Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-10 16:30:35
(#15391) Na, asszem most megyek. Lehet ma még fölnézek,de lehet nem. Az utóbbi esetben előre is mindenkinek kellemes további napot és szép álmokat.
Aizen-samának gyors gyógyulást
Aizen-samának gyors gyógyulást
beküldve: 2009-03-10 16:28:35
(#15390) Hali!
Tegnap beteg voltam azért nem voltam fent. Még ma is beteg vagyok, de már kezdek gyógyulni!
Tegnap beteg voltam azért nem voltam fent. Még ma is beteg vagyok, de már kezdek gyógyulni!
,,Hitler fején ugrálok!"
Miho: Hehe, mindjárt indulok is bevásárolni A VK-os kulcstartó és a Rozen Maidenes poszter már biztos, de majd meglátom, hogy miket találok még...
Majd ha visszajöttem irok.
Várom ám a shopping-túra beszámolót!
Én a jófej tanáronn épp azt értem, h jól magyaráz, elsüt 1-2 poént, de komolyan veszi a munkáját.
Úgy én is birom őket, de nekem a felsős ofőm olyan volt, aki csak jófejkedett (és kibeszélte a gyerekeket a kedvenceivel-- férfi létére ), de igazából nem tudott tanitani.
Miho: Hehe, mindjárt indulok is bevásárolni A VK-os kulcstartó és a Rozen Maidenes poszter már biztos, de majd meglátom, hogy miket találok még...
de igy legalább elmegyek a Sakurazakába venni VK-os kulcstartót
SakuraZaka... Nekem is kéne már menni, olyan rég voltam. Lassan elfelejtik "törzsvásárlói" arcom. Édességet kéne vennem, bár azt lehet inkább a bolttól nem messzi Vásárcsarnokban veszek majd, a már itt is emlegetett ázsiai élelmiszer üzletben.
Zoe: Én nem szeretem a jófej tanárokat (és valószinüleg ők sem szeretnek engem ). Szeresse, amit tanit és akarja azt átadni, ennyi elég is. Nem birom, amikor pluszban még jópofiskodik is, hogy bevágódjon a diákoknál. Bár igy belegondolva: a fizika tanárom a kivétel, mert azt az órát a poénjai nékül nem lehetne elviselni.
Én a jófej tanáronn épp azt értem, h jól magyaráz, elsüt 1-2 poént, de komolyan veszi a munkáját.
Miho: ugye az a mondat okhatározós?
Szerk: Zoé 2009-03-10 16:14:14
Jajj, nem kaptad meg az sms-em? Nem tudok átmenni, tegnap írtam, mert lázas lettem. Az már elmúlt, de még mindig úgy járkálok a lakásban, mint egy nyomorék kacsa. Viszonylag jól vagyok, de jobb, ha ma még nem lépek ki itthonról.
Márk (egyéves kisöcsém) meg beszorult az öcsém evezőpadjába....a fejével....
Hát igen, ebből is látszik, hogy az én mobilom csak disznek van Kb. 2 hetente egyszer eszembe jut, hogy be kéne kapcsolni, aztán gyorsan ki is kapcsolom
Akkor ez azt jelenti, hogy bármennyire is sajnálom, hogy nem jösz, de igy legalább elmegyek a Sakurazakába venni VK-os kulcstartót
Szegény Márkó....remélem mostmár jól van a kis buksija
Miho: *integet*
Zoe: Én nem szeretem a jófej tanárokat (és valószinüleg ők sem szeretnek engem ). Szeresse, amit tanit és akarja azt átadni, ennyi elég is. Nem birom, amikor pluszban még jópofiskodik is, hogy bevágódjon a diákoknál. Bár igy belegondolva: a fizika tanárom a kivétel, mert azt az órát a poénjai nékül nem lehetne elviselni.
Miho... *elbűvölően néz rád* tudnál nekem vmiben segiteni?
Sztem ezt te már régen tanultad, de van itt egy olyan feladat, hogy meg kell állapitani az összetett mondatok tagmondatai közti viszonyt.
