Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Zoe: Akkor is tiltsd le. És ha holnap Rád száll, mondd meg, hogy "Idegesítesz. te barom!" Ennyi. Ha így se száll le Rólad, akkor ez van...
Jó ötlet, bár egy ilyennel nem nagyon lehet beszélni. Nekem elhiheted. Csak nekem van az a rossz szokásom, ami kicsit rosszfiús, de hatásos, h ha vki nem ért a szóból, azt elintézem másképp, ha érted mire gondolok.-nem nagyon, csak rá hozom a frászt. *ez a már nem kisördög, de nem is angyali oldala, amit lehetőleg senki ne hozzon elő belőle ha jót akar*
mariko honan van az óra?
Óra? Mármint Hanon órája? Gondolom külföldről rendelhette.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Na itt vagyok megint!
Szia ismét, Naruto-kun!
Zoe: Akkor is tiltsd le. És ha holnap Rád száll, mondd meg, hogy "Idegesítesz. te barom!" Ennyi. Ha így se száll le Rólad, akkor ez van...
beküldve: 2009-03-09 19:34:35
(#15313) Na végre. Alaposan magamra haragitottam a kis barbibabát, de legalább leszállt rólam.
-Barbi a beceneve, egy fiúhoz lehet nem talál, de őő a kivétel.
-Barbi a beceneve, egy fiúhoz lehet nem talál, de őő a kivétel.
beküldve: 2009-03-09 19:32:38
(#15312) mariko honan van az óra?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-09 19:32:54
beküldve: 2009-03-09 19:31:54
(#15311) Tiltsd_le!
Ha letiltom ak holnap száll rám.
De a sokszor használatos drágám szóér megkapja a magáét. Itt dicsőitgeti magát, amikor lenne jobb dolgom.
-kivégzés-
Na SOS. MSN-en van egy srác, nem tom lekoptatni. Ötletet, mer lassan a falra mászom.
Am helló mindekni.
Jézus. Ez itt engem drágámozik. Én holnap.....
*előbújt a kisördög*
Am helló mindekni.
*előbújt a kisördög*
tíltsad le a fenébe
beküldve: 2009-03-09 19:26:05
(#15307) Na SOS. MSN-en van egy srác, nem tom lekoptatni. Ötletet, mer lassan a falra mászom.
Am helló mindekni.
*előbújt a kisördög*
Am helló mindekni.
*előbújt a kisördög*
Szerk: Zoé 2009-03-09 19:28:11
Szerintem ha az ember elég értelmes ahoz, hogy átlásson a program által kiadott esetleges baromságon, még jó dolgok is kisülhetnek egy ilyen fordító programból. A lényeg, hogy nem szabad 100%-osan ráhagyatkozni. Szóval nem olyan rossz ez - ha olyan rossz lenne, nyílván nem lenn értelme, hogy ilyen programokat gyártsanak.
Ahhoz, hogy átláss a program baromságain nyelvismeret kell, vagyis lényegében az ilyen fordítóprogram csak azoknak jó, akik nagyjából le tudnák fordítnai a szöveget, de lusták egyenkén megkeresni a szavakat. Viszont sztem sokkal egyszerűbb a szavanként fordítás, mint a program hülyeségeinek kibogarászása.
Bence: Akkor ez olyan lesz mint valami ecchi mangában, fiúk egy lányiskolában. Reméljük a gender-bendertől eltekintenek majd.
Hanon: Hát nem tartott sokáig a bátorságod, de kezdetnek ez is jó lesz. Legközelebb majd már a lakáson kívül is elő mered majd venni a zsebedből, hogy megnézd az időt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-09 19:25:29
Történelmi pillanatot éltem át: lehúztam a fóliát a Hellsing zsebórámról. Csak azért, hogy utána a következő mozdulattal vissza is simítsam rá.
Ja, és rájöttem, hogy a fedelén nincs is fólia. Olyan jó most visszagondolni, hogy így raktam a farmerzsebembe, abban a szent hitben, hogy úgyis csak a fólia koszololódik össze, és nem karcolódik.
Ja, és rájöttem, hogy a fedelén nincs is fólia. Olyan jó most visszagondolni, hogy így raktam a farmerzsebembe, abban a szent hitben, hogy úgyis csak a fólia koszololódik össze, és nem karcolódik.
Hol vetted?
szijja Hanon ^^
xDD
wow....le merted húzni a fóliát róla? merész vagy, tudod? xD
xDD
wow....le merted húzni a fóliát róla? merész vagy, tudod? xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-09 19:19:50
(#15302) Történelmi pillanatot éltem át: lehúztam a fóliát a Hellsing zsebórámról. Csak azért, hogy utána a következő mozdulattal vissza is simítsam rá.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!