Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezt a helyzetet kissé nehéz átélni "egykeként", de tudom ajánlani a betoncsizma-Duna párosítást, vagy a kedves barátom szavajárását miszerint "levágom a fejed és belesz@rok a tüdődbe - bmeg!". A kivitelezés már csak rajtad múlik...
beküldve: 2009-03-11 15:10:14
(#15540) Szasztok! Jaj Csaba-sensei felrakta a Naruto 7.-et és a DN 4-et! Mondjuk C.C és Kenshin jobb lett volna...
................................ ................................ ...............
Hogy reagálnátok ha vmi Magyar kiadó kiadná a Hajime no Ippot?
................................ ................................ ...............
Hogy reagálnátok ha vmi Magyar kiadó kiadná a Hajime no Ippot?
Szerk: baniaa3 2009-03-11 15:10:28
beküldve: 2009-03-11 15:02:21
(#15539) Nem akarja valaki megverni azt a kib@szott idióta öcsémet? Már megint belém rúgott, kétszer is, csak mert Gülünek merészeltem szólítani. Merthogy reggel már megint azt látom, hogy szétcseszte a rajzolótáblámat, ami mellesleg 20-30 ezer, és gondoltam, egy kis enyhe gúny jár nekem ezért. (azt egyik egeremet el is cseszte már)
Az mit se számít, hogy ő még köszönni se képes, és ha én szólok, azt meg se hallja, de hogy meglegyen a "lelki békéje" (hah! lelke vagy agya éppen nincs ennek), azért szabad belém rúgnia. És az se számít, hogy vagy 10 kilóval nehezebb és 5 centivel magasabb nálam, és mellesleg még lány is vagyok, akin épp két napja még föl se bírt kelni az ágyból...
Bocs, hogy ide rondítok egy ilyen szöveggel, de már megint kiakasztott ez a rohadék... Tényleg nem akarja valaki megverni? Egy undorítóan beképzelt, szőke f@szt kell keresni, aki úgy járkál az utcán, mintha az övé lenne a város.
Ja és mélyen megvet minden animét, korcsnak, ocsmánynak és még nem tudom minek tartja.
Szóval ha véletlenül megöli valaki, még meg is köszönöm az illetőnek!!!
Az mit se számít, hogy ő még köszönni se képes, és ha én szólok, azt meg se hallja, de hogy meglegyen a "lelki békéje" (hah! lelke vagy agya éppen nincs ennek), azért szabad belém rúgnia. És az se számít, hogy vagy 10 kilóval nehezebb és 5 centivel magasabb nálam, és mellesleg még lány is vagyok, akin épp két napja még föl se bírt kelni az ágyból...
Bocs, hogy ide rondítok egy ilyen szöveggel, de már megint kiakasztott ez a rohadék... Tényleg nem akarja valaki megverni? Egy undorítóan beképzelt, szőke f@szt kell keresni, aki úgy járkál az utcán, mintha az övé lenne a város.
Ja és mélyen megvet minden animét, korcsnak, ocsmánynak és még nem tudom minek tartja.
Szóval ha véletlenül megöli valaki, még meg is köszönöm az illetőnek!!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Chika és Rudy, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szervusztok!
Alister; remélem lesz foganatja is a próbálkozásaimnak. Én mindenesetre lanakadatlanul próbálok fanatizálni. ^^
Azt tudom, hogy a kepregeny.net az adatbázisa egy részét szétosztotta más oldalak között, de, hogy hová mit és mennyit, azt nem.
Chika és Rudymester; bár nem ismerlek titeket, de sok boldogságot kívánok! (;
Naná, hogy a Jokeres DC újságot is meg kellett vennem. Szerencsére a következőben Flash lesz, akiért nem vagyok oda.
Alister; remélem lesz foganatja is a próbálkozásaimnak. Én mindenesetre lanakadatlanul próbálok fanatizálni. ^^
Azt tudom, hogy a kepregeny.net az adatbázisa egy részét szétosztotta más oldalak között, de, hogy hová mit és mennyit, azt nem.
Ha angol nyelven megfelel, nekem megvan a teljes sorozat gépen egyébb nyalánkságokkal együtt.
Chika és Rudymester; bár nem ismerlek titeket, de sok boldogságot kívánok! (;
Naná, hogy a Jokeres DC újságot is meg kellett vennem. Szerencsére a következőben Flash lesz, akiért nem vagyok oda.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-11 13:14:52
beküldve: 2009-03-11 12:57:22
(#15536) beküldve: 2009-03-11 12:37:11
(#15535) Sziasztok mindenkik!
Tegnap biza nem voltam (ezermillió egyébbel foglalkozva ide már nem jutottam el).
Bence: Nos, szerintem a múlt heti Dexter sokkal mozgalmasabb volt
Szemét tanárok: Sajnos a felsőoktatás sem mentes tőlük - nálunk az egyetemen van néhány igazi díszpéldány.
