Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ehh ehh. Ez csak az én perverz elmémnek volt egy teljes átértelmezhető mondat,vagy tényleg annak szántad?
azzi: Nem lehet,mert ezek komoly dolgok... emellett ez az első,hogy a suliban nagyközönség előtt játszak( kivétel egyszer énekóra),szal muszály lesz megerőltetnem magam...a többi meg....a többit meg anya miatt ne tom félretenni...a tesifelmérések meg pschiológiai okok,eddig egész jól mentek,szal mostmár midnet jól akarom letenni...
azzi: Nem lehet,mert ezek komoly dolgok... emellett ez az első,hogy a suliban nagyközönség előtt játszak( kivétel egyszer énekóra),szal muszály lesz megerőltetnem magam...a többi meg....a többit meg anya miatt ne tom félretenni...a tesifelmérések meg pschiológiai okok,eddig egész jól mentek,szal mostmár midnet jól akarom letenni...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-26 16:56:56
(#13685) nemtudoooook... talánfelhívom uncsitesót,hogy szaladjon le ide engem szórakoztatni,de őszintén...valszeg dolgozik
?????????????
Keress vki mást szórakoztatásra.
beküldve: 2009-02-26 16:56:39
(#13683) Exiled, a megoldás a problémáidra, hogy nem foglalkozol velük
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-26 16:50:37
(#13682) nemtudoooook... talánfelhívom uncsitesót,hogy szaladjon le ide engem szórakoztatni,de őszintén...valszeg dolgozik
jajj ne,nem szabad megvennem a kenshint a con előtt,csak a con-on...neeee nee neee....valaki álítson le
jajj ne,nem szabad megvennem a kenshint a con előtt,csak a con-on...neeee nee neee....valaki álítson le
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-26 16:57:31
beküldve: 2009-02-26 16:44:20
(#13681) Sziasztok.
Kaminaga: True Mangafan- gratula
Exiled:
Kaminaga: True Mangafan- gratula
Exiled:
vkinek itt fáj a feje-/ha még nem, akkor fog.
Kapcsolj ki kicsit.beküldve: 2009-02-26 16:41:21
(#13680) baniaa, Exiled: köszönöm szépen ^^
hmm...a te gondjaid nagyobbak az enyémnél...asszem X3
javaslatom számodra: majd gondolkozok, de wakka ötlete egész jónak tűnik xDD
hmm...a te gondjaid nagyobbak az enyémnél...asszem X3
(észrevettem h a Seattle-i SakuraCon-ra 28.-áig lehet beküldeni az AMVket, tehát reggel 10óta ezzel foglalatoskodok, ma még semmit nem ettem (nem is kell..hadd fogyjak egy kicsit xD), és kifolyik a szemem >.< )
javaslatom számodra: majd gondolkozok, de wakka ötlete egész jónak tűnik xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-26 16:38:11
(#13679) nos a kettő olyna lány akivel posteufólikus hangulatba kerülhetnék,azok éppen kéizedzésen vannak...
Meg nagy sajálatomra nem vagyunk annyira jó barátok az ilyesmihez...WÁÁÁÁ,MÉG1 PROBLÉMA!!!!!
kössz,de vmi kevésbé fájdalmas dolgot szeretnék,aminek a végén életben is maradok
Fogj magadnak egy kellemes leányzót és üljetek közösen... A poszteufórikus állapot megnyugtat
kössz,de vmi kevésbé fájdalmas dolgot szeretnék,aminek a végén életben is maradok
[QUOTE]A harakirit leszámítva tud vki vmi megoldást a gondjaimra? QUOTE]
Persze. Mit szólnál a szeppukuhoz?
Persze. Mit szólnál a szeppukuhoz?
beküldve: 2009-02-26 15:17:57
(#13674) gomen,2-szer ment el
Szerk: The Exiled 2009-02-26 15:18:47
beküldve: 2009-02-26 15:17:57
(#13675) jééé,tényleg,kaminagát is fel kell vésni a kőtáblára (közvetlen utánam )
jah igen,egy kis infó a fangirleknek: Az animeland-be most érkezett yaoimangaszáll-tmány,ango,ném et és japámn nyelven(külön menüpont)
fiúknak. echis ágyneműk,ecchifigurák és nagyobbakknak hentai babák és resinkit-ek
jah igen,egy kis infó a fangirleknek: Az animeland-be most érkezett yaoimangaszáll-tmány,ango,ném et és japámn nyelven(külön menüpont)
fiúknak. echis ágyneműk,ecchifigurák és nagyobbakknak hentai babák és resinkit-ek
beküldve: 2009-02-26 15:10:19
(#13673) Barbara-chan: Jobbulást!
Kaminaga: OMFG! True Mangafan, gratula!
Ramen: Jó nektek, hogy Pesten laktok, még ha ott is laknák, nem nagyon sokat beszélnék, mivel inkább csöndesebb lennék,
mivel olyan a tulajdonságom, hogy akivel még az életbe nem találkoztam, nem nagyon merek hozzá beszélni.
Kaminaga: OMFG! True Mangafan, gratula!
Ramen: Jó nektek, hogy Pesten laktok, még ha ott is laknák, nem nagyon sokat beszélnék, mivel inkább csöndesebb lennék,
mivel olyan a tulajdonságom, hogy akivel még az életbe nem találkoztam, nem nagyon merek hozzá beszélni.
beküldve: 2009-02-26 15:10:03
(#13672) ok emberek,a száműzött visszatért 2 napon keresztül 3 dolgot láttam: egy hibaüzenetes laptopot és egy PDA-t,amire magyarítást kell keresni....az előbbit azért mert vmi gond van az vista-PDA párossal és az XP tűzfal-PDA párossal,előbbit azért,mert megutáltam ezt a kis gépet...
Ezen felül tesifelmérések és miegymás... meg tegnapvolt angolverseny, ahol fáradsgádomnak köszönhetően( a szőlőcukor tartott életben) 7. lettem,60-ból 43 pont- 2 ponttal csúsztam le a 6. helyről és 16-ig adnak jutalmat
Az ealapvető hangulatom egyenlő egy egy láda dinamittal, amit egy nagy tűz közvetlen közelében tárolnak...
Aztán 17-én gitárverseny arra is készülök...Meg lesz 12-én ünnepség arra is készülök( gitározok és nekem kell megtalálnom azt a kibaszott kottát... )
A harakirit leszámítva tud vki vmi megoldást a gondjaimra? * Nagyon szánalmasnak érzi magát *
Ezen felül tesifelmérések és miegymás... meg tegnapvolt angolverseny, ahol fáradsgádomnak köszönhetően( a szőlőcukor tartott életben) 7. lettem,60-ból 43 pont- 2 ponttal csúsztam le a 6. helyről és 16-ig adnak jutalmat
Az ealapvető hangulatom egyenlő egy egy láda dinamittal, amit egy nagy tűz közvetlen közelében tárolnak...
Aztán 17-én gitárverseny arra is készülök...Meg lesz 12-én ünnepség arra is készülök( gitározok és nekem kell megtalálnom azt a kibaszott kottát... )
A harakirit leszámítva tud vki vmi megoldást a gondjaimra? * Nagyon szánalmasnak érzi magát *