Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De igenis jól tudsz rajzolni. sokan irigyelnének, bizony.
csak bizz magadban kicsit jobban. -hát az arányok...én emiatt nem nagyon aggódom, általában azzal nincs bajom, de néha, ha a karaktert nem olyan formában, szögben, testtartásban rajzoltam, mint ahogy akartam, és egyfolytában radirozom, újrarajzolom, elrontom a karját v ilyesmi. pl túl hosszú lesz, mer nem arra koncentrálok.
De legyen kicsit több önbizalmad. -nekem pl néha több is van mint kéne a semmiért.
Ja, a múltkor rosszúl irtam a Pécsi lány nevét. Weiling, nem Vien Csenge
csak bizz magadban kicsit jobban. -hát az arányok...én emiatt nem nagyon aggódom, általában azzal nincs bajom, de néha, ha a karaktert nem olyan formában, szögben, testtartásban rajzoltam, mint ahogy akartam, és egyfolytában radirozom, újrarajzolom, elrontom a karját v ilyesmi. pl túl hosszú lesz, mer nem arra koncentrálok.
De legyen kicsit több önbizalmad. -nekem pl néha több is van mint kéne a semmiért.
Ja, a múltkor rosszúl irtam a Pécsi lány nevét. Weiling, nem Vien Csenge
Szerk: Zoé 2009-03-15 17:26:12
ez szimpi lesz, csak szexisebbé kell alakítanomXD asszem is egy jómóka lesz míg meglesz a végleges karakter jó hosszú móka *már előre sír*
Biztosan sikerülni fog. -és remélem majd megmutatod a karaktereket. . ha optimista gondolkodással kezdesz neki, nem csak h sikerülni fog, de nagyon jó lesz.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
ez szimpi lesz, csak szexisebbé kell alakítanomXD asszem is egy jómóka lesz míg meglesz a végleges karakter jó hosszú móka *már előre sír*
Biztosan sikerülni fog. -és remélem majd megmutatod a karaktereket. . ha optimista gondolkodással kezdesz neki, nem csak h sikerülni fog, de nagyon jó lesz.
Sziasztok megint!
Fisiiiiii, ha nem olvasol vissza akkor most mondom: egy életre leköteleztél a tegnapi segítségeddel! Thank you so much!! A tanár még aznap visszairta, hogy "Szép!" KHIRÁLY Szóval örök hálám üldözzön.
Amúgy a Xénánál már csak a Herkules jobb!
Trist név: sztem jó, mivel létezik olyan, hogy Tristan.
wakka: gondolom megint nem olvastál vissza, szóval csak meg akartam írni, hogy a terránok max fertőzötten hatásosak, míg a protossok a menők.
szerk: Épp most szünetet tartok az Aura 2 játszása közben. Ez a játék totálisan kiborító. Gyönyörűek a helyszínek, jók a zenék, erre a karakterek olyan laposak és csúnyák, hogy sírni lenne kedvem. A tröténet sem vmi nagy szám, de jók az átvezető videók. Ejj, miért nem tudták volna ezt még egyszer átgondolni?
Fisiiiiii, ha nem olvasol vissza akkor most mondom: egy életre leköteleztél a tegnapi segítségeddel! Thank you so much!! A tanár még aznap visszairta, hogy "Szép!" KHIRÁLY Szóval örök hálám üldözzön.
Amúgy a Xénánál már csak a Herkules jobb!
Trist név: sztem jó, mivel létezik olyan, hogy Tristan.
wakka: gondolom megint nem olvastál vissza, szóval csak meg akartam írni, hogy a terránok max fertőzötten hatásosak, míg a protossok a menők.
szerk: Épp most szünetet tartok az Aura 2 játszása közben. Ez a játék totálisan kiborító. Gyönyörűek a helyszínek, jók a zenék, erre a karakterek olyan laposak és csúnyák, hogy sírni lenne kedvem. A tröténet sem vmi nagy szám, de jók az átvezető videók. Ejj, miért nem tudták volna ezt még egyszer átgondolni?