Aizen: Tulajdonképpen hány éves vagy?
Híradó: Évek óta mondom, hogy kéne rá a 18-as piros karika.
Parasikoly: Kösz a HálóZsákos infót!
Szigorúbb büntetések: Azért ez nem ilyen egyszerű dolog. Mert persze, papíron jól hangzik, hogy az erőszaktevőket kiherélni, a gyilkosokat felkötni, a tolvajok kezét lemetélni, ésatöbbi - sőt, az esetek nagy részében még célra vezető is lenne. De amíg nem tökéletes a felderítés és a bizonyítás, addig finoman szólva is problémás az ilyesmi. Mert jó, büntessék meg a bűnöst - de ha hétfőn felkötünk valakit, aztán szerdán kiderül, hogy csak bepalizták, és nem is ő ölt, akkor... pénteken bocsánatot kérünk a családjától?
Yaven:
"Utálom, hogy nincs annyi eszük, hogy végiggondolják: ha ugyanezt velem csinálnák meg, az hogy esne?"
Igen, itt van a négylábú bolhazsák elhantolva.
Népesség és szabályozás:
Chika és Rudymester: Akkor előre és még egyszer sok boldogságot!
Fisi:
"Jaj, micsoda 'bölcs' témákról volt itt szó!"
Inkább ezek, mint a 30000. "Mi a téma" vagy a 100000. "Sziasztok!"...
Tegnap biza nem voltam (ezermillió egyébbel foglalkozva ide már nem jutottam el).
Bence: Nos, szerintem a múlt heti Dexter sokkal mozgalmasabb volt
és tényleg gyanús a Quinn gyerek - de a spiclivel is lesz valami (mondjuk összejön Debbel
Szemét tanárok: Sajnos a felsőoktatás sem mentes tőlük - nálunk az egyetemen van néhány igazi díszpéldány.
Aizen: Tulajdonképpen hány éves vagy?
Híradó: Évek óta mondom, hogy kéne rá a 18-as piros karika.
Parasikoly: Kösz a HálóZsákos infót!
És persze az ifjúság körében végzett népművelést
Múlt héten folyton karban tartottak. Azt nem tudod, hogy azokat a Sandman fejezeteket, amik régebben a kepregeny.net-en voltak fent az arculat váltás előtt, honnan lehetne megszerezni?Szigorúbb büntetések: Azért ez nem ilyen egyszerű dolog. Mert persze, papíron jól hangzik, hogy az erőszaktevőket kiherélni, a gyilkosokat felkötni, a tolvajok kezét lemetélni, ésatöbbi - sőt, az esetek nagy részében még célra vezető is lenne. De amíg nem tökéletes a felderítés és a bizonyítás, addig finoman szólva is problémás az ilyesmi. Mert jó, büntessék meg a bűnöst - de ha hétfőn felkötünk valakit, aztán szerdán kiderül, hogy csak bepalizták, és nem is ő ölt, akkor... pénteken bocsánatot kérünk a családjától?
Yaven:
"Utálom, hogy nincs annyi eszük, hogy végiggondolják: ha ugyanezt velem csinálnák meg, az hogy esne?"
Igen, itt van a négylábú bolhazsák elhantolva.
Népesség és szabályozás:
Fodor Ákos: Állás, pont
Azt az anyagot,
amiből a fölösleges gyerek,
meg a szükséges háború készül
(mondhatni: egymás oka és megoldása)
- a z t
gyűjtögessétek, gyújtogassátok,
hasítgassátok
nélkülem.
Azt az anyagot,
amiből a fölösleges gyerek,
meg a szükséges háború készül
(mondhatni: egymás oka és megoldása)
- a z t
gyűjtögessétek, gyújtogassátok,
hasítgassátok
nélkülem.
Chika és Rudymester: Akkor előre és még egyszer sok boldogságot!
Az unokanővérem esküvője is most nyáron lesz.
Fisi:
"Jaj, micsoda 'bölcs' témákról volt itt szó!"
Inkább ezek, mint a 30000. "Mi a téma" vagy a 100000. "Sziasztok!"...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-11 12:37:50
beküldve: 2009-03-11 12:01:10
(#15534) Jaj, micsoda 'bölcs' témákról volt itt szó!
ne is mondjátok, most lesz későromantika órám, gyötrelmesen unalmas lesz, és baromi kényelmetlen a terem! Egyébként a téma tök érdekes, csak hát a tanár hangja olyan monoton, és olyan sebesen olvassa(!) fel az anyagot, hogy azt követni lehetetlen.
Most viszont popkultúránk volt, ami mindig nagyon mókás. csak vizsgára érdekes lesz belőle felkészülni...
ne is mondjátok, most lesz későromantika órám, gyötrelmesen unalmas lesz, és baromi kényelmetlen a terem! Egyébként a téma tök érdekes, csak hát a tanár hangja olyan monoton, és olyan sebesen olvassa(!) fel az anyagot, hogy azt követni lehetetlen.
