Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
クイックシルバー:Nekem csak majdnem.A suli előtt hagyjtam lelakatolatlanul egész hétvégére (ez legalább 2x megtörtént),de mázlim volt...
Miért van olyan érzésem, hogy nem egy helyen lakunk?
beküldve: 2009-03-13 22:32:36
(#15913) alister: Köszi a bíztatást, erre vártam, mostmár talán el tudok majd aludni -_^ Akkor holnap!
no pussy, just the dicks
Viszont Kaminagától nem tudtuk meg, hogy ő is szándékozik-e jönni.
Remélem igen "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lassan megyek lefeküdni. Hosszú volt ez a nap és holnap korán akarok kelni, hogy megcsináljam az info házit.
Jó éjt!
クイックシルバー:Nekem csak majdnem.A suli előtt hagyjtam lelakatolatlanul egész hétvégére (ez legalább 2x megtörtént),de mázlim volt...
meh....
beküldve: 2009-03-13 22:20:42
(#15910) Lassan megyek lefeküdni. Hosszú volt ez a nap és holnap korán akarok kelni, hogy megcsináljam az info házit.
Még egy utolsó dolog. Jól számoltam, hogy min. 10-en leszünk holnap? Miho, Alister, Naruto, Rapider, wakka, Bence, Mad-chan, Azzi, Fisi, én. Viszont Kaminagától nem tudtuk meg, hogy ő is szándékozik-e jönni.
Még egy utolsó dolog. Jól számoltam, hogy min. 10-en leszünk holnap? Miho, Alister, Naruto, Rapider, wakka, Bence, Mad-chan, Azzi, Fisi, én. Viszont Kaminagától nem tudtuk meg, hogy ő is szándékozik-e jönni.
Nekem is volt kerékpárom, de ellopták. Akartam újat venni, de bizonyos érzelmi okokból inkább kihagytam. Most meg nincs rá pénzem. És egy darabig biztos lesz még valami, ami közbejön.
Nekem is lopták már el a bicajom.
Na ha megegyszer azt mondod hogy szar tuti kapsz egy Kage Bunshin Oodama Rasengant!!!! Aztán egy Bunshin no Taiatarit!Ha még felkelsz persze a Rasengan után
Te jó ég! ÉS ez fog menni holnap is... Mi meg csak majd nézünk, hogy WTF?!?
... Egyetértek...
meh....
De jó lessz a holnapi rámenezés!!!
De ne vegyetek tengeri herkentyűs ráment mert beszartok olyan rossz
Na ha megegyszer azt mondod hogy szar tuti kapsz egy Kage Bunshin Oodama Rasengant!!!! Aztán egy Bunshin no Taiatarit!Ha még felkelsz persze a Rasengan után
Én meg megidézem Karasut és kuroarit azokkal csinálok egy mechanikus színházat aztán Sanshouoval szét égetlek.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szia Alister!
Szia Yaven!Nekem is volt kerékpárom, de ellopták. Akartam újat venni, de bizonyos érzelmi okokból inkább kihagytam. Most meg nincs rá pénzem. És egy darabig biztos lesz még valami, ami közbejön.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Maryke: én inkább gyaloglok.
Gyorsabb a bicaj és jobban szeretem
Yave:Nem csodálkozom ,h a meleg szoba nyer.Én görkorit kaptam karácsonyra szal most arra szoktam rá.(Ne higyjetek sportmániásnak csak szeretem a gurulós járműveket...
)
meh....
Szerk: Maryke 2009-03-13 22:13:49
Te jó ég! ÉS ez fog menni holnap is... Mi meg csak majd nézünk, hogy WTF?!?
Nálunk a pincében van tárolva, szóval nem lenne nagy kunszt elővenni
Meg műsnak onnan kiszedni se.
Maryke: én inkább gyaloglok.
Az jóó! Nekem sem ártana már biciklizni menni.
Én már azzal járok suliba!
meh....
De jó lessz a holnapi rámenezés!!!
Mi kivittük a bicajokat nagyszülőkhöz, ahol van tárolóhely, majd cca. egy hónap múlva hozzuk vissza.
Nálunk a pincében van tárolva, szóval nem lenne nagy kunszt elővenni, de valahogy a meleg szoba+internet kombináció győz a fagyoskodással szemben
Szia Alister!