Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-27 19:07:53
(#13910) Azta... Velem még ilyen soha nem történt. Sajnálom, hogy Nektek ilyesmivel kellett szembesülnötök. *buksisimi mindkettőtöknek*
Természetesen így a Neten már belefutottam néhány "én vagyok az isten-f*sza csávó/csaj, ti meg mi a szöszt csináltok lúzerek"-féle "emberekbe"... de én komolyan nem értem miért kell a másik embert bántani, addig, amíg csendben mangát olvas utazás közben. Mert ha mondjuk japán szavakat kántálva/ordítva tömegket botránkoztatna valaki, aki megérteném, hogy beszólnak... De akkor is! Grrr...*nagyonmérges, és még tudná folytatni, de akkor kisregény lenne belőle*
szerk1.: Szia Dragda!
szerk2.: és szija Yaven!
Természetesen így a Neten már belefutottam néhány "én vagyok az isten-f*sza csávó/csaj, ti meg mi a szöszt csináltok lúzerek"-féle "emberekbe"... de én komolyan nem értem miért kell a másik embert bántani, addig, amíg csendben mangát olvas utazás közben. Mert ha mondjuk japán szavakat kántálva/ordítva tömegket botránkoztatna valaki, aki megérteném, hogy beszólnak... De akkor is! Grrr...*nagyonmérges, és még tudná folytatni, de akkor kisregény lenne belőle*
szerk1.: Szia Dragda!
szerk2.: és szija Yaven!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-27 19:09:46
szijja Dragda ^^ :3
*fáradtan integet*
Üdvözlet a carotis communis dextra világából!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-27 19:05:56
(#13908) Sziasztok!
Végre vége a mai napnak is...csak hogy még jobb legyen, most negyed 6-ig kellett bennt maradnom a suliban, majd a sz*ros 17-es villamos miatt 6 előtt 10 perccel hazaérek, és mi fogad? Nincs kaja Utálok egész nap szendvicset enni!!!
Na máris jobb, hogy ezt kiirhattam magamból
Nálatok mi a helyzet?
Jaj és akit érdekel; kiderült, hogy azt a modelezzési feladatot félév végéig kell megcsinálni, szal van még időm bőven
Kaminaga: Elmentél az Animelandbe?
Dzirun: hát én az ilyenek ellen úgy védekezem, hogy mielőtt még megszólalhatnának valamit, egy igazi lenéző pillantást vetek az irányukba; amolyan "jaj nee, diszkós p*csák* stilusban Hiába, legjobb védekezés a támadás!
Többiek: Hogy lehetséges az, hogy még csak 4 oldalt irtatok ma, és annak is a fele köszöntgetés?!?
Végre vége a mai napnak is...csak hogy még jobb legyen, most negyed 6-ig kellett bennt maradnom a suliban, majd a sz*ros 17-es villamos miatt 6 előtt 10 perccel hazaérek, és mi fogad? Nincs kaja Utálok egész nap szendvicset enni!!!
Na máris jobb, hogy ezt kiirhattam magamból
Nálatok mi a helyzet?
Jaj és akit érdekel; kiderült, hogy azt a modelezzési feladatot félév végéig kell megcsinálni, szal van még időm bőven
Kaminaga: Elmentél az Animelandbe?
Dzirun: hát én az ilyenek ellen úgy védekezem, hogy mielőtt még megszólalhatnának valamit, egy igazi lenéző pillantást vetek az irányukba; amolyan "jaj nee, diszkós p*csák* stilusban Hiába, legjobb védekezés a támadás!
Többiek: Hogy lehetséges az, hogy még csak 4 oldalt irtatok ma, és annak is a fele köszöntgetés?!?
jóötlet xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-27 19:03:12
(#13906) volt múltkor a rámenes fórumtali, most lehetne egy tömegközlekedési eszközön mangaolvasás, leülünk a busz/villamos különböző részein mangát olvasni és ha vki elkezd beszólogatni akkor szépen föláll mindenki és jól belemászunk az arcába. hehe
-
beküldve: 2009-02-27 19:02:52
(#13905) Estét, meggyüttem...... Az artériás vérkeringés magolása okán kiégett az agyam szóval üzenném a két kedvenc jómadaramnak, hogy csak szolidan..... légyszi
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
igen...már sajna én is tapasztaltam ilyet...>__>
csak a csúnya, de kicsillagozott szavak miatt spoiler xD
még az őszicon napján mentem a DN filmre a moziba busszal (ráadásul cosplayben...bár nem volt annyira feltűnő >.<) és nálam volt a MangaFanos DN szatyor (nomeg...természetesen a buszon volt még pár otaku, akik valamilyen mangát olvastak)
Felszállt két kis pi**a és elkezdtek "suttogni" arról h úristen, milyen buszra szálltak már föl, tele van "ilyenekkel" (ezt a szokásos hanglejtéssel...>.<) azt hittem, hogy mindjárt kib*szom őket az ablakon >___> szerencsére, az utána lévő megállónál leszálltam, és nem kellett tovább hallgatnom őket...
Felszállt két kis pi**a és elkezdtek "suttogni" arról h úristen, milyen buszra szálltak már föl, tele van "ilyenekkel" (ezt a szokásos hanglejtéssel...>.<) azt hittem, hogy mindjárt kib*szom őket az ablakon >___> szerencsére, az utána lévő megállónál leszálltam, és nem kellett tovább hallgatnom őket...
csak a csúnya, de kicsillagozott szavak miatt spoiler xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-27 18:46:44
(#13903) utálom ez embereket. jövök haza 61essel, olvasom a DN 2. kötetét, erre két tipic diszkós: nézmá az arc mesekönyvet olvas. fulladjatok meg.
-
mittom én,na x3 Am I'am so happy becouse megvan az új tápegységem x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ha nem érted a viccet, nem kell beszólnod .
Nyugodj le öcsi, értem én. Csak nagyon rossz.
beküldve: 2009-02-27 17:45:06
(#13900) [QUOTE]
Baniaa, Aizen: Ezek viccek? :S
Ha nem érted a viccet, nem kell beszólnod .
Szerk: baniaa3 2009-02-27 17:47:25
Bence: Ha nagyon akarod itt talász még jó vicceket: [Link]
Miből gondolod, hogy vicceket szeretnék olvasni?
Alister: még egy ilyen és lecsavarlak. XD
Ohaio Mina!Na mi a stílus errefelé ma?
Hát nemtom?
de egyébként hello mindenkinek
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-02-27 17:11:03
(#13896)
Szerk: baniaa3 2009-02-27 17:11:22