Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Uuuh, tényleg elég rossz napod volt...
Énis hulla fáradt vagyok és az idő miatt még a hangulatom is elég nyomott...Esik az eső atán eláll 5 percig süt a nap majd megint fél órán keresztül esik eső!
Énis hulla fáradt vagyok és az idő miatt még a hangulatom is elég nyomott...Esik az eső atán eláll 5 percig süt a nap majd megint fél órán keresztül esik eső!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Mi Nemzeti Múzeumba mentünk utána biliárdozni eddig minden rendben volt.
Csak aztán elhagytam a kokárdámat, elfelejtettem jegyet vinni, haza felé oda csukott a metro.
Aztán mikor hazajöttem mentem postára nővéremmel, ott volt egy elmebeteg ember, azt a rész már elsem mondom mert felidézni is rossz, aztán a villamos nem ment tovább mert nem működött a lámpa és a buszon kellett nyomorognuk.
Ugyhogy nem volt egy nagyon jó nap a mai, és huula fáradt vagyok.
Csak aztán elhagytam a kokárdámat, elfelejtettem jegyet vinni, haza felé oda csukott a metro.
Aztán mikor hazajöttem mentem postára nővéremmel, ott volt egy elmebeteg ember, azt a rész már elsem mondom mert felidézni is rossz, aztán a villamos nem ment tovább mert nem működött a lámpa és a buszon kellett nyomorognuk.
Ugyhogy nem volt egy nagyon jó nap a mai, és huula fáradt vagyok.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-13 16:50:43
(#15821) Azzi, én már nem is vagyok jó? Vagy csak nem olvastál vissza.
16-kor? Nekem okés.
16-kor? Nekem okés.
Bocsi, természetesen gyere Te is, elvileg 14:57 re lesz bent a vonatom, de gondolom az korai Nektek, szóval várok majd a nagy bejáratnál az aluljáró melett a két tábla alatt, ahol a bácsik sometimes sakkoznak.
Attól még jöhettek 3 ra^^
no pussy, just the dicks
Hogy telt a péntek 13-i napotok?
Hát nekem se a legfényesebben...Egy unalmas tanítás után jött egy csöppet élvezhető ünnepély utána meg sírás az osztállyal...és most itthon uncsizom, mert lekéstem a gitárórámat...
Szerk: Leighton 2009-03-13 16:44:29
beküldve: 2009-03-13 16:39:19
(#15818)
Szerk: Aizen 2009-03-13 16:39:51
beküldve: 2009-03-13 16:38:58
(#15817) Sziasztok mindenkinek!
Nekem nem a legfényesebben
Aizen jobbulást kívánok!
Nekem nem a legfényesebben
Aizen jobbulást kívánok!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Nem kell a féltékenyégi roham, te majd másra kellesz neki...
Látom magadból indulsz ki.
Azzi, én már nem is vagyok jó?
Nem kell a féltékenyégi roham, te majd másra kellesz neki...
beküldve: 2009-03-13 16:28:56
(#15814) Azzi, én már nem is vagyok jó? Vagy csak nem olvastál vissza.
16-kor? Nekem okés.
16-kor? Nekem okés.
beküldve: 2009-03-13 16:27:23
(#15813) beküldve: 2009-03-13 16:15:41
(#15812) Ó, szegény Aizen! Mihamarabbi jobbulást kívánok!
Ooopsz, elfelejtettem köszönni...Szia mindenki!
Ooopsz, elfelejtettem köszönni...Szia mindenki!
Szerk: Leighton 2009-03-13 16:25:58
beküldve: 2009-03-13 16:06:00
(#15810) Sziasztok!
Régen jártam itt és még kevesebbet fogok.
Gondoltam, csak szólok, hogy tegnap fájt a fülem és bementünk a dokihoz. Azt mondta, hogy ki kell venni az orrmandulámat. Visszakel majd jönni (nekem), mert vért fognak venni tőlem (azaz laborvizsgálatra megyek). Ez a következő hét csütörtökén lesz. Mához nézve 10 nap múlva (hétfő: 23.) lesz a műtét. Két hetet kell itthon lennem.
Csak azért mondom, mert keveset leszek fent. Ha egy héten egyszer feljövök akkor az csoda lesz.
Miután itthon voltam két hetet feljövök és minden fejleményről értesítek majd mindenkit.
A műtét és a pihenés után már sűrűbben leszek fent.
Régen jártam itt és még kevesebbet fogok.
Gondoltam, csak szólok, hogy tegnap fájt a fülem és bementünk a dokihoz. Azt mondta, hogy ki kell venni az orrmandulámat. Visszakel majd jönni (nekem), mert vért fognak venni tőlem (azaz laborvizsgálatra megyek). Ez a következő hét csütörtökén lesz. Mához nézve 10 nap múlva (hétfő: 23.) lesz a műtét. Két hetet kell itthon lennem.
Csak azért mondom, mert keveset leszek fent. Ha egy héten egyszer feljövök akkor az csoda lesz.
Miután itthon voltam két hetet feljövök és minden fejleményről értesítek majd mindenkit.
A műtét és a pihenés után már sűrűbben leszek fent.
,,Hitler fején ugrálok!"