Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kies hazánkban hol lehet Korongvilág kötetet beszerezni?
Pölö Alexandra, Bookline, Delta Vision.
Ezek főleg angol kiadások. Magyarul jelenleg már csak az újabban kiadottakat lehet kapni, de mintha a Deltánál lenne egy szép készlet a régebbiekből is.
Angolul könnyen, olcsón beszerezhető és úgy az igazi. :kultúrsznob:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Vannak amúgy frankó orvosi kezelések erre (mármint a perverzségre)
Mert, mi számít perverznek? *piszkálja a körmét*
Csöndben leszek * Bármit,csak ne ezt a jeges ülő akármit *
Am valaki tud segíteni?Nem találok sehol egy nemzeti dal kottát...
Am valaki tud segíteni?Nem találok sehol egy nemzeti dal kottát...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
[...] Pölö javasolnám azt, amit hasonló probléma esetén a Korongvilág varázslói használnak: jeges ülőfürdő...
Kies hazánkban hol lehet Korongvilág kötetet beszerezni?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát sok szerencsét hozzá. Nekem már fáradt az agyam, h ilyeneken gondolkodjak.
higyjétek el,ez csak egy egyszerű összetékolt kép. Én fogom elkészíteni az első ízes kotont
... Na arról már lekéstél.
Zoe: nem baj, majd holnap friss fejjel kitalálok valami spéci dolgot
wakka: ez volt a bosszú azért, hogy leszavaztuk a perverz topic inditását?
alister: nem, ez egy feladat. De mind1 is, majd csak lesz valami...
Szerk: Yaven 2009-02-26 21:21:43
beküldve: 2009-02-26 21:13:47
(#13814) Exiled: Vannak amúgy frankó orvosi kezelések erre (mármint a perverzségre). De tényleg. Pölö javasolnám azt, amit hasonló probléma esetén a Korongvilág varázslói használnak: jeges ülőfürdő...
Yaven: Nem lehet, hogy ez két feladat?
Yaven: Nem lehet, hogy ez két feladat?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-26 21:11:49
(#13813) Eddig annyit sikerült megértenem, asszem, h : külön álló darabokból kell összerakni, de azok vhogy mégis kell egymáshoz passzoljanak-összefüggés-,
az egésznek egy koncepciója-hát gonolom annak is az összefüggéshez van köze, de h gúlák....na azon még kicsit agyalok.
az egésznek egy koncepciója-hát gonolom annak is az összefüggéshez van köze, de h gúlák....na azon még kicsit agyalok.
Szerk: Zoé 2009-02-26 21:15:45
Kíváncsi lennék hogy egy ilyenre milyen jellegű femme-k buknak...
Mondjuk jobb mint az instant ramen, ezt még melegíteni se kell nyami ill. hungaricum= japán export XD
Mondjuk jobb mint az instant ramen, ezt még melegíteni se kell nyami ill. hungaricum= japán export XD
higyjétek el,ez csak egy egyszerű összetékolt kép. Én fogom elkészíteni az első ízes kotont
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Köszike.
Domborművet tervezni? Milyen suliba jársz te? - +kérdés, mondta a tanár, h kb milyen dombormű legyen? (gondolom mondta, lehet le is irtad csak nem olvastam.)
Domborművet tervezni? Milyen suliba jársz te? - +kérdés, mondta a tanár, h kb milyen dombormű legyen? (gondolom mondta, lehet le is irtad csak nem olvastam.)
Nincs mit.
BMF-re járok. És még mielőtt elkezdenél irigyelni; ez az egyetlen normális óránk, de most nem tudom megérteni, hogy mit vár el tőlünk a tanár. Az addig oké, hogy egy A3-as lapra ragasztgassunk spidronrészeket, de egyszer azt mondta, hogy lehet különálló darabokból is, máskor meg azt, hogy egy egybefüggőnek kell lennie. Aztán olyat is pedzegetett, hogy legyen valami koncepciója az egésznek, de utána meg előjött a kis gúlák össze-vissza ragasztgatásával
Bence: ez nagyon vicces kép
wakka: hát igen, akkor még abban a tévképzetben éltem, hogy tudom, miről van szó És mit beszélsz te 3D tervező programról? Ha nem tudnád, mi még csak a Word alapfunkcióit vesszük.
Szerk: Yaven 2009-02-26 21:10:28
De hogy a halálba tervezzek én olyat domborműnek? Főleg, hogy a tanár azt mondta, hogy egy összefüggő izé legyen (na jó, talán nem ezeket a szavakat használta ). Utána meg mondta, hogy kis spidron-gúlákat is rakosgathatunk le a papirra... Szóval akkor most mit is akar???
Fogod a kis 3d modellező programodat és úgy.
Vess meg ha tévedek, de nem az órán kellett volna megkérdezni a tanártól, hogy W-T-F??
Nem mintha én szoktam volna...
router: olyan kis kütyü,amivel egy hálózatot lehet szétosztani,legyen az net,vagy egyszerű LAN hálózat. Emellett kitünő kalózhálózatok kiépítésére házon belül( lásd az én kis esetem ), és ki lehet szanálni a beépített potya tűzfalat is,ha van
Hát ez elég...elég részletes magyarázat volt.