Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-03-07 20:58:49
(#15046) kb úgy mint a búgócsiga
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Tessék velünk piregni-pörögni....
Úgy bizony!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amúgy délután én is pörögtem, lehet, hogy most túlesek ezen a mélyponton, és még én is fogok egy kicsit aktívkodni!
Gyorsan tessék túljutni a holtponton. Tessék velünk piregni-pörögni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-07 20:44:50
(#15043) mad_chan: Köszönöm az energiát!
*máris érzi, hogy kezd újra feltöltődni*
Amúgy délután én is pörögtem, lehet, hogy most túlesek ezen a mélyponton, és még én is fogok egy kicsit aktívkodni!
*máris érzi, hogy kezd újra feltöltődni*Amúgy délután én is pörögtem, lehet, hogy most túlesek ezen a mélyponton, és még én is fogok egy kicsit aktívkodni!
beküldve: 2009-03-07 20:40:27
(#15042) Én csak szimplán pörgök..... nem kell se kávé, se semmi egyéb...Nem tom, ma nagyon aktív vagyok....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ti nem érzitek, hogy mindjárt elalszotok?
Úgy kell mondogatnom magamnak, hogy "Maradj ébren!"... Nagyon géz.
én most ittam egy kis tejeskávét
szóval tele vagyok energiával
*küld egy kis energiát,h könnyebben ébren tudj maradni*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-07 20:30:30
(#15040) Nyah, visszajöttem, csak vacsiztam, utána meg beszélgettem a szüleimmel...
Dragda: Köszönöm kitüntető kedvességed
Nagyon szívesen. Imádok kedves lenni.
hát igen én nagyon bölcs vagyok
Nem ez tényleg bölcs volt.
vagy lehet,hogy tévedek?
Dragda: Köszönöm kitüntető kedvességed
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Alister a fórum ügyeletes bölcse, tessék őt kérdezni...
amint ráér Alister a bölcsek bölcse megkérdezem,hogy méltó vagyok -e erre a megtisztelő rangra
Alister: köszönöm szépen eme dicsérő szavakat
mélyen meghajol,de csak óvatosan mert meghúzta tegnap a hátát
Szerk: mad_chan 2009-03-07 20:30:30
vagy lehet,hogy tévedek?
Alister a fórum ügyeletes bölcse, tessék őt kérdezni...
Ahogy mondod, ahogy mond... izé írod.
vagy lehet,hogy tévedek?
Apró örömök az életben....
szükség van rá a szürke hétköznapokban
Ahogy mondod, ahogy mond... izé írod.
szükség van rá a szürke hétköznapokban
milyen csend van semmit nem hallok
, a párna mire nem jó