Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-08 20:24:19
(#15181) Üdv újonnan jöttek!
Először is mindenkinek kösz a felköszöntést, de azért arról se feledkezzetek meg, hogy 2 másik tagnak még előttem lesz a sznapja: Usagi-channak 11-én, Exilednek meg 12-én! Szóval előbb boldog szülinapot nekik!
Fisi: valóban régen voltál itt És kiváncsi leszek arra az idióta ajándékra....ajjaj...
Először is mindenkinek kösz a felköszöntést, de azért arról se feledkezzetek meg, hogy 2 másik tagnak még előttem lesz a sznapja: Usagi-channak 11-én, Exilednek meg 12-én! Szóval előbb boldog szülinapot nekik!
Fisi: valóban régen voltál itt És kiváncsi leszek arra az idióta ajándékra....ajjaj...
Morduk: huh, nehogy! Annyi "pótolhatatlan" cuccom van rajta (aminek a fele fel se tűnne, hogy nincs meg, de ugye a rajzvázlatok meg a zenék...hűha ) Mondjuk már rég ilyen, és állítólag nem kell töredezettség-mentesíteni ( a gép szerinT)
Alucardo: jó kis avatar
És most már távozom is rajzolni
szia
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-08 20:21:14
(#15178) Fisi: kellemes rajzolgatást. -meg lehet majd nézni?-hiába, kiváncsiság
Yaven: boldog -jövendőbeli- szülinapot kivánok.
Biztosan jól telt ez éved, s kivánok ennél 100-szor szebbet.
Yaven: boldog -jövendőbeli- szülinapot kivánok.
Biztosan jól telt ez éved, s kivánok ennél 100-szor szebbet.
Szerk: Zoé 2009-03-08 20:21:37
Morduk: huh, nehogy! Annyi "pótolhatatlan" cuccom van rajta (aminek a fele fel se tűnne, hogy nincs meg, de ugye a rajzvázlatok meg a zenék...hűha ) Mondjuk már rég ilyen, és állítólag nem kell töredezettség-mentesíteni ( a gép szerinT)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-08 20:16:00
(#15176) Fisi dhe Hyene jó régen voltál.
Hajh...olyan kínos ez. De a rohadt gépünk internetezés közben hajlamos nagyon lelassulni. (értsd: most míg deviantart-ról átjöttem ide, kimentem meginni egy teát, mosdóba mentem és beszélgettem anyukám, majd végezetül énekeltem egyet a kishúgommal). Szóval az eredmény katasztrófális. És most hogy végre elértük az emberi sebességet, már megyek is photoshopolni. (ott még külön mókák várnak rám, nagyon "cukin" lefagyhat rajzolás közben is)
Meg hát ha fönn vagyok, és mások is vannak itt, leragadok és nincs időm a rajzolásra.
Naruto: Poén lesz megint! Remélem, mind leszünk, akik múltkor, és új tagokat is üdvözölhetünk a nagy csapatban
Értem. akkor vigyázz, nehogy újra keljen telepíteni a gépet!
Fisi dhe Hyene jó régen voltál.
Hajh...olyan kínos ez. De a rohadt gépünk internetezés közben hajlamos nagyon lelassulni. (értsd: most míg deviantart-ról átjöttem ide, kimentem meginni egy teát, mosdóba mentem és beszélgettem anyukám, majd végezetül énekeltem egyet a kishúgommal). Szóval az eredmény katasztrófális. És most hogy végre elértük az emberi sebességet, már megyek is photoshopolni. (ott még külön mókák várnak rám, nagyon "cukin" lefagyhat rajzolás közben is)
Meg hát ha fönn vagyok, és mások is vannak itt, leragadok és nincs időm a rajzolásra.
Naruto: Poén lesz megint! Remélem, mind leszünk, akik múltkor, és új tagokat is üdvözölhetünk a nagy csapatban
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-08 20:09:12
(#15173) beküldve: 2009-03-08 20:07:56
(#15172) Miről szól az ÉLNI? Jo ?nemtudom ha jo lehet h megveszem
Eléggé komoly téma, az emberi lélek és elme határvidékeiről szól körülbelül.
Yaven: köszi, majd meghúzzuk a füled.
köszi a válaszod de még mindig nem tudom h mit vegyek
Olvasd el....Annyit csak megér neked.
Miről szól az ÉLNI? Jo ?nemtudom ha jo lehet h megveszem
Eléggé komoly téma, az emberi lélek és elme határvidékeiről szól körülbelül.
Yaven: köszi, majd meghúzzuk a füled.
köszi a válaszod de még mindig nem tudom h mit vegyek
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-08 19:52:58
(#15168) beküldve: 2009-03-08 19:48:47
(#15167)