Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-08 21:00:29
(#15211) Bocsesz a duplapostért, de mennem kell. Majd holnap felveszlek holnap.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Van itt valaki aki megadná az msn-jét?
én is megadom akk!:):):)
I'm (küznyelven) én igen
beküldve: 2009-03-08 20:57:25
(#15209) Van itt valaki aki megadná az msn-jét?
Bakos Bettina Linda
Dragda: hát lehet, az óvónőm szónokolt vmit, h most kell iskolába küldeni, meg ilyenek. -am nem ismételtek évet, csak olyan is akad, aki 8 évesen került suliba én meg 6-vesen már a padban ültem.
Pardon, akkor visszaszívom az évismétlős dolgot. Nem tom. Nálunk sose csináltak ügyet abból, hogy ki hány éves. max akkor jött elő, mikor barátnőm elkezdett járni egy évfolyamtársunkkal és az 3 hónappal fiatalabb volt nála. Szegényemet 1 évig azzal idegesítettük, hogy gerontofil.
Becca: Üdv nálunk.
Igérem kedves leszek, és nem fárasztalak poénjaimmal... Kérlek had vegyelek fel Dragda.
Dragda: hát lehet, az óvónőm szónokolt vmit, h most kell iskolába küldeni, meg ilyenek. -am nem ismételtek évet, csak olyan is akad, aki 8 évesen került suliba én meg 6-vesen már a padban ültem.
Pardon, akkor visszaszívom az évismétlős dolgot. Nem tom. Nálunk sose csináltak ügyet abból, hogy ki hány éves. max akkor jött elő, mikor barátnőm elkezdett járni egy évfolyamtársunkkal és az 3 hónappal fiatalabb volt nála. Szegényemet 1 évig azzal idegesítettük, hogy gerontofil.
Becca: Üdv nálunk.
Morduk:
Mint azt már egyszer kifejtettem, a válaszom: Nem. Erősen gyanítom, sőt biztos, hogy a nagy korkülönbség miatt nem találnánk közös témát. És akkor mi értelme?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-08 20:56:18
beküldve: 2009-03-08 20:54:20
(#15206) Miket nem olvasok. Háttt.......izé
Na de akad itt rajtam kivül még aki 6 évesen ment suliba ahogy látom.
Na de akad itt rajtam kivül még aki 6 évesen ment suliba ahogy látom.
beküldve: 2009-03-08 20:53:12
(#15205) Dragda akkor felvehetlek MSN-re?
jÓ ÉJSZAKÁT! MEGYEK.
Jóéjt.
Szia Dragda.
Yume Tsuki: Ja, de azt már mondták, h mit keresek az osztályban, mennyek vissza 7-be. -majdnem 1 évvel mentem hamarabb suliba, de olyan osztálytársam is van aki már 9-be kéne járjon.
Nekem is van egy veled egy korú osztály társam( 9-es)
Nekem meg van egy olyan osztály társam akinek 11-be kellene járnia, 2 évvel le van maradva.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-08 20:53:02
beküldve: 2009-03-08 20:51:42
(#15203) XD XD XD
Tudjátok mért XD?
Mert én is 6 évesen kezdtem sulit!(korán)
S most 7.-es vaok!X)
Tudjátok mért XD?
Mert én is 6 évesen kezdtem sulit!(korán)
S most 7.-es vaok!X)
Bakos Bettina Linda
Nekem most márc 25.-én lessz a szülinapom!s egy jó kis bulim is
Szupi lessz!
Mostmár tom hogy lehet csinálni képet!
Azért kössz mindenkinek..................... .
Szupi lessz!
Isten hozott
Jéééé. Ez az avatár ha nem tévedek a Vadmacs kommandóból van, ugye? V hülyeségeket beszélek?
Szerk: Zoé 2009-03-08 20:52:17
*integet*
Megjegyzés: Ha valaki évet ismétel, az fogja be és ne piszkálja a fiatalabbat... aki okosabb nála. Mert ha hamarabb mehettél suliba azt jelenti, hogy okosabb voltál a többieknél.
Megjegyzés: Ha valaki évet ismétel, az fogja be és ne piszkálja a fiatalabbat... aki okosabb nála. Mert ha hamarabb mehettél suliba azt jelenti, hogy okosabb voltál a többieknél.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-08 20:47:57
(#15199) Nekem most márc 25.-én lessz a szülinapom!s egy jó kis bulim is
Szupi lessz!
Szupi lessz!
Bakos Bettina Linda
jÓ ÉJSZAKÁT! MEGYEK.
Jóéjt.
Szia Dragda.
Yume Tsuki: Ja, de azt már mondták, h mit keresek az osztályban, mennyek vissza 7-be. -majdnem 1 évvel mentem hamarabb suliba, de olyan osztálytársam is van aki már 9-be kéne járjon.
Szerk: Zoé 2009-03-08 20:47:18
Ez nem ééééééééééééér. Mindenkinek előttem van szülinapja. Basssssszus. Nem igaaaz. -mér nincs olyan smyle ami a fejét fogja? v a fejét veri az asztalba?
Nem baj nézd a pozitív oldalát: nem mondhatja senki sem hogy öreg vagy
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)