Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
téma: eme fórum perverzeinek gyűlőhelye, ahol bárki bármikor bárhogyan perverzkedhet,mindenki kiélheti a fétiseit és itt beszéljük meg a con-os live action plafonról lelógó bőrhintás hotelszobás perverzklubb gyűlés részleteit is x3
LESZAVAZOM!
Közölném, hogy rengeteg kiskorú jár ide, pölö TE IS. Szerinted mit szólnának Csabáék, ha valaki okos anyuka beperelné a kiadót a fórum tartalma miatt, mert a gyereke elolvasta? (Oké, szélsőség, de megtörténhet)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ezt inkább az otakucsmában kéne előadni...ott legalább ráfoghatod, hogy részeg voltál, azért irtál olyanokat.
beküldve: 2009-02-26 20:30:36
(#13789) Yaven-sensei: Köszönöm.
Exelied: Tudom...
Nah sziasztok én megyek, talán még ma egyszer bejelentkezek.
Exelied: Tudom...
Nah sziasztok én megyek, talán még ma egyszer bejelentkezek.
beküldve: 2009-02-26 20:29:29
(#13788) téma: eme fórum perverzeinek gyűlőhelye, ahol bárki bármikor bárhogyan perverzkedhet,mindenki kiélheti a fétiseit és itt beszéljük meg a con-os live action plafonról lelógó bőrhintás hotelszobás perverzklubb gyűlés részleteit is x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A fröcset meg a cicafark? Mi benne az egyértelmű? *ártatlanul néz*
Ne nevettess...te meg az ártatlan nézéseid... Na persze...
wakka: Nem akarok spidront rajzolni!
Azt sem tudom, hogy hogyan kell azt a cuccot összerakni! A háromszöges verzió, az érthető, de ez a csápos dolog?
Majd úgyis elég lesz holnap a lyukas órámon gondoskodnom róla. És tényleg fura, hogy nincs róla magyar wikin szócikk...pedig sok magyar neve fűződik hozzá
De van viszont spidron.hu weboldal
Szerk: Yaven 2009-02-26 20:29:17
igen...még a végén orrvérzés~ lesz a vége ^^"""
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
egy nálad perverzebb egyénnek( nekem ) meg méééééég sooooookkkkkkal eggyértelműbbek. Tessék az ilyet kerülni. Tényleg van egy ötletem: Indítványozom egy perverz topic nyitását >.<
ok,ok, csak mit írnál bele??
egy nálad perverzebb egyénnek( nekem ) meg méééééég sooooookkkkkkal eggyértelműbbek. Tessék az ilyet kerülni. Tényleg van egy ötletem: Indítványozom egy perverz topic nyitását >.<
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
meow~ xD
először nem volt odaírva h cicafark
A fröcset meg a cicafark? Mi benne az egyértelmű? *ártatlanul néz*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-26 20:21:47
(#13781) baniaa: nos, nekem nincs semmi bajom a külsőddel,csak valahogy nem tom elképzelni,ahogy hellsinget olvasol és a szüleid hagyják... ennyi
am meg: igen, születésnapra be van készítve egy death note táska, death note dvd-s mondoval egyetemben. 1 hét mulva rendelhetem
am meg: igen, születésnapra be van készítve egy death note táska, death note dvd-s mondoval egyetemben. 1 hét mulva rendelhetem
beküldve: 2009-02-26 20:17:31
(#13780) najóvan...10perc után benézek, és először majdnem leájultam a székről tudjátok, egy ilyen perverznek, mint én, egyértelműek az ilyen mondatok >.<
Szégyen-gyalázat, de nekem leginkább az abszolút agyatlan lövöldözős játékok mennek.
Inkább az a gyalázat, hogy manapság nem látni egy zombilövöldözős gépet sem a játéktermekben!
Puzzle Quest nagyon remek játék! És PC-re is kiadták.
Egy probléma van csak vele, hogy függőséget okoz és az ember utána midnenhol színes korongokat meg koponyákat lát. (%
Igen, én is most jöttem rá, már szedem is. Bár DS-en biztos jobb érintgetni.
Beza, én már suliban is ezt nyomogattam szünetekben.
Szerk: .., 2009-02-26 20:16:49
Melegen ajánlanám mindenkinek a Puzzle Quest: Challenge of Warlords-ot Nintendo DS-en. Zseniális RPG-puzzle játék.
Mire veszek Nintendo DS-t, kihűl! (bocs, de ezt a sz*r poént nem hagyhattam ki )
Mi van lelkem, elgurult a gyógyszer? És ki fogja a spidronjaidat megrajzolni... , amikről mellesleg wikin nincs is magyar szócikk, mikor Rubik barátunkhoz kapcsolódik?