Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-13 22:06:18
(#15899) De jó lessz a holnapi rámenezés!!!
De ne vegyetek tengeri herkentyűs ráment mert beszartok olyan rossz
De ne vegyetek tengeri herkentyűs ráment mert beszartok olyan rossz
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-13 22:06:35
Az jóó! Nekem sem ártana már biciklizni menni.
Mi kivittük a bicajokat nagyszülőkhöz, ahol van tárolóhely, majd cca. egy hónap múlva hozzuk vissza.
beküldve: 2009-03-13 22:03:43
(#15897) Sziasztok mindenkik!
Dragda, Kaminaga: Jobbulást!
Azzi: Keleti pályaudvar, 14:57, iktatva. És ne aggódj, megvárunk. Illetve, éppen itt az ideje, hogy aggódni kezdj...
Aizen: Nekem már kivették a mandulámat. Nem nagy kaland, bár igaz, már elég régen történt.
Dragda: Az ilyen szégyenérzet abnormális. De majd elmúlik
Dragda, Kaminaga: Jobbulást!
Azzi: Keleti pályaudvar, 14:57, iktatva. És ne aggódj, megvárunk. Illetve, éppen itt az ideje, hogy aggódni kezdj...
Aizen: Nekem már kivették a mandulámat. Nem nagy kaland, bár igaz, már elég régen történt.
Dragda: Az ilyen szégyenérzet abnormális. De majd elmúlik
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dehogy, csak ma hosszú idő óta kimentem végre kosarazni.
Az jóó! Nekem sem ártana már biciklizni menni.
Miho: Nekem sajnálatos módon az kezd szokásommá válni, hogy 10-15 percet kések. De ez holnap nem fog megtörténni.
beküldve: 2009-03-13 21:55:25
(#15895) Azért én sem szeretnék sokat várni a pályaudvaron, úgyhogy, akik jönnek értem (eddig Kuitzu és alister) Azok felőlem jöhetnek 3ra, amikor is leszállok vonatról, ha én késnék, akkor várjatok meg, mert biztosan kábelszakadás volt, vagy valami...dehát úgyis ki lesz írva érkező vonatoknál, hogy Kiválasztott, vagy ilyesmi
no pussy, just the dicks
Akár ott is találkozhatunk, bár múltkor a bal oldali kijáratnál várakoztak ránk a srácok.
Hát majd meglátjuk; vagy az egyik, vagy a másik helyen látsz majd egy hell girl-ös posztert
Hát majd meglátjuk; vagy az egyik, vagy a másik helyen látsz majd egy hell girl-ös posztert
Reméljük kiszúrom. De mivel szokásom, mindenhova 10-15 perccel előbb odaérni, lehet, hogy én fogok várni Mindenkire...
Yaven: Akkor megnyugodtam... Igen, metróval megyek, gondolom a mozgólépcsők tetjén a kijáratnál talizunk - még az épületen belül(?).
Akár ott is találkozhatunk, bár múltkor a bal oldali kijáratnál várakoztak ránk a srácok.
beküldve: 2009-03-13 21:46:55
(#15891) beküldve: 2009-03-13 21:42:52
(#15890) Yaven: Akkor megnyugodtam... Igen, metróval megyek, gondolom a mozgólépcsők tetjén a kijáratnál talizunk - még az épületen belül(?).
Kifelejtetted, hogy mindenki helyett eszik is...
Jaja, az is igaz, bár az másra is elsüthető
szerk: Bence, mi történt veled? Tudathasadás? Már két perce azt nézem, hogy ki az új ember, akinek graffitis avatárja van. És hova tűnt a valkűrös idézet?!?
Szerk: Yaven 2009-03-13 21:37:34
De Naruto-kun úgyis mindenki helyett beszél, szal a kinos csendektől nem kell félni
Kifelejtetted, hogy mindenki helyett eszik is...
. nem Moma, hanem Momo (még jó hogy nem poppa).XDD
Majdnem....
Miho: Nem fogsz kilógni a sorból, ugyanis mi is eléggé visszafogottak vagyunk Fisivel De Naruto-kun úgyis mindenki helyett beszél, szal a kinos csendektől nem kell félni Amúgy te is metróval fogsz a helyszinre érkezni?