Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-27 20:17:26
(#13955) Mikor is lesz a SakuraCon Május 15-16?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Senki se szóljon beee!!! Az az én telefonom, én nézegetem.
Ez igaz. Az ügynek annyi. Az eskütteket föloszlatom. A vádlott nem bűnös. A per győztese az alperes Kaminaga.
*miket irok össze*
Szerk: baniaa3 2009-02-27 20:16:45
Ha ebből értesz vmit: *levegőt vesz* - nem tom h ir, mer am nem szokott, csak akkor amikor épp előjön, a neve, és a kérdés h fölveszem-e. mielőtt kijelölném h nem, közben vhogy ir pár szót: ne hülyüjj, mér csinálod stb. -de megkapja a leckét, mer beszélni nem lehet vele. -magyar szó nem érteni-
Értelek, csak azt nem, hogy hogy ír neked msnen, ha nem vetted fel???
Baniaa: látom most direkt belekötsz. Vagy csak valami elismerésre vágysz? Hogy te megértetted (ami mellesleg logikai bukfenc...) azt, amit én nem. Hát akkor tessék:
Nagyon ügyes vagy, gratulálok, megérdemled a Mangafan fórum Vaskeresztjét ezért a hőstettedért.
Szia Morduk! Nekem feltűnt, hogy rég nem voltál itt! Momataro étteremben többször emlegettünk is, igaz Naruto?
Zoe: te szegény....ilyen velem is volt. Egy nyomott felvett iwiwen, meg msn-en is, én hülye meg szóba elegyedtem vele, aztán alig lehetett levakarni...
Azt ajánlom, hogy vedd fel MSN-re, majd gyorsan tiltsd le. Akkor elvileg nem kaphatsz tőle több üzenetet...
Kaminaga: Előre röhögök, hogy mi lesz.
Morduk: addig örülj, mig nem tudod mi az
Zoe: te szegény....ilyen velem is volt. Egy nyomott felvett iwiwen, meg msn-en is, én hülye meg szóba elegyedtem vele, aztán alig lehetett levakarni...
Azt ajánlom, hogy vedd fel MSN-re, majd gyorsan tiltsd le. Akkor elvileg nem kaphatsz tőle több üzenetet...
hol van az a Momotaro étterem? Én is megyek (lehet)
Ha anya enged.
Doujinshi-játék: nem hivatalos játék egy animéhez (tehát nem az anime gyártói/rendezője/stb. készítette...asszem x3
Senki se szóljon beee!!! Az az én telefonom, én nézegetem, és jelszóval le van védve xDD
Zoe: sztem az jó ötlet, amit Yaven írt ^^
Yaven: xDD jahh, minél előbb meg kell ejtenünk ezt a kiruccanást xD
Senki se szóljon beee!!! Az az én telefonom, én nézegetem, és jelszóval le van védve xDD
Zoe: sztem az jó ötlet, amit Yaven írt ^^
Yaven: xDD jahh, minél előbb meg kell ejtenünk ezt a kiruccanást xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Jó ötlet. -mondjuk én a leckéztetés alatt őszintén bevallom azt értettem, h fölakasztom szépen a fogasra. Hiba a tervben: amilyen barbibaba, ahogy hozzáérek elbőgi magát.-
A te ötleted sokkal jobb. *taps*
Morduk: XD nem is LOL
A te ötleted sokkal jobb. *taps*
Morduk: XD nem is LOL
Szerk: Zoé 2009-02-27 20:11:34
beküldve: 2009-02-27 20:07:50
(#13948) Szia Morduk! Nekem feltűnt, hogy rég nem voltál itt! Momataro étteremben többször emlegettünk is, igaz Naruto?
Szerk: Yaven 2009-02-27 20:09:44
beküldve: 2009-02-27 20:06:42
(#13947) Uhumm uhumm (mivan) (de) persze uhumm
és a múltkor megtalálta a telefonomon az LxRaitos doujinshijátékból kiszedett képeimet >.< mekkora fejmosást kaptam
tőlem mekkorát kapnál , mer az egy dolog h vannak yaoik, ok, de a kedvenc animéim főszereplőit nem akarom egymással intim helyzetben látni, heterókat se (pl Spike és Faye/Julia) de egy ilyen szerintem teljesen kiábrándító
-
köszike ^^ nem volt sok időm finomítani, mivel határidőre csináltam...de mostmár mind1, mert mint kiderült, elkéstem >___>
na, kíváncsi leszek erre a "kritikus" énedre xDD nem ijesztettél el xDD ilyen az egyik barátnőm is...csak ő még nem is szereti a yaoikat...
na, kíváncsi leszek erre a "kritikus" énedre xDD nem ijesztettél el xDD ilyen az egyik barátnőm is...csak ő még nem is szereti a yaoikat...
és a múltkor megtalálta a telefonomon az LxRaitos doujinshijátékból kiszedett képeimet >.< mekkora fejmosást kaptam >w< xD
Hát LxRaitos Doujinshijáték az mi? NNanométeres agyam van
Na Kaminaga. Most mondja vki, h nem irtunk eleget. Bár a téma kicsit.............ö......nem is tom mi.......
Jé, mivel érdemeltem én ki h igy bővül a táborom?
*nem kell felelni. megértette nem értette, tiszta mind1.*
Jé, mivel érdemeltem én ki h igy bővül a táborom?
*nem kell felelni. megértette nem értette, tiszta mind1.*
Szerk: Zoé 2009-02-27 20:03:08
köszike ^^ nem volt sok időm finomítani, mivel határidőre csináltam...de mostmár mind1, mert mint kiderült, elkéstem >___>
és a múltkor megtalálta a telefonomon az LxRaitos doujinshijátékból kiszedett képeimet >.< mekkora fejmosást kaptam >w< xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Érdekes, én megértettem, ő érthetően írta..
Én is án is...
beküldve: 2009-02-27 19:57:13
(#13941) Ha ebből értesz vmit: *levegőt vesz* - nem tom h ir, mer am nem szokott, csak akkor amikor épp előjön, a neve, és a kérdés h fölveszem-e. mielőtt kijelölném h nem, közben vhogy ir pár szót: ne hülyüjj, mér csinálod stb. -de megkapja a leckét, mer beszélni nem lehet vele. -magyar szó nem érteni-