Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Melegen ajánlanám mindenkinek a Puzzle Quest: Challenge of Warlords-ot Nintendo DS-en. Zseniális RPG-puzzle játék.
Szégyen-gyalázat, de nekem leginkább az abszolút agyatlan lövöldözős játékok mennek. Jó, a kedvencemben, az American McGee's Alice-ben azért kellett mászkálni meg ügyeskedni is (bár azokat a részeket inkább az -akkor még normális- öcsém csinálta. Mondjuk azt a játékot speciel nem az öldöklésért szerettem)
A kedvenc a House of the dead játéktermi változata, ahol pisztollyal kell lőni, és néha kifogy a tár, akkor rázni kell, hogy újratöltsön ( megint témánál vagyunk ). Amikor az öcsémmel kinyírtuk az első főellenséget, reszketett a lábam, és közben mindekttem pánikba esve ordibáltunk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Melegen ajánlanám mindenkinek a Puzzle Quest: Challenge of Warlords-ot Nintendo DS-en. Zseniális RPG-puzzle játék.
Puzzle Quest nagyon remek játék! És PC-re is kiadták.
Egy probléma van csak vele, hogy függőséget okoz és az ember utána midnenhol színes korongokat meg koponyákat lát. (%
A lógatáshoz meg, nem kell mindent kimondani, lurkók. O_x
Dragda; akkor megkeresünk mindenkit, aki ott volt és megalázzuk mindet. (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-26 20:14:29
Mire veszek Nintendo DS-t, kihűl! (bocs, de ezt a sz*r poént nem hagyhattam ki )
beküldve: 2009-02-26 20:09:59
(#13773) Yaven: Ne fáraszszszszsz!
Kapitány: Az a ciki, hogy nem is láttam...
Bence: Egy macskának a cicafarka igencsak fontos része, mivel azzal egyensúlyozik, ha ugrándozik valahova. Nembeszólni!
Kapitány: Az a ciki, hogy nem is láttam...
Bence: Egy macskának a cicafarka igencsak fontos része, mivel azzal egyensúlyozik, ha ugrándozik valahova. Nembeszólni!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-26 20:08:59
(#13772) Melegen ajánlanám mindenkinek a Puzzle Quest: Challenge of Warlords-ot Nintendo DS-en. Zseniális RPG-puzzle játék.
HOGY MI VAN????? Mi nem áll, de lóg?
Buli: Jó volt, de a farkam tönkretették.....
Ő is épp a farkáról beszél.
He-he
dehogy xD
szokták ők egymást ölelgetni...csak mi nem arra figyelünk xDD
Lehet.
Fisi:
wakka:
Dragda:
legalább cicafarkat irtál volna, de neem...
alister: lehet, hogy tényleg maradni kéne a stratégiai + kalandjáték vonalon, mert úgy jobban megéri, csak néha jó levezetni a fölös energiát valami autós/lövöldözős játékon
baniaa: aranyos gyerek vagy, gondoltam És mostmár a tesódról is tudjuk, hogy nem rendmániás...
Szerk: Yaven 2009-02-26 20:09:39
beküldve: 2009-02-26 20:05:07
(#13769) HOGY MI VAN????? Mi nem áll, de lóg?
Ő is épp a farkáról beszél.
Szerk: .., 2009-02-26 20:04:21
Jelenleg az életszínvonal. Másról nincs tudomásom még. O_x
Mutass rá, ki volt az és ráalázunk! Az én alkalmazottaimnak senki sem tépheti le a macskafarkát. -.o
Mutass rá, ki volt az és ráalázunk! Az én alkalmazottaimnak senki sem tépheti le a macskafarkát. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-26 20:04:43
Mindjárt vége ennek a napnak is. Holnapra remélhetőleg eltünik ez a "nem áll, de szépen lóg" állapot
Üdv néked Kapitány!
HOGY MI VAN????? Mi nem áll, de lóg?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
dehogy xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-26 19:57:43
(#13764) Mindjárt vége ennek a napnak is. Holnapra remélhetőleg eltünik ez a "nem áll, de szépen lóg" állapot.
Szeged politikus kiskalózai újabb blaszfémiát igyekeznek elkövetni. Közterületi dohányzáskitiltás. érdekes vizsgaidőszak lesz, ha becélozzák az egyetemi könyvtárat meg a mellette lévő bétékát. Sok agresszív függő betegállatot fognak előállítani.
Hejhó, Dragda Elsőtiszt! Örülök, hogy jó volt a buli. (;
Szerk.: Ezek a mai fiatalok. Csak a szex meg a szipu... O_x
Szeged politikus kiskalózai újabb blaszfémiát igyekeznek elkövetni. Közterületi dohányzáskitiltás. érdekes vizsgaidőszak lesz, ha becélozzák az egyetemi könyvtárat meg a mellette lévő bétékát. Sok agresszív függő betegállatot fognak előállítani.
Hejhó, Dragda Elsőtiszt! Örülök, hogy jó volt a buli. (;
Szerk.: Ezek a mai fiatalok. Csak a szex meg a szipu... O_x
Szerk: Parasikoly 2009-02-26 20:00:51
tehát szétfröcsögött. Hogyhogy nem éreztétek? Pedig az asztal csupa fröcset volt.
Ezek után ki az a balek aki tényleg elhiszi, hogy tényleg rámenezni voltunk....
Az attól függ, mit nevezünk ramenezésnek....
Nem baj, úgy látszik még egyeseknek nem elég egyértelmű... majd gyakoroljátok Alisterrel és mindjárt jobban fog ez menni... hö-hö
beküldve: 2009-02-26 19:56:35
(#13762) Alister: Akkor élménydús napotok volt.....