Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-10 14:19:52
(#15361) Hát elég unalmas volt főleg, hogy gyakorlatom volt.
Idegesítő nagyon a tanár
Állandóan sürget minket, hogy gyorsabban mérjük be a sót,meg hogy gyorsabban szűrjük ki a sóoldatot. És ez mind jegyre ment és nem tudtam egyszerűen nyugodtan dolgozni mert minden egyes másodpercben a sürgetését kellett hallgatnom.
Kiborított. Azon kívül meg állandóan leküld minket a boltba, hogy vegyünk neki egy 1kg lapockát vagy ha nincs akkor valami más húst, és ezt mind óra közepén.
Egyszerűen kiborító.
Idegesítő nagyon a tanár
Állandóan sürget minket, hogy gyorsabban mérjük be a sót,meg hogy gyorsabban szűrjük ki a sóoldatot. És ez mind jegyre ment és nem tudtam egyszerűen nyugodtan dolgozni mert minden egyes másodpercben a sürgetését kellett hallgatnom.
Kiborított. Azon kívül meg állandóan leküld minket a boltba, hogy vegyünk neki egy 1kg lapockát vagy ha nincs akkor valami más húst, és ezt mind óra közepén.
Egyszerűen kiborító.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Komolyan mondod... jégeső?! Ejjha, még szerencse, hogy a buszon voltál!
Az én napom... nem volt túl élménydús. Szóval úgy igazán No Comment.
És a Tied?
Az én napom... nem volt túl élménydús. Szóval úgy igazán No Comment.
És a Tied?
beküldve: 2009-03-10 14:11:15
(#15359) Sziasztok!
Milyen volt a mai napotok?
Én mikor jöttem haza akkor esett 3 percig egy kis jégeső.(Pesten)
Szerencsére akkor én a buszon voltam
Milyen volt a mai napotok?
Én mikor jöttem haza akkor esett 3 percig egy kis jégeső.(Pesten)
Szerencsére akkor én a buszon voltam
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Kiválasztott... Azzi... "e"!
Itt is szép idő van - Pesten - bár délelőtt elég borult volt az ég, de talán már tiszta naplementét láthatok majd, ha eljön az ideje.
Itt is szép idő van - Pesten - bár délelőtt elég borult volt az ég, de talán már tiszta naplementét láthatok majd, ha eljön az ideje.
beküldve: 2009-03-10 12:58:44
(#15357) Szép e az idő e mindenhol e, vagy csak itt e?
Miskolcon
e?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-10 12:59:10
beküldve: 2009-03-10 12:40:25
(#15356) beküldve: 2009-03-10 12:35:06
(#15355) beküldve: 2009-03-10 10:31:05
(#15354) Jó reggelt!
Szombattal kapcsolatban: lesz fórumtali akkor, vagy sem? És mikortól gondoltátok, ha lesz? (Mellesleg az ideges pincérnő kivédése ellen jó ötlet lehetne, ha foglalnánk asztalt. Akkor legalább felkészülhetne a csapásra )
Szombattal kapcsolatban: lesz fórumtali akkor, vagy sem? És mikortól gondoltátok, ha lesz? (Mellesleg az ideges pincérnő kivédése ellen jó ötlet lehetne, ha foglalnánk asztalt. Akkor legalább felkészülhetne a csapásra )
beküldve: 2009-03-10 10:05:05
(#15353) Jó éjszakát!
szerk.: ... de én is elteszem magam holnapra.^^ Jó éjszakát Minden ittmaradt fórumlakónak!
szerk.: ... de én is elteszem magam holnapra.^^ Jó éjszakát Minden ittmaradt fórumlakónak!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-10 00:27:40
Bence: Kár, hogy ilyen fiúsulival nincs... Bevállalnék egy csini skót úriembert...
Keress ilyen csereprogramot.
De addig is itt van a skót élvezetekből a skót whiskey.
Egen, ápolástan. A lényege: Hogyan ápoljuk a jónépet?
Olvastam a fordításos sztorit itten a fórumon. Hát... továbbra is hajrá!
Viszont én most lépek, mert még feltűnik a net tulajának a nagy adatforgalom.
Jóccakát!
Olvastam a fordításos sztorit itten a fórumon. Hát... továbbra is hajrá!
Viszont én most lépek, mert még feltűnik a net tulajának a nagy adatforgalom.
Jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ápolástan...?*buta arccal néz*
Velem nincs semmi extra. Ma elég agytépő napom volt, mert angol fordításokat csináltam.. és nem volt egyik szöveg sem valami egyszerű.
De Parasikoly Kapitány és Naruto-kun is segített rajtam, züval végül jól sült el a dolog.
Velem nincs semmi extra. Ma elég agytépő napom volt, mert angol fordításokat csináltam.. és nem volt egyik szöveg sem valami egyszerű.
De Parasikoly Kapitány és Naruto-kun is segített rajtam, züval végül jól sült el a dolog.
És amúgy mi újság?
Semmi. Ma aludtam egy jót Ápolástanon......
Véled?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-09 23:19:14