Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az biztos, h ma én is láttam 1-et s mást. Reggel kinézünk az ikolaablakon, látjuk, h valami füstől, és percek alatt lángok csaptak föl vhol a temető körül.
utánamjönnek a szüleim, és mondják, h áruér voltak, és a Metro udvarán a kocsiból kilopták anyum táskáját, ameddig ők az árút rakták a barakkba. a kamera meg mindent fölvett, de a tolvaj arcát nem lehet látni.
És pont ott, mikor aznap voltak még a Selgrosba és a Real mallban is, sőt asszem a Billában is.
H hogy vette ki annélkül, h bárki észrevegye azt nem tom.
utánamjönnek a szüleim, és mondják, h áruér voltak, és a Metro udvarán a kocsiból kilopták anyum táskáját, ameddig ők az árút rakták a barakkba. a kamera meg mindent fölvett, de a tolvaj arcát nem lehet látni.
És pont ott, mikor aznap voltak még a Selgrosba és a Real mallban is, sőt asszem a Billában is.
Hogy összejött minden.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-11 18:50:13
(#15584) Az biztos, h ma én is láttam 1-et s mást. Reggel kinézünk az ikolaablakon, látjuk, h valami füstől, és percek alatt lángok csaptak föl vhol a temető körül.
Jááááj...annyi ocsmányság történik mostanában Ma is ...Németországban lövöldözés...több mint 10 en megsebesültek az iskolában... Én...inkább nem mondok semmit
Láttam.
beküldve: 2009-03-11 18:44:08
(#15582) Jááááj...annyi ocsmányság történik mostanában Ma is ...Németországban lövöldözés...több mint 10 en megsebesültek az iskolában... Én...inkább nem mondok semmit
Néha én is szoktam egy kicsit páholni ha egy osztálytárs nem bír magával. Egyépként nem vagyok verekedős.
Hát én egész nyugodt természetű vaok, csak el lehet kapni olyan kedvemben, h 2 perc és annyi, robban a bomba, és vkinek annyi.
Komolyabban csak 3-szor ütöttem meg vkit.
bár az 1-ik asszem fogászatra ment -úgyse ártott neki. még meg is köszönheti
Vmi más téma?
Aha kapott egy fog szabályzót, és még szebben is nézett ki.
Néha én is szoktam egy kicsit páholni ha egy osztálytárs nem bír magával. Egyépként nem vagyok verekedős.
Hát én egész nyugodt természetű vaok, csak el lehet kapni olyan kedvemben, h 2 perc és annyi, robban a bomba, és vkinek annyi.
Komolyabban csak 3-szor ütöttem meg vkit.
bár az 1-ik asszem fogászatra ment -úgyse ártott neki. még meg is köszönheti
Vmi más téma?
Szerk: Zoé 2009-03-11 18:30:25
Én nem tom megértnei, h az ilyeneket h tuddják szeretni meg tisztelni. Ezeket szoktam én szépen elküldeni a f***ba. Ha meg nem értenek belőle, ak remélem van orvosuk és zsepijük amibe bőgjenek. -most épp azt ne mondjátok h lány vaok-e egyáltalán. a verekedés még elnézhető, nem?
és a kis durvaság is.
és a kis durvaság is.
Nagyon bírnám! Olyan undorítóan beképzelt, hogy egy jó kis verés csak javítana rajta. Főleg ha ronda önelégült képét érné...napokig röhögnék rajta!
Aztaaa. Te tényleg komolyan beszélsz.
beküldve: 2009-03-11 18:24:11
(#15578) Fishi:Hogy híjják öcsédet???Fent van iwiwen van myvipen?Csak hogy tudjam ha szembetalálkozom vele megütöm és leköpöm ok?Ez a helyzet ne harizz de én a helyedben 2 olyan pofont lezavarnék neki hogy elájulna az biztos!!!!
Ohaioooo!!!
Fisi:Betalálhatom az öcsédet ha úgy gondolod Mostanában amúgyis nagyon szeretem az ien embereket! Szóval nem hiszem hogy bordatörés alatt megúszná, ne haragudj! Velm iet csinálna öcsém....nem...iet képtelenség hogy megtenne...tudja hogy erősebb vagyok!
Fisi:Betalálhatom az öcsédet ha úgy gondolod Mostanában amúgyis nagyon szeretem az ien embereket! Szóval nem hiszem hogy bordatörés alatt megúszná, ne haragudj! Velm iet csinálna öcsém....nem...iet képtelenség hogy megtenne...tudja hogy erősebb vagyok!
Nagyon bírnám! Olyan undorítóan beképzelt, hogy egy jó kis verés csak javítana rajta. Főleg ha ronda önelégült képét érné...napokig röhögnék rajta!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-11 18:19:47
(#15575) Én nem tom megértnei, h az ilyeneket h tuddják szeretni meg tisztelni. Ezeket szoktam én szépen elküldeni a f***ba. Ha meg nem értenek belőle, ak remélem van orvosuk és zsepijük amibe bőgjenek. -most épp azt ne mondjátok h lány vaok-e egyáltalán. a verekedés még elnézhető, nem?
és a kis durvaság is.
és a kis durvaság is.
Szerk: Zoé 2009-03-11 18:20:59
Ohaioooo!!!
Chika és Rudy, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok !
Hello
Amúgy volt olyan tapasztalatom is, mikor a kedvesség segített. Nem magunkra venni a bántalmazást, csak kedvesen mosolyogni, de sosem éreztetni, hogy ez a kedvesség okkal történik. Bár ez persze nem mindig elég. De ez az egyik legerősebb fegyver. Az ellentétévé válsz annak, amit Ő képvisel, egy tükröt tartasz elé, amiben azt látja, hogy miként lehetne - és kellene - viselkedni.
Nem haragszom egyáltalán, sőt teljesen egyetértek. Sajnos az osztálytársai sokan jófejnek tartják, és ez hizlalja a rohadt egóját.
És igen, eddig én is a kedves mosolygós köszönős módszerrrel próbálkoztam, bár utána mindig begörcsölt az arcom. Dehát ezzel nem lehet bszélni, mert vagy nem hallja meg és direkt elmegy, vagy, ha megunta, belémrúg.
Bár vannak az osztályában is, akik bunkónak tartják, na mindegy, egyzser úgyis belekötnek az utcán, amilyen beképzelten járkál.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-11 18:14:00
(#15572) Ohaioooo!!!
Gondolom nem jösz fel msn-re.
Most nem, mer az előbb jöttem le. Ha ott vaok, ak nem hagynak békén.
Aha mondtad. Pilla eszek 1-et.