Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor cserePOGROM lesz.
Amúgy ez k*rvanagy általánosítás, szóval.
LOOOL, és már az Erőt is kis "e"-vel írja.
Persze, hogy általánosítás, nem is úgy mondtam
nyilas misi után szabadon az erő is csupa kis betű természetesen, csak az nem kap pakkot.
no pussy, just the dicks
Akkor cserePOGROM lesz.
Szerk: .., 2009-03-09 16:17:59
beküldve: 2009-03-09 16:15:56
(#15269) Csereprogram ^^
Azért annyit magamban megjegyeznék, hogy az angol lányok...hmm...nem a szépségükről híresek...és főzni sem fognak Neked jókat, de biztos tök buli lesz
A zavar az erőben az volt, amikor a kiválasztott belogolt fórumra
Azért annyit magamban megjegyeznék, hogy az angol lányok...hmm...nem a szépségükről híresek...és főzni sem fognak Neked jókat, de biztos tök buli lesz
A zavar az erőben az volt, amikor a kiválasztott belogolt fórumra
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-09 16:17:02
beküldve: 2009-03-09 16:15:06
(#15268)
Szerk: .., 2009-03-09 16:15:23
beküldve: 2009-03-09 16:08:22
(#15267) Bence: Csajsuliból??? Hűha... Akkor lesz ám Nektek(fiúknak) Mennyország...
És ami a legjobb: haverom is jön, de ő nem tudna visszafogadni diákot, sz'al hozzánk jön az ő cserediákja is, ő meg hozzánk költözik arra a hétre.
Szüleim meg elmennek nem tudom hova.
dede
voltál már ott?
voltál már ott?
Igen voltam! Azta... Nem gondoltam, hogy van ott szaké... Mondjuk nem nagyon néztem körül, mert a barátnőmmel egy konkrét rágcsiért mentünk, és aztán tűztünk is tovább. Nah akkor majd ott fogok bevásárolni a bulira.
Bence: Csajsuliból??? Hűha... Akkor lesz ám Nektek(fiúknak) Mennyország...
beküldve: 2009-03-09 15:50:40
(#15264) Fergeteges hírek:
kiderült, hogy az angol csereprogram, amiben részt fogok venni, egy lányiskola diákjait fogjuk fogadni meg ők minket.
kiderült, hogy az angol csereprogram, amiben részt fogok venni, egy lányiskola diákjait fogjuk fogadni meg ők minket.
Szerk: ∂z 2009-03-09 15:42:58
mondta h küld nekem postán, aztán amikor megmondtam h budapesti vagyok, akkor lehülyézett h akkor mér nem nézek kicsit jobban körül és mondott egy ázsiai élelmiszer boltot, ahol lehet kapni, meg ráment is, szóval szerdán megyek vásárolni
-
Szerk: ∂z 2009-03-09 15:29:41
Bizony, Naruto-kun igazán megérdemelné ezt a rangot!
Amúgy... nekem is van itthon még egy OneCup Sake-m (a SakuraZakában vettem)... De szeretnék utánpótlást, mivel nemsokára rendezek egy japán bulit az unokahúgomnak, születésnapja alkalmából. Szóval Naruto-kun: velem is megoszthatnád a szaké beszerzés titkát!
Amúgy... nekem is van itthon még egy OneCup Sake-m (a SakuraZakában vettem)... De szeretnék utánpótlást, mivel nemsokára rendezek egy japán bulit az unokahúgomnak, születésnapja alkalmából. Szóval Naruto-kun: velem is megoszthatnád a szaké beszerzés titkát!
beküldve: 2009-03-09 14:46:31
(#15257) hali
Naruto nagyon hasznos. Mihonak segít angolból, nekem segített, honnan szerezthetnék szakét.
lehetne neki true helper címet adni
Naruto nagyon hasznos. Mihonak segít angolból, nekem segített, honnan szerezthetnék szakét.
lehetne neki true helper címet adni
-