• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 1867 1868 1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 ... <<>>
beküldve: 2009-03-15 17:23:43
(#16153) Válasz 屍鬼レゲ (#16152) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
De igenis jól tudsz rajzolni. sokan irigyelnének, bizony.
csak bizz magadban kicsit jobban. -hát az arányok...én emiatt nem nagyon aggódom, általában azzal nincs bajom, de néha, ha a karaktert nem olyan formában, szögben, testtartásban rajzoltam, mint ahogy akartam, és egyfolytában radirozom, újrarajzolom, elrontom a karját v ilyesmi. pl túl hosszú lesz, mer nem arra koncentrálok.
De legyen kicsit több önbizalmad. -nekem pl néha több is van mint kéne a semmiért.

Ja, a múltkor rosszúl irtam a Pécsi lány nevét. Weiling, nem Vien Csenge

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Zoé 2009-03-15 17:26:12
beküldve: 2009-03-15 17:18:09
(#16152) Válasz Zoé (#16151) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
ez szimpi lesz, csak szexisebbé kell alakítanomXD asszem is egy jómóka lesz míg meglesz a végleges karakter jó hosszú móka *már előre sír*

Biztosan sikerülni fog. -és remélem majd megmutatod a karaktereket. . ha optimista gondolkodással kezdesz neki, nem csak h sikerülni fog, de nagyon jó lesz.
lol de ha nem tudsz rajzolni jól akkor hiába az optimista hozzá állásXD mondjuk ahhoz hogy ugyanolyan karit tudj rajzolni rengetegszer le kell rajzolni azt a karit hogy a végén már magától menjen és rendkívülien ismerjem az anatómiáját bá előtte nem ártana megtanulnom az arányokat de majd csak sikerül mindenki eddig azt mondta jól rajzolokXD

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-15 16:59:15
(#16151) Válasz 屍鬼レゲ (#16149) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
ez szimpi lesz, csak szexisebbé kell alakítanomXD asszem is egy jómóka lesz míg meglesz a végleges karakter jó hosszú móka *már előre sír*

Biztosan sikerülni fog. -és remélem majd megmutatod a karaktereket. . ha optimista gondolkodással kezdesz neki, nem csak h sikerülni fog, de nagyon jó lesz.

beküldve: 2009-03-15 16:54:56
(#16150) Válasz Fiszi (#16142) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok megint!
Fisiiiiii, ha nem olvasol vissza akkor most mondom: egy életre leköteleztél a tegnapi segítségeddel! Thank you so much!! A tanár még aznap visszairta, hogy "Szép!" KHIRÁLY Szóval örök hálám üldözzön.

Amúgy a Xénánál már csak a Herkules jobb!

Trist név: sztem jó, mivel létezik olyan, hogy Tristan.

wakka: gondolom megint nem olvastál vissza, szóval csak meg akartam írni, hogy a terránok max fertőzötten hatásosak, míg a protossok a menők.

szerk: Épp most szünetet tartok az Aura 2 játszása közben. Ez a játék totálisan kiborító. Gyönyörűek a helyszínek, jók a zenék, erre a karakterek olyan laposak és csúnyák, hogy sírni lenne kedvem. A tröténet sem vmi nagy szám, de jók az átvezető videók. Ejj, miért nem tudták volna ezt még egyszer átgondolni?

Szerk: Yaven 2009-03-15 17:01:28
beküldve: 2009-03-15 16:52:52
(#16149) Válasz Zoé (#16148) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Barbara-chan: ez a leirás félelmetesen hasonlit az én képzeletben lassan elkészülő tervemhez, csak forditva van. nálam a csaj nem vmi szimpi.

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-15 16:43:36
(#16148) Válasz wakka (#16146) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Attól, hogy Radnói Miklóst Madnóti Riklósnak írod attól még a kettő ugyan az.

XD. Neked talán, nekem nem. És az sem, h vminek az a cime h: Xena, a harcos hercegnő -amit mindenki ismer-, v Harcos Hercegnő.-amit én találnék ki.

