Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor én nem is panaszkodom
Akkor az én tanárom még nem is olyan vészes
Akkor nincs szerencséd a matektanároddal, ez tényleg egy elmebeteg
Nem irigyelek.
Nem irigyelek.
Ne is! ^-^
Mellesleg ez már régóta múlt idő... Jelenleg a "sztártanáraink" kellemes társaságában merítkezünk előszeretettel... kivéve ha "miaf@szér-nem-hoztatok-va lamit-mikor-ott-volt-az-egész-h ét-dolgozni-e?!?" -miatt lapítani kényszerülünk...
Bocsánat de mi az a specmat?
Úgy értve mit takar ez a szó?
Úgy értve mit takar ez a szó?
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-11 21:19:07
(#15643) beküldve: 2009-03-11 21:17:16
(#15642) wakka: azér ez tényleg durva. bár az én mat füzetemben nem lehet oda nem illő rajzokat kapni, esetleg a könyvemben. -unom mikor 10-szer ugyanazt magyarázzák, akkor firkálok.
Szia Morduk.
És szia mindenki, én mentem. -megy a naruto-
Mindenkinek kellemes éjszakát, álmodjatok vérengző angyalokkal meg mit tom én -szép álmokat.
Szia Morduk.
És szia mindenki, én mentem. -megy a naruto-
Mindenkinek kellemes éjszakát, álmodjatok vérengző angyalokkal meg mit tom én -szép álmokat.
Szerk: Zoé 2009-03-11 21:19:53
Nem tudom, hogy mit kéne vennetek, mert én specmatos vagyok, de tuti hogy nem ezt.
Valahogy megéreztem, hogy te pont most fogsz betoppanni!
Különben meg senikinek sincs innen névnapja, szóval sürgősen szivd vissza a 'happy névnapot!' pontot!!!
És hogy megy a sok animációs programok használata? *gonosz kacaj*
Áhh, ez most jól esett. Szia amúgy!
Különben meg senikinek sincs innen névnapja, szóval sürgősen szivd vissza a 'happy névnapot!' pontot!!!
Mi az hogy betorpanni?? Én szellő módjára libbenek be a hálózat csapdájába...
Képzeld, mostanában nem használunk semmiféle progit, csak szimplán azt rajzolunk amihez kedvünk van (a feladat keretein belül persze)
Muszály rajtam levezetni a ******lis fusztráióidat? Gonosz, gonosz...
Aha. Nekünk nem szigoru volt, hanem szimplán elmebeteg... Rajzolni alapból nem lehetett a füzetbe, egyszer meglátott egy láb-párt a füzetlapom tetején, és ilyen felszólalás keretében, hogy "mit keres itt egy láb" kitépte az összes lapot a füzetemből... X__x
Te jó ég! Mit csinált volna Fisi füzetével?
Tele volt egész oldalas sárkányokkal, macskákkal, rágcsálókkal, hüllőkkel és egyéb "kellemes" lényekkel
Jó éjt Morduk!
szerk: az új tag neve Melasz! *sajnálja, hogy nem neki jutott eszébe ez a név *
Szerk: Yaven 2009-03-11 21:16:20
beküldve: 2009-03-11 21:12:37
(#15638) nah sziasztok megyek! Holnap
remélhetőleg
fentleszek. Nah chao!!!!Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Akkor én nem is panaszkodom
Nem irigyelek.
クイックシルバー:
Akkor mit kéne vennünk?
Nem éppen a legjobb ha le vagyunk maradva.
Szia Morduk!
Nem irigyelek.
クイックシルバー:
Akkor mit kéne vennünk?
Nem éppen a legjobb ha le vagyunk maradva.
Szia Morduk!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-11 21:14:38
Hát az nem jó, ha nem lehet érteni, mit mond a tanár, de nekem annélkül is lesz majd bajom. Régebb a matekot románul tanitották, most nem tom az hányadiktól van. De már a földrajzot is megutáltam, mer románul tanuljuk, és egy kukk szót nem értek belőle. - plusz a töri. magyarul se lehet érteni a tanár beszédét, nem h románul, és ő sem beszéli jól a nyelvet, sokszor tiszta hülyeségeket mond.
Én nagyon megszívtam. Nemrég vettük az osztást kétjegyű osztóvál, és egy-két napja fogtam fel. A felmérőbe pedig három-négy nappal ez előtt volt.
Hát ha megszívom akkor nem jövök fel. Remélem meg lesz...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Valahogy megéreztem, hogy te pont most fogsz betoppanni!
Csak a matektanárom nagyon szigorú!
Most fejeztük be a 2 ismeretlenes egyenleteket, és rátértünk a geometriára, és ha az ábrát nem ceruzával rajzolod meg akkor bevágja az egyest.
Most fejeztük be a 2 ismeretlenes egyenleteket, és rátértünk a geometriára, és ha az ábrát nem ceruzával rajzolod meg akkor bevágja az egyest.
Aha. Nekünk nem szigoru volt, hanem szimplán elmebeteg... Rajzolni alapból nem lehetett a füzetbe, egyszer meglátott egy láb-párt a füzetlapom tetején, és ilyen felszólalás keretében, hogy "mit keres itt egy láb" kitépte az összes lapot a füzetemből... X__x
A másik mániája meg az "egyesmentő" néven híresült el; doga, amiben ha egy hibád is lesz karót kapsz- és ezt addig csinálod amíg tökéletes nem lesz!!! És ha megvan nem kapsz, nem hogy ötöst de mást se....
Hát az nem jó, ha nem lehet érteni, mit mond a tanár, de nekem annélkül is lesz majd bajom. Régebb a matekot románul tanitották, most nem tom az hányadiktól van. De már a földrajzot is megutáltam, mer románul tanuljuk, és egy kukk szót nem értek belőle. - plusz a töri. magyarul se lehet érteni a tanár beszédét, nem h románul, és ő sem beszéli jól a nyelvet, sokszor tiszta hülyeségeket mond.
Jó estét mindenkinek!
Látom a matek a téma, én jóban vagyok vele
Meg van pár hülyeség amire egyest ad pl.:
ha valami egyszerű feladatot elrontunk figyelmetlenségünk miatt arra is egyest ad.
De amúgy jótanítja a matekot az a lényeg, nekem más nem is számít, csak értsem meg
Látom a matek a téma, én jóban vagyok vele
Meg van pár hülyeség amire egyest ad pl.:
ha valami egyszerű feladatot elrontunk figyelmetlenségünk miatt arra is egyest ad.
De amúgy jótanítja a matekot az a lényeg, nekem más nem is számít, csak értsem meg
Mi most vettük a "törteket"
Ahogy a reklám is mondja (Penny talán ) kutya vigye a számolgatást. Én számológéppel csináltam meg néha a házikat.
De nincs mit tenni mindig írkálunk asztán jó vagy nemjó, megszíttad vagy nem szittad. Ma is a házinál tököltünk ott hogy mindig egyenlő részre kell osztani meg minden. Utálom amikor ilyen találd ki izék vannak.Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!