. Ahhoz értenek igazán, hogy embert ember ellen uszitsanak, mikor az összefogásra lenne szükség.
Már szerkesztettétek ugyan a h.sz.-okat, de gondolom a romákról volt szó. Hát lássuk be, ők is magyarok, itt lenne már az ideje, hogy véget vessünk az ellenségeskedésnek és valami normális tervet eszeljenek ki az "okosok", hogy a két fél egészségesen tudjon egymás mellett élni.
Megintcsak azt tudom mondani, hogy gusztustalan, amit néhány hazaáruló csinál -mert csak ennek tudom azt nevezni, aki ilyet csinál- hogy magyart magyar ellen uszit a boldogulása érdekében. Volt már ilyen a történelemben (nem is egyszer), szóval ne hagyjuk magunkat félrevezetni. Aki bűncselekményt követ el, az a börtönbe való, hovatartozásra függetlenül. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy utálkozzunk. Vért meg nem ontunk ki, mert avval csak a gyilkosok szintjére kerülünk. Legalábbis én mindig ezt vallottam. (Miho ötlete viszont szerintem is pompás: az ilyen perverz állatok megfékezésére a kiherélés a tökéletes )
De azért legyetek észnél és lássátok át, hogy a média a legnagyobb szarkeverő ebben a szituációban. Ahhoz értenek igazán, hogy embert ember ellen uszitsanak, mikor az összefogásra lenne szükség.
Már szerkesztettétek ugyan a h.sz.-okat, de gondolom a romákról volt szó. Hát lássuk be, ők is magyarok, itt lenne már az ideje, hogy véget vessünk az ellenségeskedésnek és valami normális tervet eszeljenek ki az "okosok", hogy a két fél egészségesen tudjon egymás mellett élni.
Megintcsak azt tudom mondani, hogy gusztustalan, amit néhány hazaáruló csinál -mert csak ennek tudom azt nevezni, aki ilyet csinál- hogy magyart magyar ellen uszit a boldogulása érdekében. Volt már ilyen a történelemben (nem is egyszer), szóval ne hagyjuk magunkat félrevezetni. Aki bűncselekményt követ el, az a börtönbe való, hovatartozásra függetlenül. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy utálkozzunk. Vért meg nem ontunk ki, mert avval csak a gyilkosok szintjére kerülünk. Legalábbis én mindig ezt vallottam. (Miho ötlete viszont szerintem is pompás: az ilyen perverz állatok megfékezésére a kiherélés a tökéletes )
Jó kis kisregényt írtál itten nekünk
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-10 21:35:11
(#15508) Fúha, elszabadultak az indulatok!
Megintcsak azt tudom mondani, hogy gusztustalan, amit néhány hazaáruló csinál -mert csak ennek tudom azt nevezni, aki ilyet csinál- hogy magyart magyar ellen uszit a boldogulása érdekében. Volt már ilyen a történelemben (nem is egyszer), szóval ne hagyjuk magunkat félrevezetni. Aki bűncselekményt követ el, az a börtönbe való, hovatartozásra függetlenül. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy utálkozzunk. Vért meg nem ontunk ki, mert avval csak a gyilkosok szintjére kerülünk. Legalábbis én mindig ezt vallottam. (Miho ötlete viszont szerintem is pompás: az ilyen perverz állatok megfékezésére a
Megintcsak azt tudom mondani, hogy gusztustalan, amit néhány hazaáruló csinál -mert csak ennek tudom azt nevezni, aki ilyet csinál- hogy magyart magyar ellen uszit a boldogulása érdekében. Volt már ilyen a történelemben (nem is egyszer), szóval ne hagyjuk magunkat félrevezetni. Aki bűncselekményt követ el, az a börtönbe való, hovatartozásra függetlenül. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy utálkozzunk. Vért meg nem ontunk ki, mert avval csak a gyilkosok szintjére kerülünk. Legalábbis én mindig ezt vallottam. (Miho ötlete viszont szerintem is pompás: az ilyen perverz állatok megfékezésére a
kiherélés
a tökéletes )
Szerk: Yaven 2009-03-10 21:39:55
Kisgyerek megerőszakolásáért? naná,hogy adnék
Azt vágod, hogy most még a szemet szemért, fogat fogért elvnél is durvább elvről beszélsz?
Elmegyek futni én ezt nem bírom...hátha találkozok valami bunkóval akinek egyenesbe kell tenni az arcát
Remélem nem a nyolckerben laksz. Mert akkor feltenném azt a kérdést, hogy van-e Önök között orvos?
Inkább fügőlegesbe.
Elmegyek futni én ezt nem bírom...hátha találkozok valami bunkóval akinek egyenesbe kell tenni az arcát
Remélem nem a nyolckerben laksz. Mert akkor feltenném azt a kérdést, hogy van-e Önök között orvos?
Kisgyerek megerőszakolásáért? naná,hogy adnék
(kivéve,ha én lennék az áldozat és a bűnös valami bögyös huszonegy-néhány éves csaj lenne )
(kivéve,ha én lennék az áldozat és a bűnös valami bögyös huszonegy-néhány éves csaj lenne )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-10 21:30:11
(#15503) Elmegyek futni én ezt nem bírom...hátha találkozok valami bunkóval akinek egyenesbe kell tenni az arcát
de a halálbüntetést azt be kell szüntetni,mert ... mért is???
az ilyenek megérdemelnék
Én azért ilyenekért még nem osztanék halálbüntetést...
Eléggé kemény egyből halált adni.
Sorr mindenki. De én már töröltem...
Igen, törölted, amit te írtál... De töröld azt is, amit Naruto-kuntól idéztél. Visszamész ugyanúgy a szerkesztéssel, és ami ott van - azon kívül, amit Te írtál - kijelölöd és kitörlöd.
az ilyenek megérdemelnék
Én azért ilyenekért még nem osztanék halálbüntetést...
beküldve: 2009-03-10 21:26:50
(#15499) Sorr mindenki. De én már töröltem...
beküldve: 2009-03-10 21:26:02
(#15498) látom zajlik az élet
nagyon durva,h ilyenek történnek a mai modern világban
az ilyenek megérdemelnék
na mind egy váltsunk inkább vidámabb témára.
nagyon durva,h ilyenek történnek a mai modern világban
az ilyenek megérdemelnék
na mind egy váltsunk inkább vidámabb témára.
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-10 21:24:08
(#15497)