Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fisi: kellemes rajzolgatást. -meg lehet majd nézni?-hiába, kiváncsiság
Na, már megint 14 oldal------
Igen, a szokásos címen Még nincs kész, amit most csinálok, egy szereplő a saját sztorimból, meglepően élethű lett :) Egy "bácsi" (amúgy testőr) akinek hosszú fehér haja van, kék öltönye, és szemrehányó tekintettel néz maga elé.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
A tanárok jók, a tanárokat szeretni kell
Nem feltétlenül mindegyiket. Sztem nem. Ameik jófej, és jól tanit meg minden az rendben , de aki hobbiból szórakozik a diákjaival azt tiszteljék a ......- a kedvenckéi.
beküldve: 2009-03-10 15:35:31
(#15374) Tanárok elleni topic?- én iiissssss. hol kell aláirni?
Aucs. A Dumizzunk... topic lassan és nyugodtan eltűnik a legutóbb kommentezettek közül...
Aucs. A Dumizzunk... topic lassan és nyugodtan eltűnik a legutóbb kommentezettek közül...
A topicról annyit: nem kell azt megnyitni, csak vicceltem. Ez a téma pont ide való.(mivel tök OFF) De ha megnyitjátok, rám ne számítsatok, mert a saját "fajtámat" árulnám el. Bár a szemét tanárok ellen én is kampányolok, de hagyjuk.
És, nem a Dumizzunk.. topic nem tűnhet el!*gyorsan gépel*
Te is tanár leszel ?
Nekem nem lenne türelmem a sok idióta diákot nevelni(tisztelet a kivétel)
mert jóformán az iskolákba nevelnek már a tanárok nem tanítanak, azért sajnálom a tanárokat, tisztelet a kivételnek a kémia tanáromat nem sajnálom
És vannak jó fej tanárok is....azok ellen nem lázadok
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Ez a téma pont ide való.(mivel tök OFF)
Igaz. Legalább van egy téma, kipanaszolhatjuk magunkat meg minden..
És igen, figyelemfelkeltő volt a topiccal történt "beszólás"
És gépeljönk gyorsabban!*feltűri a blúza újját...és...rajt! * -csak legyen kész a házim
Szerk: Zoé 2009-03-10 15:31:55
Tanárok elleni topic?- én iiissssss. hol kell aláirni?
A topicról annyit: nem kell azt megnyitni, csak vicceltem. Ez a téma pont ide való.(mivel tök OFF) De ha megnyitjátok, rám ne számítsatok, mert a saját "fajtámat" árulnám el. Bár a szemét tanárok ellen én is kampányolok, de hagyjuk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-10 15:28:45
Ha hárman vagyunk, ak az jó, mer még lesznek jelentkezők, és persze aki beleköt, h ennek most mi köze az egész oldalhoz.
Am nem ütöm én le, annyira nem vaok rossz, esetleg kicsit máshogy fog kinézni az arca.-
És a szüleimnek rosszabb volt a napjuk mint az enyém.
Am nem ütöm én le, annyira nem vaok rossz, esetleg kicsit máshogy fog kinézni az arca.-
leforditva*átrendez i a kicsi barbi arcocskáját*
És a szüleimnek rosszabb volt a napjuk mint az enyém.
beküldve: 2009-03-10 15:23:47
(#15369) Szia Zoe
Ahogy elnézem neked elég egy hülye napod volt.
Az olyas fajta fiúkat akik zaklatnak le kell ütni, ne hagyd magad
Amúgy már hárman vagyunk akik alá írnák a tanár ellenes topicot
Ahogy elnézem neked elég egy hülye napod volt.
Az olyas fajta fiúkat akik zaklatnak le kell ütni, ne hagyd magad
Amúgy már hárman vagyunk akik alá írnák a tanár ellenes topicot
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-10 14:53:54
(#15368) Szia. -ja, ő ma elkerült, mer a régi barátom egyfojtában mellettem ült. esküszöm, mintha vmitől félteni kéne...*kicsit azér zavaró, mer ezér szakitottam vele* -de tényleg, csak nálunk vannak bajok a fiúkkal? vagy én keveredtem ilyenek közé?
Am nektek milyen napotok volt?
Am nektek milyen napotok volt?
Szerk: Zoé 2009-03-10 15:08:29
Képzeld, hozzánk is elért az a 3 perces jégeső!
Igen, ismerem a sulit.^^
Hát nem semmi a tanci, bakker. Az ilyenek járatják le a tanárszakmát... És ilyenek miatt kell majd spéci "megnyerem a diákok bizalmát" trükköket... No sebaj.
szerk.: Amúgy lassan már külön topicot is nyithatnánk tanárokkal kapcsolatos problémáknak.
Igen, ismerem a sulit.^^
Hát nem semmi a tanci, bakker. Az ilyenek járatják le a tanárszakmát... És ilyenek miatt kell majd spéci "megnyerem a diákok bizalmát" trükköket... No sebaj.
szerk.: Amúgy lassan már külön topicot is nyithatnánk tanárokkal kapcsolatos problémáknak.
Most meg szépen kisütött a nap Elég fura egy idő van.
Tényleg ez nem rossz ötlet, hogy tanárokkal kapcsolatos problémák topicot nyitunk, támogatom az ötletet
És igen ezek a tanárok szépen lejáratják a tanári szakmát!
Szia Zoe!
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-10 14:53:25
beküldve: 2009-03-10 14:44:37
(#15365) Képzeld, hozzánk is elért az a 3 perces jégeső!
Igen, ismerem a sulit.^^
Igen, ismerem a sulit.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-10 14:42:45
Szentséges Istennőm... Ez hol van? Milyen suli? Mi a...*kiakadt*
Hát igen...
Pesti vagy ügye?
Nem tudom hogy ismered e de ez a suli a X-kerületbe van,
élelmiszeripari suli.
Nem rossz amúgy a suli, de vannak kiborító tanárok, főleg a Kémia tanárom, ha ismernéd őt hanyatt vágnád magad
Bejön ordít velünk, hogy vegyük elő a füzetet és tanuljunk...
És ha tüsszent egy osztálytársam és mondod neki hogy egészségedre akkor már is bevágja az egyest vagy feleltet, de nem hagy gondolkodni, mert ha egy másod percet is gondolkodsz bevágja az egyest.
És nem bírja elviselni ha jó jegyet adhat.
Múltkor is feleltetett és éveleji kérdést tett fel nehogy jó jegyet kapjak, de beszívta mert tudtam
Meg volt egy olyan értelmes beszólása hogy látom hogy hallasz
Kiröhögtük
És ő erre azt mondta hogy ez egy értelmes magyar mondta
Amúgy nagyon okos kémiából mert minden fajta kémiát tanít.