Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
tehát szétfröcsögött. Hogyhogy nem éreztétek? Pedig az asztal csupa fröcset volt.
Ezek után ki az a balek aki tényleg elhiszi, hogy tényleg rámenezni voltunk....
Az attól függ, mit nevezünk ramenezésnek....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
xDD bár van néha olyan, amikor megölelik egymást (helyesbítek: először CSAK...) xD...talán az a Sensitive...X3
szerintem te kevered egy másik animével...én ilyenre nem emlékszem...
beküldve: 2009-02-26 19:50:56
(#13759) Sziasztok mindenkik!
- Exiled: Aludd ki magad. A kimerültség négyzetesen rombolja a teljesítményt (értsd: ha kétszer olyan fáradt vagy, negyedakkora a teljesítőképességed).
- Fisi:
"se Wakka, se Alister nem mondta, de szerintem lefröcsögtettem őket lével... "
Engem nem. A pálcikával evést meg majd gyakoroljuk.
- Yaven:
"Ja és a csúnyán nézős "nénivel" kapcsolatban: én arra tippelnék, hogy már bejövetelünkkor sejtette, hogy nem lesz borravaló és ez aztán be is jött neki"
De hiszen éppen azért nem kapott, mert csúnyán nézett! Csak saját magát hibáztathatja!
Számítógépes játékok és az ő gépigényük: az általam preferált körökre osztott stratégiák annyira nem zabálják az erőforrásokat, de a hétvégén egy haverom haverjánál láttam az új GTA-t... el is hiszem, hogy erőmű kell hozzá.
- Dragda: Szia!!!
Lement a rámenezős fórumtalálkozó, amiről még beszámolót is írtam (a blogomra). Más nagyon nem volt.
- mad_chan: Ismétlést tervezünk
- Exiled: Aludd ki magad. A kimerültség négyzetesen rombolja a teljesítményt (értsd: ha kétszer olyan fáradt vagy, negyedakkora a teljesítőképességed).
- Fisi:
"se Wakka, se Alister nem mondta, de szerintem lefröcsögtettem őket lével... "
Engem nem. A pálcikával evést meg majd gyakoroljuk.
- Yaven:
"Ja és a csúnyán nézős "nénivel" kapcsolatban: én arra tippelnék, hogy már bejövetelünkkor sejtette, hogy nem lesz borravaló és ez aztán be is jött neki"
De hiszen éppen azért nem kapott, mert csúnyán nézett! Csak saját magát hibáztathatja!
Számítógépes játékok és az ő gépigényük: az általam preferált körökre osztott stratégiák annyira nem zabálják az erőforrásokat, de a hétvégén egy haverom haverjánál láttam az új GTA-t... el is hiszem, hogy erőmű kell hozzá.
- Dragda: Szia!!!
Lement a rámenezős fórumtalálkozó, amiről még beszámolót is írtam (a blogomra). Más nagyon nem volt.
- mad_chan: Ismétlést tervezünk
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
xDD bár van néha olyan, amikor megölelik egymást (helyesbítek: először CSAK...) xD...talán az a Sensitive...X3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-26 19:49:27
Meg szeretném köszönni mindazoknak akik tegnap ott voltak Momotaronál hogy egy igazán jót csevegtünk! Remélem legközelebb a hangulat marad, illetve a létszám bővül!
Szerintem a pincér néninek erről más a véleménye
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-26 19:41:56
(#13756) rég nem voltam fent és ilyen dolgokról lemaradni ááááááá *veri a fejét a falba*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Yaven: Spidron? Még ha spider...
Pókmániás... Amúgy ajánlanám a google-t! És asszem örülhetek, hogy nem melletted ültem tegnap...
wakka: fúj...
bár a leggusztustalanabb, amit eddig láttam, az az eper volt *brrr*, persze fanficekben meg még jobban elszáll a fantáziájuk...ejj volt olyan, aminek olvasása közben végig ilyen fejet vágtam --> és mielőtt még megkérdeznéd: nem tetszett.
Dragda: huh, hát főleg a tegnapról, meg sz.gépes játékokról volt szó
Elolvastam. Egyébként Naruto a True Broccolifan, nemde?
Fú, már nem tudom, kire mondták, csak arra emlékszem, hogy brutális röhögéshullámot váltott ki.
Durva, Narutóról ezentúl már nem a sárgahajú, bajszos egyén fog eszembe jutni.
Ja, a hosszú beszámolóm már kint van a szokásos fisi.deviantart.com oldalon! (ez szól mindenkinek, akit érdekel, hogy mi volt a fórumtalin )
Kaminaga: hát ja, az SP-ben én se észleletem nagyon a senzitívséget... hacsak a tompított színek és mindent lágyan befödő fények nem számítanak annak...meg persze a legbrutálabb jelenetek alatt futó romantikus muzsika...
A cenzúrázott rész olyan lehet, hogy a fehér fények elfödik a kép 3/4 részét.
tehát szétfröcsögött. Hogyhogy nem éreztétek? Pedig az asztal csupa fröcset volt.
Ezek után ki az a balek aki tényleg elhiszi, hogy tényleg rámenezni voltunk....
Nem éreztem én semmit csak a jobb oldalam jobban izzadt mint a másik...
Na de amit Naruto és Rapider leművelt a kajával se volt semmi...
beküldve: 2009-02-26 19:36:01
(#13752) Meg szeretném köszönni mindazoknak akik tegnap ott voltak Momotaronál hogy egy igazán jót csevegtünk! Remélem legközelebb a hangulat marad, illetve a létszám bővül!
Elolvastam. Egyébként Naruto a True Broccolifan, nemde?
ő is
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szia Dragda!
*álmosan visszainteget* Mi volt míg suliztam?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Torrent?
Az lesz. Csak egyelőre még a teljes DN animét szedem le angol szinkronnal.
Amúgy meg most jutott eszembe, hogy mi volt az, amin annyit idegeskedtem, hogy nem vehetem meg: Syberia II A kalandjátékok megvétele nálam alap, és akkor Mo-on pont ezt nem jelentetik meg!
Szia Dragda!
Az hogy
legalább neked nem fáj miközben csinálják ... XDDD
na, ebben van vmi xDDD
Nekem speciel az ilyesmi nézése közben is fájdalamas. Először és utoljára a volt barátnőmnél néztem valami dugjunk_a_kissrác_ánuszába_j gkockát, de valahogy elég is volt belőle...
Sziasztok!
na mi a téma?
na mi a téma?
true Brokkolifan
öööööö..csak nem én
De bizony....
Yaven: Spidron? Még ha spider...
Bence: Rajta! Én is akarok ma rajzolni, csak még nem tudom, mit.... és most írtam egy kis szösszenetet DA_n.
Wakka: hát a fröcsögés...ez most gusztustalan lesz, rosszabb, mint a hős papucsok... ahogy a tésztát hiábavalóan próbáltam kiemelni, lecsúszott/visszacsapódott/fö lszippantottam, tehát szétfröcsögött. Hogyhogy nem éreztétek? (ajjajj, ez most kezd rosszul hangzani és érthetetlenül). Pedig az asztal csupa fröcset volt. (hú, micsoda szó)
Hát amit mi narutoval baromkodtunk az felért egy saskabaréval.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!