Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-13 11:36:12
(#15794) Üdv Kapitány! *tiszteleg* Nem tom. Ez most így jött össze. A diópálinka úgy látszik nem elég kúrálni....
Szió Kaminaga! Gyógyulj meg hamar! Elég ha én szenvedek....
Szió Kaminaga! Gyógyulj meg hamar! Elég ha én szenvedek....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szervusz, Dragda!
Ajh, lányok, mi van veletek? Jobbulást neked is, gyors lábadozást.
Kaminaga; amíg élvezhető a láblógatásos betegszabadság, addig komoly baj nincsen. (;
'sszem itt még be sem mutattam az új "kedvencemet". A műfaj kedveleőitől és szakértőitől elnézést, de nekem még nem sikerült feldolgoznom ezt a halképű remó gyereket; [Link]
Ajh, lányok, mi van veletek? Jobbulást neked is, gyors lábadozást.
Kaminaga; amíg élvezhető a láblógatásos betegszabadság, addig komoly baj nincsen. (;
'sszem itt még be sem mutattam az új "kedvencemet". A műfaj kedveleőitől és szakértőitől elnézést, de nekem még nem sikerült feldolgoznom ezt a halképű remó gyereket; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-13 11:36:01
szijja Dragda ^^
hát...kellemetlen lehet....nekem csak a mandulagyulladást sikerült megkaparintanom xD
jobbulást neked is ^^
hát...kellemetlen lehet....nekem csak a mandulagyulladást sikerült megkaparintanom xD
jobbulást neked is ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-13 11:25:50
(#15791) Hali!
Azt hittem lehetetlen, de sikerült kombinálnom a mandulagyulladást a migrénnel.
Ajvé.....
Azt hittem lehetetlen, de sikerült kombinálnom a mandulagyulladást a migrénnel.
Ajvé.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kapitáány!!! *tiszteleg* köszönöm szépen ^^
xD
tul.képpen én is lábat lógatok...xD és még a mai napon kívül van még a hétvége is! aztán mehetek vissza a suliba...>.<
xD
tul.képpen én is lábat lógatok...xD és még a mai napon kívül van még a hétvége is! aztán mehetek vissza a suliba...>.<
Szervusztok Yavan, Kaminaga, wakka!
Természetesen itthoni láblógatás. Nem szabad túlzásba vinni az okosodást sem. (;
Kaminaga; te mindig betegeskedsz, Jobbulást!
Igen-igen-igen, jött sok pénz. Már csak a napnak kellene kisütnie, hogy ki merjek mozdulni.
Természetesen itthoni láblógatás. Nem szabad túlzásba vinni az okosodást sem. (;
Kaminaga; te mindig betegeskedsz, Jobbulást!
Igen-igen-igen, jött sok pénz. Már csak a napnak kellene kisütnie, hogy ki merjek mozdulni.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-13 11:15:23
(#15788) szijja Yaven ^^
nem...én itthon ülök, betegen...
de elvileg nekünk is most lenne infóóránk xD
nem...én itthon ülök, betegen...
de elvileg nekünk is most lenne infóóránk xD
Szerk: Yaven 2009-03-13 11:13:42
Most van mindenkinek info órája, vagy csak lógtok a suliból?
wakka: du. 3 az étkezési időpont! És ezer szerencséd, hogy most nincs időm visszaszólni a "kedves" kommentedhez, mert éppen az Excellel sz*rakodunk
wakka: du. 3 az étkezési időpont! És ezer szerencséd, hogy most nincs időm visszaszólni a "kedves" kommentedhez, mert éppen az Excellel sz*rakodunk
Az még nem olyan késő, ráadásul én is tudnék menni
jó-jó, tudom, hogy a második nem túl nagy érv
Aztán nehogy az aranyszívünk vigyen a sírba egyszer...
Nem ártana valami étkezési időpontba applikálni eme eseményt , ha már kajálni megyünk. Nehogy ismét úgy járj, hogy kicsengetsz ezerX pénzt és alister egye meg helyetted... ( ' -')
Vagy az a szándék?
beküldve: 2009-03-13 10:34:20
(#15785) jóreggelt ^^
beküldve: 2009-03-13 09:25:06
(#15784) jóóóó reggelt mindenkinek!! de rég jártam erre mizujs??
épp azon gondolkoztam hogy írni kéne a vivának vagy az MTV-nek hogy legyenek japán zenék is mert szerintem tiszta jóóóó lenne nem??????
épp azon gondolkoztam hogy írni kéne a vivának vagy az MTV-nek hogy legyenek japán zenék is mert szerintem tiszta jóóóó lenne nem??????
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2009-03-13 09:39:21
beküldve: 2009-03-13 09:07:51
(#15783) Mutozok vlamit!
http://www.youtube.com/watch?v =s6r7LWlDfY4
Aki szereti az animét,s az állatokat is vlamennyire,.......
Az nézzmeg ezt...
http://www.youtube.com/watch?v =s6r7LWlDfY4
Aki szereti az animét,s az állatokat is vlamennyire,.......
Az nézzmeg ezt...
Bakos Bettina Linda
beküldve: 2009-03-13 07:44:35
(#15781) köszi az infó
én is arra szavazok, hogy egy órával később legyen
én is arra szavazok, hogy egy órával később legyen
legalább tudna még egy pár ember jönni ugye Yaven
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...