Ja és pl vkinek kezdenél magyarázni egy Madnóti könyvről, h milyen jó, v mit tom én, az a kezébe venne egy Radnóti könyvet, és azt kérdené, mi a fenét hordtál itt össze nekem?
-persze a cimet jól mondanád-

Barbara-chan: ez a leirás félelmetesen hasonlit az én képzeletben lassan elkészülő tervemhez, csak forditva van. nálam a csaj nem vmi szimpi.

Szerk: Zoé 2009-03-15 16:45:09
beküldve: 2009-03-15 16:43:07
(#16147)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
na a csaj név már eldőlt Galina lett, márcsak a jóképű jófiúnak kell névXDaki elég csöndes nyugodt kemény fickó és mindenki fél tőle kivéve a csajXD

beküldve: 2009-03-15 16:38:26
(#16146) Válasz Zoé (#16145) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Xéna, the warrior princess... jujj

Igen, de h is mondjam ........ez Xena. Én csak szimpla Harcos Hercegnő-t kérdeztem. És ez nem egy film?

Attól, hogy Radnói Miklóst Madnóti Riklósnak írod attól még a kettő ugyan az.

beküldve: 2009-03-15 16:34:15
(#16145) Válasz wakka (#16144) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]

Igen, de h is mondjam ........ez Xena. Én csak szimpla Harcos Hercegnő-t kérdeztem. És ez nem egy film?

beküldve: 2009-03-15 16:29:45
(#16144) Válasz Zoé (#16143) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Fölteszek egy nagyon idióta kérdést-nem is merem igy kiirni.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
a Harcos Hercegnő cim már foglalt? mer a Makrancos Hercegnőről tudok, de az előbbiről nem.

beküldve: 2009-03-15 16:25:58
(#16143)
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Fölteszek egy nagyon idióta kérdést-nem is merem igy kiirni.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
a Harcos Hercegnő cim már foglalt? mer a Makrancos Hercegnőről tudok, de az előbbiről nem.

beküldve: 2009-03-15 16:01:17
(#16142) Válasz 屍鬼レゲ (#16140) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
haliho! segítségre lenne szükségem, méghozzá egy női névre lehet akármilyen bár hanyagoljuk a (erzsébet, kagome, julcsa meg hasonlókatXD) mangám főszereplője megszültetett az egyik és annak kéne a név(ezzel mindig gondba vagyok ) viszont egy kérdés a "Trist" elmegy fiú névnek?

A Trist jó fiú névnek, mert a Kriszre hasonlít. :)
Női névből tudok jókat, de azok már le vannak foglalva a saját sztorimhoz. Na azért kitalálok párat: Mayinne, Ursunna, Ilyia, Atinel. Mondjuk a külső is számít...
Ha ezek nem tetszenek, azért javaslom a -nna, -niel, -ia, -nie végződéseket.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-15 15:27:42
(#16141) Válasz 屍鬼レゲ (#16140) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Tudod már kb a tulajdonságait, úgy többet segithetek, mer én úgy szoktam nevet választani.

de azér pl: Luna, Maya, Glamar, Jen, Kim, Wendy, Stasy stb- ha nem kapsz használhatót, még irok

(hoppsz, ezek nem jók -csak most gyönge az agyam.

Szerk: Zoé 2009-03-15 15:31:45
beküldve: 2009-03-15 15:23:35
(#16140)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
haliho! segítségre lenne szükségem, méghozzá egy női névre lehet akármilyen bár hanyagoljuk a (erzsébet, kagome, julcsa meg hasonlókatXD) mangám főszereplője megszültetett az egyik és annak kéne a név(ezzel mindig gondba vagyok ) viszont egy kérdés a "Trist" elmegy fiú névnek?

beküldve: 2009-03-15 15:22:29
(#16139) Válasz .., (#16138) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]

a francba...akkor nekem még 1hónap hátravan x3 majd a conra már -greatoldone- leszek xD

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Oldalak: ... 1867 1868 1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 ... <<>>