Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha ráklikkelsz az egyik új emberke nevére/avatar-jára, akkor láthatod, az előugró ablakba, hgy hanyadik versenyző.
Bárhogy is nézem, csak azt látom, hogy elgépelte a nevét, de hogy hanyadik lenne azt nem.
Te az 5757-edik vagy, én a 4700-akárhanydik...
A legujjabb játékos a 6308-adik.
Szerk: wakka 2009-02-26 22:29:18
Ha ráklikkelsz az egyik új emberke nevére/avatar-jára, akkor láthatod, az előugró ablakba, hgy hanyadik versenyző.
Bárhogy is nézem, csak azt látom, hogy elgépelte a nevét, de hogy hanyadik lenne azt nem. szerk: áá, mostmár látom, köszi
Naruto: látszik, hogy félálomban vagy, ugyanis még mindig nem válaszoltál a kérdésre.
Exiled: Jó éjszakát!
Szerk: Yaven 2009-02-26 22:27:06
szerk: Van itt valami tagszámláló? Mindennap jön legalább 2 új ember, kiváncsi lennék összesen mennyi regisztrált felhasználó van.
Ha ráklikkelsz az egyik új emberke nevére/avatar-jára, akkor láthatod, az előugró ablak http sorában, hgy hanyadik versenyző.(tagok xy)
Szerk: wakka 2009-02-26 22:24:24
Én megkérdeztem, hogy mit néztél!
Gommen asszem kicsit bealudtam a gépnél!!!Fuuu ien ritkán van!!!
Jóccakát!
Még egy vicc és többet nem is jössz vissza!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-26 22:16:07
(#13844) nos,ha pontosak akarunk lenni,ma olyan 15-ször mentem el,ebből 2-szer kettőször egymás után,meg dragdánál is kétszer mentem el...
vicc: Lányhoz jön a fiúja,mikor sokkal később elmegy anyja mnegkérdezi a lányát: Adtál neki enni
-Igen anya
-Megkínáltad sütivel?
-Igen anya
És Kétszersültel?
-Nem 3-szor
xD
Nah én meg megint elmentem...majd holnap jövök
vicc: Lányhoz jön a fiúja,mikor sokkal később elmegy anyja mnegkérdezi a lányát: Adtál neki enni
-Igen anya
-Megkínáltad sütivel?
-Igen anya
És Kétszersültel?
-Nem 3-szor
xD
Nah én meg megint elmentem...majd holnap jövök
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ha tényleg ennyire késeinek érzed ezt az órát, akkor mondd meg neki, hogy csak egyszer menjen el. XD Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
Szenya vagy..... és nem vagyok az anyja, hogy felvilágosítsam a mértéktartásról....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
És még ráadásul a Reszkessetek Betörőket sem adták le, pedig az alap karácsonykor. A mocskok...
Bence: ??? (kicsit már fáradt vagyok a rejtvényfejtéshez )
szerk: Van itt valami tagszámláló? Mindennap jön legalább 2 új ember, kiváncsi lennék összesen mennyi regisztrált felhasználó van.
Bence: ??? (kicsit már fáradt vagyok a rejtvényfejtéshez )
Szerk: Yaven 2009-02-26 22:14:21
Ha tényleg ennyire késeinek érzed ezt az órát, akkor mondd meg neki, hogy csak egyszer menjen el. XD Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
Szerk: .., 2009-02-26 22:09:22
Én már sokszor mondtam neki, hogy nem itt kell elmenni többször...
Nyemá........ Ehhez nekem késő van....
És elég egyszer rányomni a Mehet gombra ;)
Én már sokszor mondtam neki, hogy nem itt kell elmenni többször...
Szerk: .., 2009-02-26 22:05:54
kössz a tanácsot yaven,bár ezzel el fogom veszíteni az imige-met
Ezért az arcért nem kár. ;)És elég egyszer rányomni a Mehet gombra ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ebben semmi újdonság sincs. Húsvét, Karácsony, Újév, kiskutyafüle, minden ünnep alkalmával ugyan azokat a műsorokat adják le megspékelve egy-két válogatott Zs-kategóriás újdonsággal.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.