Most viszont popkultúránk volt, ami mindig nagyon mókás. csak vizsgára érdekes lesz belőle felkészülni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tapsvihar és konfettieső, pohártörés és rízshintés, macesztépés és kendőkötés, vagy legyen bármi körítés nagyon boldog vagyok, hogy szentesítitek a családot Nővérkém!
Most úgy tűnik akkor épp külföldön leszek, így előre is Gratula és sok boldogságot... na de addig még úgy is talizunk!
Most úgy tűnik akkor épp külföldön leszek, így előre is Gratula és sok boldogságot... na de addig még úgy is talizunk!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Azt hiszem mi még nem ismerjük egymást, mert mikor aktívkodtatok, én passzívkodtam itt a Fórumon, de azért;
Nagy sok boldogságot, rengeteg erőt, kitartást, jó egészséget, és szép közös életet kívánok Nektek!
Nagy sok boldogságot, rengeteg erőt, kitartást, jó egészséget, és szép közös életet kívánok Nektek!
beküldve: 2009-03-11 09:52:11
(#15531) Kedves Mindenki, aki ismer és szeret minket (Chika-t és Rudymestert)!
„Eddig csak álmodtunk, terveztünk még,
most valóra válhat minden, ami szép.
Az élet, a munka tárt karokkal vár,
s hogy szép lesz-e, csak rajtunk áll.”
(Széchenyi István)
Orsolya és Ferenc
Örömmel adjuk hírül, hogy 2009. július 25-én végleg összekötjük életünket.
Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját e napon 13 órakor a szigetszentmiklósi Myrai Szent Miklós Római Katolikus Templomban tartandó szertartásra (2310 Szigetszentmiklós, Szent Erzsébet tér 1.).
Távirati címünk: Frick Orsolya és Rudner Ferenc
2310 Szigetszentmiklós
Ifjúság útja 2/b., 2. em. 9.
„Eddig csak álmodtunk, terveztünk még,
most valóra válhat minden, ami szép.
Az élet, a munka tárt karokkal vár,
s hogy szép lesz-e, csak rajtunk áll.”
(Széchenyi István)
Orsolya és Ferenc
Örömmel adjuk hírül, hogy 2009. július 25-én végleg összekötjük életünket.
Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját e napon 13 órakor a szigetszentmiklósi Myrai Szent Miklós Római Katolikus Templomban tartandó szertartásra (2310 Szigetszentmiklós, Szent Erzsébet tér 1.).
Távirati címünk: Frick Orsolya és Rudner Ferenc
2310 Szigetszentmiklós
Ifjúság útja 2/b., 2. em. 9.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2009-03-11 09:53:15
Hahaha.....milyen haverjaid vannak neked
Én viszont megyek lefeküdni, mert holnap reggel szörnyen korán kell kelnem, ha meg akarom csinálni a két jegyzőkönyvet
Szerk: Most néztem meg a VK új bónusz fejezetét...értelmetlen hülyeség volt Viszont rájöttem, hogy Miho egy korábbi postjára nem reagáltam (arra, amelyikben a Mello plüssről és a Mattes fancuccok hiányáról volt szó)
Szóval majd ha megszerzed azt a Mello figurát küldesz képet, ugye? *szépen néz* És a Sakuraconra készülök Matt fanservice-vel
Jó éjszakát!
Én viszont megyek lefeküdni, mert holnap reggel szörnyen korán kell kelnem, ha meg akarom csinálni a két jegyzőkönyvet
Szerk: Most néztem meg a VK új bónusz fejezetét...értelmetlen hülyeség volt Viszont rájöttem, hogy Miho egy korábbi postjára nem reagáltam (arra, amelyikben a Mello plüssről és a Mattes fancuccok hiányáról volt szó)
Szóval majd ha megszerzed azt a Mello figurát küldesz képet, ugye? *szépen néz* És a Sakuraconra készülök Matt fanservice-vel
Jó éjszakát!
Szerk: Yaven 2009-03-10 22:54:39
Persze, hogy naiv ezért is mondom, hogy ez egy olyan elmélet, amiben senki nem hisz. xD
Ezzel egyetértek, de egy másik összeesküvés-elmélet szerint a világot valójában felelősségteljes, gondolkodó, realista, nem részrehajló emberek irányítják (persze ez csak álom).
előbb hiszek az ufókban meg Uri Gellerben, mint ebben
Yaven: egyik haveromhoz odament egy arc hogy feltölti pénzzel a kártyáját, ha odaadja és még 500 JMF-ot, 5 perc az egész. odaadta, fél órát ott állt egy helyben, majd rájött h mekkora gyökér és hazamentXDXDXD
-
Szerk: ∂z 2009-03-10 22:20:52