Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-26 20:58:23
(#13806) beküldve: 2009-02-26 20:55:31
(#13805) router: olyan kis kütyü,amivel egy hálózatot lehet szétosztani,legyen az net,vagy egyszerű LAN hálózat. Emellett kitünő kalózhálózatok kiépítésére házon belül( lásd az én kis esetem ), és ki lehet szanálni a beépített potya tűzfalat is,ha van
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Köszike.
Domborművet tervezni? Milyen suliba jársz te? - +kérdés, mondta a tanár, h kb milyen dombormű legyen? (gondolom mondta, lehet le is irtad csak nem olvastam.)
Domborművet tervezni? Milyen suliba jársz te? - +kérdés, mondta a tanár, h kb milyen dombormű legyen? (gondolom mondta, lehet le is irtad csak nem olvastam.)
Szerk: Zoé 2009-02-26 20:55:53
Az angol wiki faszán leírja, hogy milyen csuda és érdekes dolog is ez a véscs valójában...
főleg annak aki nem csinálja
De hogy a halálba tervezzek én olyat domborműnek? Főleg, hogy a tanár azt mondta, hogy egy összefüggő izé legyen (na jó, talán nem ezeket a szavakat használta ). Utána meg mondta, hogy kis spidron-gúlákat is rakosgathatunk le a papirra... Szóval akkor most mit is akar???
szerk:
Fisi: Aludj jól! Álmodj szépeket kedves nyakkendős, kerek szemüveges fiúkról. (fura egy izlésed van neked )
Zoe: nem pont az. De a lényeg, hogy segitségével minden gépen lesz internet
Szerk: Yaven 2009-02-26 20:51:47
Ajánlom a router nevű csodát!
Ja, kössz.- -
*tippelj, amennyire ért a gépekhez szerinted értette ezt v most a monitort bámulja, és azt se tudja mit szóljon azon kivül h kössz *
-most jöhet h még ezt se tudod? hol élsz te?-kérdések.Ja megvan. magyarázat nem szükséges. össze lehet vele kapcsolni a gépeket, ugye?-márh hálozaton.
Szerk: Zoé 2009-02-26 20:50:23
beküldve: 2009-02-26 20:43:49
(#13801) Asszem le kell mondanom a nyakkendő- és kerekszemüveg-fétiseim kitárgyalásáról
Viszont én is búcsúzom, mert az öcsém -arra hivatkozva, hogy reggel úszni volt- jönni akar aludni. Jó éjt mindenkinek!
Viszont én is búcsúzom, mert az öcsém -arra hivatkozva, hogy reggel úszni volt- jönni akar aludni. Jó éjt mindenkinek!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Igen, az egy nem spidron, ami spidronból van. Vágod?
Nem vágom. Most még jobban összezavarodtam
Az angol wiki faszán leírja, hogy milyen csuda és érdekes dolog is ez a véscs valójában...
főleg annak aki nem csinálja
hely,ezt nem kötözködésnek írtam ok? valszeg azért tette fel a képet,mert szeretett volna véleményt,kapott is,ok? rohadtul nem cikiztem a srácot
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-26 20:39:08
(#13797) Helló.
Lehet nem számit, de a LESZAVAZÁSSAL 1-et értek.
-ez hülyeség. ha má van itthon 3-om gép, mé csak ebbe van net.- (nem kérdés volt, logikus.)
Lehet nem számit, de a LESZAVAZÁSSAL 1-et értek.
*bele se mer gondolni, h anyuci keres vmit a neten és amennyire ért hozzá, bekeveredik mindenhová, és angyali kislányáról még vmi rosszat mer feltételezni.
-ez hülyeség. ha má van itthon 3-om gép, mé csak ebbe van net.- (nem kérdés volt, logikus.)
Nem vágom. Most még jobban összezavarodtam
A háromszöges verzió, az érthető, de ez a csápos dolog?
Emberek, nem Amerikában vagyunk, hogy rá keljen írni a mosógépre, hogy gyereket és kisállatot ne mossunk benne...
LESZAVAZOM!
Közölném, hogy rengeteg kiskorú jár ide, pölö TE IS. Szerinted mit szólnának Csabáék, ha valaki okos anyuka beperelné a kiadót a fórum tartalma miatt, mert a gyereke elolvasta? (Oké, szélsőség, de megtörténhet)
Közölném, hogy rengeteg kiskorú jár ide, pölö TE IS. Szerinted mit szólnának Csabáék, ha valaki okos anyuka beperelné a kiadót a fórum tartalma miatt, mert a gyereke elolvasta? (Oké, szélsőség, de megtörténhet)
Való igaz.
szerk: Jóéjt Kaminaga!
Szerk: Yaven 2009-02-26 20:35:03
beküldve: 2009-02-26 20:33:39
(#13793) na jó, én mentem gyerekek, mert nagyon kinyúvadt a szemem, és szörnyen fáj a fejem már a monitortól ^^ jóéjt mindenkinek ^^ :3
Kapitány: nem vagyunk mi olyan rosszak..xD
Kapitány: nem vagyunk mi olyan rosszak..xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-26 20:34:21
Kiskalózok, nem frusztrált nektek egy kicsit a nemi életetek? Mindenben csak azt látni. O_x
Exiled, ti sacc egyidősek vagytok, nem? Nem unjátok még ezt a kinek nagyobb és kinek erősebb az apukája dolgot?
Exiled, ti sacc egyidősek vagytok, nem? Nem unjátok még ezt a kinek nagyobb és kinek erősebb az apukája dolgot?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.