Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én egyelőre azt sem tudom, hogy holnap milyen óráim és mely termekben lesznek Majd ráér utánanézni olyan éjjeli 11-12 körül *Long Live Fősuli!*
beküldve: 2009-03-08 17:31:56
(#15135) beküldve: 2009-03-08 17:30:54
(#15134) Én már kész vagyok a házim, de végül is érthető, mivel csak 5.-es vagyok...
Szerk: baniaa3 2009-03-08 17:31:11
este folytatom.
Én is úgy szoktam (általában)...mindig este szoktam nekiülni házit írni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Jól vagyok, köszönöm! És te?
Én is. Angol házit csinálok, de már nagyon utálom... Lehet, hogy fel is függesztem kicsit... Majd este folytatom.
beküldve: 2009-03-08 17:25:46
(#15131) Helló Yaven!
Szia Miho!
Szia Miho!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-08 17:26:18
beküldve: 2009-03-08 17:25:17
(#15130) Yaven, jól összejött ellened. (:
De ahogy látom, jól éreztétek magatokat nagyon.
Mintha csak megéreztem volna és a biztonságot nyujtú szobám rejtekében maradtam. ^^
Mintha csak megéreztem volna és a biztonságot nyujtú szobám rejtekében maradtam. ^^
Ugyan, egy ilyen kis semmiség nem ronthatja el a szuper hangulatot! És lehet, hogy tényleg jobban jártál igy, hogy nem láttad a "vonulásunkat"
Az angol szavak kiejtéséről: MTA Sztaki szótárát használom mindig, ha problémás szó van, de ez eléggé ritka, mert nagyon sok angol nyelvű filmet nézek/néztem.
Viszont az az oldal tökéletes jókedvcsinálónak is, ha magyar szavak kiejtését hallgatod meg...
Szia Aizen!
Szerk: Yaven 2009-03-08 17:25:05
beküldve: 2009-03-08 17:23:08
(#15128) Alister, a Bordeaux egy viszonylag normális szó. Van a nyavalyásoknak sokkal nyakatekertebb és értelmetlen szavuk is. XD
Hja, de azokat nem tudom megjegyezni! Dragda: *visszaölel*
Bence: Ahoj!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-08 17:01:44
(#15125) Jól megfilmesítenek egy újabb animet. Blood - The last vampire [Link]
A nagy Blood szakértők majd elmondják a véleményüket, én még csak szemeztem vele, de majd jól megnézem a film előtt.
Alister, a Bordeaux egy viszonylag normális szó. Van a nyavalyásoknak sokkal nyakatekertebb és értelmetlen szavuk is. XD
Yaven, jól összejött ellened. (:
A nagy Blood szakértők majd elmondják a véleményüket, én még csak szemeztem vele, de majd jól megnézem a film előtt.
Alister, a Bordeaux egy viszonylag normális szó. Van a nyavalyásoknak sokkal nyakatekertebb és értelmetlen szavuk is. XD
Yaven, jól összejött ellened. (:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-08 17:08:58
Boldog nőnapot minden kedves érintettnek!
Szia! És köszönjük szépen! *nagyölelés*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-08 16:59:08
(#15123) Sziasztok!
Jéé, nőnap van! Hihetetlenül rendesek vagytok srácok, hogy gondoltok ránk! És kösz!
Az elmúlt 2 és fél nap olyan jóóóóó volt! Fárasztó, az is igaz, de már rég voltam ilyen jó táborban. *fülig érő mosollyal emlékezik vissza* A szegedieket viszont kicsit sajnálom, ugyanis tegnap este el kellett viselniük 55 ember hülyeségét...
Jut eszembe: Parasikoly: hát tényleg megszivtam az öltözködéssel, ugyanis meleg pulcsikat vittem, meg téli kabátot...de azért nem volt elviselhetetlen
Oh, ja igen, ha valaki tegnap este 8-9 körül egy nagy csapat idiótát látott, akik vadidegeneknek integettek, Star Wars indulókat dúdoltak, szánalmasan vicces poénokat mondogattak, miközben egymásba karolva ugráltak; azok mi voltunk Ha éjjeli 11 körül érte ez az "élmény", csak már népdalokat hallott, azok is mi voltunk
Na ennyit erről...
Fórumtali: mindenképp ott kell lennem!!! Igérem előtte kialszom magam!
Jéé, nőnap van! Hihetetlenül rendesek vagytok srácok, hogy gondoltok ránk! És kösz!
Az elmúlt 2 és fél nap olyan jóóóóó volt! Fárasztó, az is igaz, de már rég voltam ilyen jó táborban. *fülig érő mosollyal emlékezik vissza* A szegedieket viszont kicsit sajnálom, ugyanis tegnap este el kellett viselniük 55 ember hülyeségét...
Jut eszembe: Parasikoly: hát tényleg megszivtam az öltözködéssel, ugyanis meleg pulcsikat vittem, meg téli kabátot...de azért nem volt elviselhetetlen
Oh, ja igen, ha valaki tegnap este 8-9 körül egy nagy csapat idiótát látott, akik vadidegeneknek integettek, Star Wars indulókat dúdoltak, szánalmasan vicces poénokat mondogattak, miközben egymásba karolva ugráltak; azok mi voltunk Ha éjjeli 11 körül érte ez az "élmény", csak már népdalokat hallott, azok is mi voltunk
Na ennyit erről...
Fórumtali: mindenképp ott kell lennem!!! Igérem előtte kialszom magam!