Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-26 21:56:24
(#13835) beküldve: 2009-02-26 21:55:13
(#13834) Zoe: Jó éjt!
Parasikoly: ugyan, nekem csak jó, ha választ kapok Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem idén karácsonykor összeválogatták a leggagyibb filmeket és azt adták le.
alister: biztos vagyok benne, hogy mindkettőben találnánk "jókat"
exiled: Ma ez valahogy nem jön össze neked. Elkapott a duplapost virus?
Ahh, most találtam egy eddig ismeretlen Pearl Jam albumot a gépemen. Ennyit a korán lefekvésről.
Parasikoly: ugyan, nekem csak jó, ha választ kapok Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem idén karácsonykor összeválogatták a leggagyibb filmeket és azt adták le.
vagy csak már én vagyok ennyire elszokva a tévétől
alister: biztos vagyok benne, hogy mindkettőben találnánk "jókat"
mondja ezt az, aki mindig rosszat álmodik a kinzókamrák (múzeumokban) látogatása után
exiled: Ma ez valahogy nem jön össze neked. Elkapott a duplapost virus?
Ahh, most találtam egy eddig ismeretlen Pearl Jam albumot a gépemen. Ennyit a korán lefekvésről.
Szerk: Yaven 2009-02-26 21:58:27
beküldve: 2009-02-26 21:53:00
(#13833) kössz a tanácsot yaven,bár ezzel el fogom veszíteni az imige-met
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-26 21:53:00
(#13833) kössz a tanácsot yaven,bár ezzel el fogom veszíteni az imige-met
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Exiled: Sztem a te érdekedben jó lesz, ha most egy időre meghúzod magad; mielőtt még valaki kitalálná, hogy a középkori kinzások lexikonából keressen neked "gyógyirt"
Jók is azok, csak sajnos a szerzők krónikus ötlethiánnyal küzdöttek... bezzeg az ókori kínai vallatómesteri tankönyvek! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bár tudom, hogy nem engem kérdeztek és az okostojásokat senki sem szereti, de igen.
A Hogfather című könyv filmes adaptációja ment Karácsonykor két részben Varázsapu címmel. A film pedig messze a nyomába sem ér a könyvnek. (;
A Hogfather című könyv filmes adaptációja ment Karácsonykor két részben Varázsapu címmel. A film pedig messze a nyomába sem ér a könyvnek. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-26 21:45:11
(#13830) Hát én épp most kaptam meg a für elist aminek egyszer nyáron nekifogtam, de nem tanultam meg, mostmeg a tanáromat rávettem, h addjon inkább mellé egy 6 oldalast, de tanintsa má meg rendesen. ahogy ezt hallgatom mostmár biztos, h egyáltalán nem jól játszotta el nekem. én meg tanulom a hülyeséget.
-holnap meg gitárórám lesz. az se száll már le a walzerekről, meg a bourrle-ről, mostmeg talált vmi hopsert Matteo Caecassitól. -kedvem sincs holnap órára menni.
Exiled, elmehetnél helyettem.
Na jó éjt mindenkinek.
-holnap meg gitárórám lesz. az se száll már le a walzerekről, meg a bourrle-ről, mostmeg talált vmi hopsert Matteo Caecassitól. -kedvem sincs holnap órára menni.
Exiled, elmehetnél helyettem.
Na jó éjt mindenkinek.
Mit néztél?
Dragda: nagyon ismerős nekem ez a teknősös, meg elefántos dolog. Karácsony táján is ment vmi film ebből, nem? Mondjuk nekem nem igazán tetszett, 20 perc után elkapcsoltam
Dragda: nagyon ismerős nekem ez a teknősös, meg elefántos dolog. Karácsony táján is ment vmi film ebből, nem? Mondjuk nekem nem igazán tetszett, 20 perc után elkapcsoltam
beküldve: 2009-02-26 21:42:29
(#13828) beküldve: 2009-02-26 21:41:44
(#13827) Zoe: kösz
Exiled: Sztem a te érdekedben jó lesz, ha most egy időre meghúzod magad; mielőtt még valaki kitalálná, hogy a középkori kinzások lexikonából keressen neked "gyógyirt"
wakka: mind1. Ilyen fáradtan jobb lesz, ha nem kezdek el magyarázni
wakka: mind1. Ilyen fáradtan jobb lesz, ha nem kezdek el magyarázni
mki az a krongvilág-könyv? *félve tekint körbe* Mit akartok tenni velem?
No kisfiam tessék: --> [Link]
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-26 21:33:37
(#13825) mki az a krongvilág-könyv? *félve tekint körbe* Mit akartok tenni velem?
nem ez... a google fejlesztőit már 10 generációra visszamenően megátkoztam
nem ez... a google fejlesztőit már 10 generációra visszamenően megátkoztam
Szerk: The Exiled 2009-02-26 21:34:45
Csöndben leszek * Bármit,csak ne ezt a jeges ülő akármit *
Am valaki tud segíteni?Nem találok sehol egy nemzeti dal kottát...
Am valaki tud segíteni?Nem találok sehol egy nemzeti dal kottát...
Nem tom ez-e: google: nemzeti dal kotta -enter- nemzeti dal, Kodály Zoltán-Petőfi Sándor. a legelső.
Pölö Alexandra, Bookline, Delta Vision.
Ezek főleg angol kiadások. Magyarul jelenleg már csak az újabban kiadottakat lehet kapni, de mintha a Deltánál lenne egy szép készlet a régebbiekből is.
Angolul könnyen, olcsón beszerezhető és úgy az igazi. :kultúrsznob:
Ezek főleg angol kiadások. Magyarul jelenleg már csak az újabban kiadottakat lehet kapni, de mintha a Deltánál lenne egy szép készlet a régebbiekből is.
Angolul könnyen, olcsón beszerezhető és úgy az igazi. :kultúrsznob:
Köszönöm Kapitány.
Már sokszor kerestem.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ez volt a bosszú azért, hogy leszavaztuk a perverz topic inditását?
Mi-mi? Most kivételesen tényleg nem vágom mi a vétségem...