Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok mindenkik!
Csak beköszönök, mert erősen késésben vagyok.
Hanon:
Usagi-chan, Exiled, Yaven: Boldog születésnapot!
Morduk: Legyél már olyan jó, hogy egy sornyi hozzászólásaid fölül kitörlöd a beidézett nagymonológokat, jó?
Miho: Ugyan az angolhoz hülye vagyok, de talán a "an extraordinary succession of objects" kifejezésre gördülékenyebb magyarul az "egy sor rendkívüli tárgy" vagy a "rendkívüli tárgyak sora".
Csak beköszönök, mert erősen késésben vagyok.
Hanon:
Min kéne zsémbeskednem már megint? Ide vele!
Ez tetszett! Usagi-chan, Exiled, Yaven: Boldog születésnapot!
Ezenkívül mindenki másnak is boldog születésnapot, akár egy nap híján egy évre előre is.
Morduk: Legyél már olyan jó, hogy egy sornyi hozzászólásaid fölül kitörlöd a beidézett nagymonológokat, jó?
És hagyd szépen békén Dragdát, mert csak azért nem kell csókolommal köszönnöd neki, mert leverné érte a vesédet.
Miho: Ugyan az angolhoz hülye vagyok, de talán a "an extraordinary succession of objects" kifejezésre gördülékenyebb magyarul az "egy sor rendkívüli tárgy" vagy a "rendkívüli tárgyak sora".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-09 13:56:22
beküldve: 2009-03-09 13:13:25
(#15255) Sziasztok!( majdnem azt mondtam hogy jó reggelt! )
Yay, hogy ma menyit röhögött az osztály meg én ének órán!
Yay, hogy ma menyit röhögött az osztály meg én ének órán!
Szerk: baniaa3 2009-03-09 13:14:26
Oh... Naruto-kuuun!!!*nyakadba ugrik, és szanaszét puszilgat* Imádlak!!! Köszönöm szépen, pont erre van szükségem!
Nincs mit!!! Örülök hogy segíthettem!!
Oh... Naruto-kuuun!!!*nyakadba ugrik, és szanaszét puszilgat* Imádlak!!! Köszönöm szépen, pont erre van szükségem!
http://www.webforditas.hu/index. php
Ez az oldal...akár szöveget is fordít...csak nem mindíg értelemszerűen!
Ez az oldal...akár szöveget is fordít...csak nem mindíg értelemszerűen!
A webfordítás ez hozta ki
Egy pár kézből egy másikba lehagyott egy rendkívüli sor tárgyat
Remélem lesz értelme
Egy pár kézből egy másikba lehagyott egy rendkívüli sor tárgyat
Remélem lesz értelme
beküldve: 2009-03-09 11:12:21
(#15249) Sziasztok, megjöttem!
FELHÍVÁS!
Angolul tudók figyelem! Segítsetek Mihonak, mert ő már ki van akadva! A következő mondatot nem tudom lefordítani - értem én, hogy miről van szó... de nem tudom magyarra fordítani! Kérlek segítsetek!
From one pair of hands to another passed an extraordinary succession of objects:...
A mondat másik felét nem írom le, mert azzal már nincs gond... Please!!! Help meee!!!
FELHÍVÁS!
Angolul tudók figyelem! Segítsetek Mihonak, mert ő már ki van akadva! A következő mondatot nem tudom lefordítani - értem én, hogy miről van szó... de nem tudom magyarra fordítani! Kérlek segítsetek!
From one pair of hands to another passed an extraordinary succession of objects:...
A mondat másik felét nem írom le, mert azzal már nincs gond... Please!!! Help meee!!!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-09 11:26:21
beküldve: 2009-03-09 10:43:34
(#15248) beküldve: 2009-03-09 09:50:06
(#15247) sziasztok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-03-09 09:30:50
(#15246) Holnap új játék...új nap...új kérdések!!!
Ez a legyen Ön is Milliomos--Naruto-kun-nal!
Jóéjt! Megyek!Sziasztok!
Ez a legyen Ön is Milliomos--Naruto-kun-nal!
Jóéjt! Megyek!Sziasztok!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-09 00:00:35
És a fának volt neve is?
Kötekedünk? Kötekedünk?
No mindegy. Vesztettem. Elfogadom.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A válasz:Kabuto!
Tapasztalaton lehet osztozni!
Tapasztalaton lehet osztozni!
Várj, ha Kabuto a válasz, akkor az nem jó..... Most hogy belegondolok, előtte egy csomó fát szét-rasenganozott.....
A fa is élőlény....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-08 22:49:44