Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-09 20:24:01
(#15331) Usagi-chan: úgy tűnik jó lesz a szülinapi bulid. ez legalább valamennyire kártpótol. az irodalomtanárhoz már nem igen irok hsz-t, mer lassan elegem van a tanárokból.
-
-
éljék már ki valaki máson a rossz kedvüket, ne rajtunk-
Bocs, ez nem ide tartozik, de mikor lesz(vagy már van?) Death Note film eredeti kiadásban?
Igen ez valóban nem ide, hanem a Death Note - Live Action topicba tartozik...
De amúgy nem, még nincs.
beküldve: 2009-03-09 20:20:21
(#15327) Üdv!
Na, most már elkezdem szidni a kedves irodalom tanáromat. Már cseszi a csőrömet, és megint 1-es zápor volt órán. Hogy én mennyire nem szeretem Őt.
Na mindegy, más. Én kedves drága unokatesómtól kapom meg a Kenshin 5-öt szülinapomra. Ja, és a "zsúrom fergeteges lesz. Gésa leszek egy teljes napra. Már minden kellék meg van hozzá. Remélem jól fog elsülni.
Na, most már elkezdem szidni a kedves irodalom tanáromat. Már cseszi a csőrömet, és megint 1-es zápor volt órán. Hogy én mennyire nem szeretem Őt.
Na mindegy, más. Én kedves drága unokatesómtól kapom meg a Kenshin 5-öt szülinapomra. Ja, és a "zsúrom fergeteges lesz. Gésa leszek egy teljes napra. Már minden kellék meg van hozzá. Remélem jól fog elsülni.
Bocs, ez nem ide tartozik, de mikor lesz(vagy már van?) Death Note film eredeti kiadásban?
Moziban már volt, tévében is, DVD hamarosan jön.
Szerk: .., 2009-03-09 20:20:27
beküldve: 2009-03-09 20:18:51
(#15325) Bocs, ez nem ide tartozik, de mikor lesz(vagy már van?) Death Note film eredeti kiadásban?
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
beküldve: 2009-03-09 20:00:30
(#15324)
Szerk: baniaa3 2009-03-09 20:01:09
A gender-bender az, amikor a fiú lánynak, vagy a lány fiúnak öltözik, gyakran azért, hogy így bekerülhessen egy ellenkező neműeknek fenntartott iskolába. Gyakori elem a shoujo meg a ecchi mangákban.
Köszönöm a magyarázatot.
Ez a dzsender-bender kizárt az esetemben, mivel a női G-Unit cuccok szarok.
Úgy döntöttem filmet nézek meg zabbantok egyet!!!
Tégy úgy
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-09 19:55:10
(#15321) A gender-bender az, amikor a fiú lánynak, vagy a lány fiúnak öltözik, gyakran azért, hogy így bekerülhessen egy ellenkező neműeknek fenntartott iskolába. Gyakori elem a shoujo meg a ecchi mangákban.
Jaja de általában ez mindig rosszúl sül el mert megtudják hogy fiú vagy mondjuk.Akkor meg az öszes lány meg fog verni.
Az tök szar érzés hogy hatszázan ütnek
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-09 19:53:07
(#15319) jóónapot emberek. egy hosszú és fárasztó nap után visszatértem közétek.
Az animecon-ügye egyre jobban látszik kirajzolódni,és megtörtént...megtettem...megve ttem a kenshin 5-öt,amivel jubilizáltam a mangáimat:20 kötet manga
Az animecon-ügye egyre jobban látszik kirajzolódni,és megtörtént...megtettem...megve ttem a kenshin 5-öt,amivel jubilizáltam a mangáimat:20 kötet manga
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A gender-bender az, amikor a fiú lánynak, vagy a lány fiúnak öltözik, gyakran azért, hogy így bekerülhessen egy ellenkező neműeknek fenntartott iskolába. Gyakori elem a shoujo meg a ecchi mangákban.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Bence: Akkor ez olyan lesz mint valami ecchi mangában, fiúk egy lányiskolában. Reméljük a gender-bendertől eltekintenek majd.
Nekem is pont ez jutott eszembe.
A második mondatodat meg nem értem, légy szíves magyarázd el.