Mondat:
De várták türelmesen a nagy napot -azért-, hogy bámuljanak és lássanak eddig nem álmodott csudás dolgokat.
be kell rakni az -azért- utalószót, de ak sem tom, h ez most ok- v célhatározós alárendelés?
Sztem ezt te már régen tanultad, de van itt egy olyan feladat, hogy meg kell állapitani az összetett mondatok tagmondatai közti viszonyt.
Mondat:
De várták türelmesen a nagy napot -azért-, hogy bámuljanak és lássanak eddig nem álmodott csudás dolgokat.
be kell rakni az -azért- utalószót, de ak sem tom, h ez most ok- v célhatározós alárendelés?
Fisikém! Te mit keresel a géped előtt? Nem úgy volt, hogy átjössz? No mind1. Sok szerencsét a rajzolással, aztán várlak
Jajj, nem kaptad meg az sms-em? Nem tudok átmenni, tegnap írtam, mert lázas lettem. Az már elmúlt, de még mindig úgy járkálok a lakásban, mint egy nyomorék kacsa. Viszonylag jól vagyok, de jobb, ha ma még nem lépek ki itthonról.
Tanárokról: a szemét tanárok viccesek! Volt egyetemen egy hisztérikus tanárunk, aki olyan hisztiket csapott 200 ember előtt... Ő késhetett, de minket ordítva kiküldött, ha késtünk, sőt egyszer odavágott egy krétát is...
Mindenki kussban röhögött az órain...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ez van A vonalért gomen ^^
ŐŐŐŐ. Hát igen.
A vonal meg mértan füzetbe lett beiktatva, és cerkával szal annyi. -de meglepően egyenes lett
Yaven, szia. a 60% és 40% en javitok.
60%-utáljuk
30%-eltűrjük
10%-jófej
Szerk: Zoé 2009-03-10 15:58:54
beküldve: 2009-03-10 15:55:47
(#15380) Fisikém! Te mit keresel a géped előtt? Nem úgy volt, hogy átjössz? No mind1. Sok szerencsét a rajzolással, aztán várlak
Amúgy a témával kapcsolatban: szerencsére mióta főiskolán vagyok, megszűntek a problémák a tanárokkal. Nem is tudnék olyat mondani, aki szemét lenne. Persze gimiben, meg általános iskolában ez másképp volt...ott kb. 60% rossz tanár és 40% jófej volt.
Jaj és elfelejtettem köszönni Sziasztok!
Amúgy a témával kapcsolatban: szerencsére mióta főiskolán vagyok, megszűntek a problémák a tanárokkal. Nem is tudnék olyat mondani, aki szemét lenne. Persze gimiben, meg általános iskolában ez másképp volt...ott kb. 60% rossz tanár és 40% jófej volt.
Jaj és elfelejtettem köszönni Sziasztok!
Szerk: Yaven 2009-03-10 15:57:16
Azzi: te jó isten.
*majdnem elütötte a könyveit*
Viccesek a szemetek? Hát erre mit mondjak...elég fura izlése van itt vkinek tanárok szempontjából.
-most lett a füzetembe egy szép egyenes vonal....
Ez van A vonalért gomen ^^
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-03-10 15:51:07
Igen, a szokásos címen Még nincs kész, amit most csinálok, egy szereplő a saját sztorimból, meglepően élethű lett :) Egy "bácsi" (amúgy testőr) akinek hosszú fehér haja van, kék öltönye, és szemrehányó tekintettel néz maga elé.
Ahogy igy elképzelem, biztos jól sikerül/sikerült.
Azzi: te jó isten.
*majdnem elütötte a könyveit*
Viccesek a szemetek? Hát erre mit mondjak...elég fura izlése van itt vkinek tanárok szempontjából/terén.
-most lett a füzetembe egy szép egyenes vonal....
Szerk: Zoé 2009-03-10 15:50:30
de aki hobbiból szórakozik a diákjaival azt tiszteljék a ......- a kedvenckéi.
Dehogy is, a tróger szemét tanárok a legviccesebbek általában.
no pussy, just the dicks