Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mikor lesz ramenezős fórumtali? Ha hétvégén lenne, lehet megpróbálnék felmenni
ha jól emléxem szombat
Most szombat? Ha majd valaki biztosan jól emlékszik, akkor megírhatná a részleteket
A részletek elvileg a mai nap folyamán lesznek részletezve, csak a Momotaro és a társaság hardcore része a biztos.
ha jól emléxem szombat
Most szombat? Ha majd valaki biztosan jól emlékszik, akkor megírhatná a részleteket
no pussy, just the dicks
ha jól emléxem szombat
-
beküldve: 2009-03-12 13:08:09
(#15702) Mikor lesz ramenezős fórumtali? Ha hétvégén lenne, lehet megpróbálnék felmenni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-12 13:08:22
beküldve: 2009-03-12 12:44:20
(#15701) jó reggelt
Yaven: nem megyek fórumtalira (sry h tegnap úgy eltűntem, csak elszállt a net és nem akart visszajönni )
Kaminaga: nekem már van, der nem dvd mellékletes, mer csóró vagyok
Narutó: én adtam a true helpert, most be-emózok és felvágom az ereim
Yaven: nem megyek fórumtalira (sry h tegnap úgy eltűntem, csak elszállt a net és nem akart visszajönni )
Kaminaga: nekem már van, der nem dvd mellékletes, mer csóró vagyok
Narutó: én adtam a true helpert, most be-emózok és felvágom az ereim
-
Szerk: ∂z 2009-03-12 12:45:14
beküldve: 2009-03-12 12:11:08
(#15700) jó reggelt ^^
vahh...végre egy kis "pihenés" (itthon, torokgyuszival O_x ) xDDD
True....én True Szennyestartó akarok lenni >.< (ne kérdezzétek h miért xD)
am. vkinek meg van már az új Mondó? Remélem...hogy így havonta DVD-sen jön a Mondó, egy kicsit felgyorsulnak a DVDk kiadásai^^ (pl.: DN live action x3 vagy csak simán a DN sorozat, és akkor már nyárra jöhetne a második díszdoboz =3 )
vahh...végre egy kis "pihenés" (itthon, torokgyuszival O_x ) xDDD
True....én True Szennyestartó akarok lenni >.< (ne kérdezzétek h miért xD)
am. vkinek meg van már az új Mondó? Remélem...hogy így havonta DVD-sen jön a Mondó, egy kicsit felgyorsulnak a DVDk kiadásai^^ (pl.: DN live action x3 vagy csak simán a DN sorozat, és akkor már nyárra jöhetne a második díszdoboz =3 )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Amúgy jó napot Mindenkinek!
Hogy vagytok? Itt van végre a péntek. Este remélem jó páran koccintunk majd az OtaKucsmában...
Hogy vagytok? Itt van végre a péntek. Este remélem jó páran koccintunk majd az OtaKucsmában...
Szervusz, Miho!
Az istenért sem akarom letörni a lelkesedésedet, de szerintem ma még csak csütörtök van. S: (;
Bárcsak már pénteknél tartanánk.
Szerk.: Koccintani attól még koccinthatunk bármikor. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-12 11:46:48
A True helper mellett fog csillogni amit Mihotól kaptam !!!
Nem-nem, azt bizony Dziruntól kaptad a szaké eligazítás miatt. Én csupán helyeseltem az ötletet. De a lényegen nem változtat, hogy;
Uzumaki Naruto
True helper
Én még nem vagyok az a rang-osztogatós kisinas... Bár... Érik nálam egy True piszkatúra rang kiosztása néhány embernek...
Amúgy jó napot Mindenkinek!
szerk.: Oooops Tényleg csak csütörtök van.... Hjajj de előre rohantam. Gomeeen...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-12 12:20:39
Kedves gesztusod iktatva, wakka.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Wakka: Mindenre, ami szent, *nyelvtan-náci on* muszáJ!!! Pontos jével. Köszönöm.
WAKKA---> kisbetűvel---> wakka. Nincs mit.
*fuck... off*
Fisi öccse: Vagy kinövi vagy le kell lőni.
Naruto: Te majd True rámenfan leszel
Guten Abend!Hogy smint vagyunk most így este?
Alister:köszönöm címet
A True helper mellett fog csillogni amit Mihotól kaptam !!!
Ámbár úgy tűnik hogy megyek aludni...
Most jöttünk haza vásárlásból...fáradt vagyok!
Jóéjt mindenki!
beküldve: 2009-03-11 23:30:53
(#15693) Fisi öccse: Vagy kinövi vagy le kell lőni.
Mariko:
"Nem tudom elképzelni, hogy mi vesz rá ilyesmire egy kamaszfiút."
Utólag és kívülről nézve az ilyesmi mindig érthetetlen.
Morduk: Tedd már meg a kedvemért, hogy nem idézel be egész, hosszú posztokat, csak hogy a végére odabiggyeszthesd, hogy "haver", vagy más hasonlóan magasröptű és magvas gondolatot, rendben?
Fórumtalálkozó: Én ott leszek - bár lehet, hogy már pénteken is rámenezek majd.