Szerk: Yaven 2009-03-15 17:01:28
Barbara-chan: ez a leirás félelmetesen hasonlit az én képzeletben lassan elkészülő tervemhez, csak forditva van. nálam a csaj nem vmi szimpi.
ez szimpi lesz, csak szexisebbé kell alakítanomXD asszem is egy jómóka lesz míg meglesz a végleges karakter jó hosszú móka *már előre sír*Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Attól, hogy Radnói Miklóst Madnóti Riklósnak írod attól még a kettő ugyan az.
XD. Neked talán, nekem nem. És az sem, h vminek az a cime h: Xena, a harcos hercegnő -amit mindenki ismer-, v Harcos Hercegnő.-amit én találnék ki.
Ja és pl vkinek kezdenél magyarázni egy Madnóti könyvről, h milyen jó, v mit tom én, az a kezébe venne egy Radnóti könyvet, és azt kérdené, mi a fenét hordtál itt össze nekem?
-persze a cimet jól mondanád-
Barbara-chan: ez a leirás félelmetesen hasonlit az én képzeletben lassan elkészülő tervemhez, csak forditva van. nálam a csaj nem vmi szimpi.
Szerk: Zoé 2009-03-15 16:45:09
beküldve: 2009-03-15 16:43:07
(#16147) na a csaj név már eldőlt Galina lett, márcsak a jóképű jófiúnak kell névXDaki elég csöndes nyugodt kemény fickó és mindenki fél tőle kivéve a csajXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Xéna, the warrior princess... jujj
Igen, de h is mondjam ........ez Xena. Én csak szimpla Harcos Hercegnő-t kérdeztem. És ez nem egy film?
Attól, hogy Radnói Miklóst Madnóti Riklósnak írod attól még a kettő ugyan az.
Igen, de h is mondjam ........ez Xena. Én csak szimpla Harcos Hercegnő-t kérdeztem. És ez nem egy film?
Fölteszek egy nagyon idióta kérdést-nem is merem igy kiirni.
a Harcos Hercegnő cim már foglalt? mer a Makrancos Hercegnőről tudok, de az előbbiről nem.
beküldve: 2009-03-15 16:25:58
(#16143) Fölteszek egy nagyon idióta kérdést-nem is merem igy kiirni.
a Harcos Hercegnő cim már foglalt? mer a Makrancos Hercegnőről tudok, de az előbbiről nem.
haliho! segítségre lenne szükségem, méghozzá egy női névre lehet akármilyen bár hanyagoljuk a (erzsébet, kagome, julcsa meg hasonlókatXD) mangám főszereplője megszültetett az egyik és annak kéne a név(ezzel mindig gondba vagyok ) viszont egy kérdés a "Trist" elmegy fiú névnek?
A Trist jó fiú névnek, mert a Kriszre hasonlít. :)
Női névből tudok jókat, de azok már le vannak foglalva a saját sztorimhoz. Na azért kitalálok párat: Mayinne, Ursunna, Ilyia, Atinel. Mondjuk a külső is számít...
Ha ezek nem tetszenek, azért javaslom a -nna, -niel, -ia, -nie végződéseket.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tudod már kb a tulajdonságait, úgy többet segithetek, mer én úgy szoktam nevet választani.
de azér pl: Luna, Maya, Glamar, Jen, Kim, Wendy, Stasy stb- ha nem kapsz használhatót, még irok
de azér pl: Luna, Maya, Glamar, Jen, Kim, Wendy, Stasy stb- ha nem kapsz használhatót, még irok
(hoppsz, ezek nem jók -csak most gyönge az agyam.
Szerk: Zoé 2009-03-15 15:31:45
beküldve: 2009-03-15 15:23:35
(#16140) haliho! segítségre lenne szükségem, méghozzá egy női névre lehet akármilyen bár hanyagoljuk a (erzsébet, kagome, julcsa meg hasonlókatXD) mangám főszereplője megszültetett az egyik és annak kéne a név(ezzel mindig gondba vagyok ) viszont egy kérdés a "Trist" elmegy fiú névnek?
a francba...akkor nekem még 1hónap hátravan x3 majd a conra már -greatoldone- leszek xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."