Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na neee...minden yaoi?!? De hisz akkor te nézhetőnek tartod a Kirepapát, meg a Papa to kiss in the dark-ot is? *megborzong már csak a puszta emlitésüktől is*
Hát sajna én fél 4 előtt tuti nem érek rá.
Hát sajna én fél 4 előtt tuti nem érek rá.
beküldve: 2009-02-26 17:34:05
(#13700) még egy yaoi/yuri hentai Lolicon-t is?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nemtom, nekem végülis ami yaoi, az jöhet...sőt, tul.képpen minden animét megnézek xD
(nem részletezném xDD)
Yaven: yay!! nagyon jó lenne *.*
csak nekem minél korábban lenne jó...mivel negyed3tól spanyol különórám lesz, utána meg haza kell jönnöm >.>
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-26 17:33:24
aww...pedig olyan jó lenne >.< a SakuraZakába is vagy 10szer az egyik barátnőmmel mentem, mire megjegyeztem az utat xD
Jaja, jóóó lenne....lehet, hogy el tudom intézni, hogy hamarabb szabaduljak...*reménykedik*
Multko felhívtam,hogy milyen mangáik vannak,mire ő elkezdte ajánlgatni a magányos csillagot,mert azt hitte hogy nem tudom mi,én meg szépen megmondtan neki,hogy hova dugja aazt a magányost
Magányos csillag= hányás. Már a boritóján is látszik, hogy szörnyű. Bocs mindenkitől, aki szereti, de én ezektől a nyálas cuccoktól idegbajt kapok. És amúgy szerintem a yaoi 90%-a nézhetetlen. A maradék 10%-ot viszont szeretjük
aww...pedig olyan jó lenne >.< a SakuraZakába is vagy 10szer az egyik barátnőmmel mentem, mire megjegyeztem az utat xD
valaki? mindenki suliba lesz? senkinek sincs síszünete? x3
Zoe: köszii ^^
valaki? mindenki suliba lesz? senkinek sincs síszünete? x3
Zoe: köszii ^^
gomen,megint 2-szer ment el
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-26 17:24:17
Multko felhívtam,hogy milyen mangáik vannak,mire ő elkezdte ajánlgatni a magányos csillagot,mert azt hitte hogy nem tudom mi,én meg szépen megmondtan neki,hogy hova dugja aazt a magányost
váááh...el akarok menni az AnimeLand-ba holnap >.< nem jönne vki még? sajna nem tudom az utat >w<
Yaven: nem véletlen h ugyanarra gondoltunk
Én el akarnék veled menni, de holnap megint du. 5-ig bennt vagyok a suliban...
Amikor múltkor ott jártunk Fisivel, majd' lefagyott a lábunk...
Ja, amúgy múltkor megnéztük a Higurashi első 3 részét...ahhoz képest, hogy kis zöld-sárga hajú lánykák vannak benne, eléggé félelmetes volt!
Szerk: Yaven 2009-02-26 17:25:19
Remélem is,mert az unokatesóm fiú
Hát, ha már igy fölhoztad, akkor vedd a hsz-t ahogy akarod. Nem akarlak megsérteni persze, de elfogatható...mondjuk
-bár unokatesó...
Na, nem kell komolyan venni XD
Kaminaga: avatár-ez jópofa
Szerk: Zoé 2009-02-26 17:23:10
hehe xDD végre, előtörhet belőlünk a yaoi-fangörl xD
váááh...el akarok menni az AnimeLand-ba holnap >.< nem jönne vki még? sajna nem tudom az utat >w<
Yaven: nem véletlen h ugyanarra gondoltunk
Szerk: Kaminaga 2009-02-26 17:18:49
Remélem is,mert az unokatesóm fiú
yaoi
Jó-jó, tudom, hogy ez nem volt vicces...
beküldve: 2009-02-26 17:16:16
(#13689) Remélem is,mert az unokatesóm fiú
Ehh ehh. Ez csak az én perverz elmémnek volt egy teljes átértelmezhető mondat,vagy tényleg annak szántad?
Csak semmi perverzet gondolni. -
Pont én irnék olyanokat-milyennek ismersz te engem?
(vedd úgy h meg se kérdeztem)-
Nem kell azt a hsz-ást annyira félreérteni.
Közönség előtt játszani-monológ a zgr és gitár tanártól:
Kimész, eljátszod, az emberekre se nézel és visszajössz. ne kezdj itt nekem hisztizni, mer leöntelek egy pohár vizzel. mit remegsz, nem fognak megenni! Ha túlélted a többit, itt se halsz meg!*
lehet kicsit durva, de h használ-e...
Szerk: Zoé 2009-02-26 17:18:16
beküldve: 2009-02-26 17:05:52
(#13687) Sziasztok!
Ma mindenki panaszkodik? Akinek fáj valamilye, annak jobbulást, aki idegbeteggé kezd válni, annak pedig chillout zenehallgatást kivánok!
Jaj, újraolvasva a tegnapi postjaimat, megint beigazolódott, hogy fáradtan nem szabad fórumra irni.
Ma mindenki panaszkodik? Akinek fáj valamilye, annak jobbulást, aki idegbeteggé kezd válni, annak pedig chillout zenehallgatást kivánok!
Jaj, újraolvasva a tegnapi postjaimat, megint beigazolódott, hogy fáradtan nem szabad fórumra irni.