Yaven:
"Ha már olcsón ki akarok jönni a figyelemfelkeltésből, meztelenül végigsétálok a Váci utcán egy Hell Girl felirattal a homlokomon"
Ha mégis ezt választanád, akkor előtte szólj nekem!
"Bence: én NEM akarok Eastwood lenni!!! "
Erről van egy sztorim...
"Nah, most lebuktam. De akkor kivel találkoztatok a fórumtalin?"
Nem tudom, de megint őt küld, oké?
Fisi matekfüzete (Yaven írta: "Tele volt egész oldalas sárkányokkal, macskákkal, rágcsálókkal, hüllőkkel és egyéb "kellemes" lényekkel"): Ezt látni kell!
Wakka: Mindenre, ami szent, *nyelvtan-náci on* muszáJ!!! Pontos jével. Köszönöm.
Exiled:
"mai szánalmas világunkban max az lehet hős,aki lemegy irakba és kinyí 20000 terroristát..."
Hopp, akkor ezt a témát előbbre veszem majd...
Bence:
"Ellenben Kiszel mit csinál? De most komolyan."
Elveszi az emberek elől az oxigént és a teret.
"Hát Kiszel Tünde egy dekoratív kurva és kész."
Mínusz egy dekoratív és egyetértek.
Relatív címes hivatkozás: Az nem olyan, aminél azt mondod meg, mennyit és merre lépjen fel vagy le az adott lapról, és nem egy konkrét címre? *kérdezi, nem állítja*
Szerk.: Utána néztem, és úgy tűnik, igazam volt.
Mariko:
"Nem tudom elképzelni, hogy mi vesz rá ilyesmire egy kamaszfiút."
Utólag és kívülről nézve az ilyesmi mindig érthetetlen.
Morduk: Tedd már meg a kedvemért, hogy nem idézel be egész, hosszú posztokat, csak hogy a végére odabiggyeszthesd, hogy "haver", vagy más hasonlóan magasröptű és magvas gondolatot, rendben?
Fórumtalálkozó: Én ott leszek - bár lehet, hogy már pénteken is rámenezek majd.
Yaven:
"Ha már olcsón ki akarok jönni a figyelemfelkeltésből, meztelenül végigsétálok a Váci utcán egy Hell Girl felirattal a homlokomon"
Ha mégis ezt választanád, akkor előtte szólj nekem!
"Bence: én NEM akarok Eastwood lenni!!! "
Erről van egy sztorim...
"Nah, most lebuktam. De akkor kivel találkoztatok a fórumtalin?"
Nem tudom, de megint őt küld, oké?
Fisi matekfüzete (Yaven írta: "Tele volt egész oldalas sárkányokkal, macskákkal, rágcsálókkal, hüllőkkel és egyéb "kellemes" lényekkel"): Ezt látni kell!
Exiled:
"mai szánalmas világunkban max az lehet hős,aki lemegy irakba és kinyí 20000 terroristát..."
Hopp, akkor ezt a témát előbbre veszem majd...
Bence:
"Ellenben Kiszel mit csinál? De most komolyan."
Elveszi az emberek elől az oxigént és a teret.
"Hát Kiszel Tünde egy dekoratív kurva és kész."
Mínusz egy dekoratív és egyetértek.
Avagy: nincs az a nyomor...
Relatív címes hivatkozás: Az nem olyan, aminél azt mondod meg, mennyit és merre lépjen fel vagy le az adott lapról, és nem egy konkrét címre? *kérdezi, nem állítja*
Szerk.: Utána néztem, és úgy tűnik, igazam volt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-11 23:36:53
Nyugi srácok
Jó, nem bánom, legyen nektek igazatok De Bence majd remélem emlékszel a postomra, amikor meglátod az arany láncos plakátot *komolyan elgondolkodik rajta, hogy azt nem csak álmodta-e, majd dönt: nem*
És nem vagyok a rap zene nagy rajongója, szal nekem szinte ugyanolyanok
wakka: Akkor lehet, hogy múltkor félreolvastam a sulid nevét?
szerk: Szombatig honlapot kéne csinálnom infóból. Valaki lenne olyan rendes, hogy elmagyarázza, hogy mi az a relativ cimes hivatkozás? A tanár csak annyit mondott, hogy a Home helyett . -ot kell irni. De hova és milyen fájlba?
Jó, nem bánom, legyen nektek igazatok De Bence majd remélem emlékszel a postomra, amikor meglátod az arany láncos plakátot *komolyan elgondolkodik rajta, hogy azt nem csak álmodta-e, majd dönt: nem*
És nem vagyok a rap zene nagy rajongója, szal nekem szinte ugyanolyanok
bár belegondolva: mióta a bátyám inkább rap-et hallgat a drum'n Bass helyett, a napjaim sokkal kellemesebben telnek -mégiscsak szeretem a műfajt
wakka: Akkor lehet, hogy múltkor félreolvastam a sulid nevét?
szerk: Szombatig honlapot kéne csinálnom infóból. Valaki lenne olyan rendes, hogy elmagyarázza, hogy mi az a relativ cimes hivatkozás? A tanár csak annyit mondott, hogy a Home helyett . -ot kell irni. De hova és milyen fájlba?
Szerk: Yaven 2009-03-11 22:42:33