Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A legegyszerűbb ha nem foglalkozol Vele. Letiltod ilyesmi... Nem válaszolsz. Stb.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-27 19:40:55
beküldve: 2009-02-27 19:34:42
(#13924) Vki addjon már ötletet. Egy hülye srác egyfolytában zavar, h vegyem fel msn-re. Én nem veszem föl, de ezt addig folytatja, amig ki nem lépek, h ne tudjon irni. Mit lehet ezzel csinálni?-*fáj a feje*
az a baj, h igy másnak se tudok irni.-ak meg azt mondják, h sose vagyok fönn.
-új cimet már csináltam, azér voltam a régin, h tudassam mindenkivel, új msn cimem van.-
az a baj, h igy másnak se tudok irni.-ak meg azt mondják, h sose vagyok fönn.
Szerk: Zoé 2009-02-27 19:38:06
okke, én nagyon örülnék, ha majd együtt mennénk el!! x3
közben lehet majd Matt-et isteníteni :3
az a sok újonnan érkezett angol yaoimanga *o* olyan csááá~bító xD
Tök jó az AMV-d! Persze lehetne rajta egy kicsit még finomitani, de az ötletek, meg a kivitelezés nagyon tetszett!
Na igen, kiváncsi vagyok, hogy milyen is az, amikor két Matt-fan összeszabadul
Jaj és nem akarlak megijeszteni, de én eléggé kritikus tudok lenni a yaoikkal szemben, ami abban nyilvánul meg, hogy elpirulva, nevetéstől elcsukló hangon a halálba cikizem a szereplőket Fisi tudna mesélni erről...
No azért remélem evvel nem ijesztettelek el
beküldve: 2009-02-27 19:26:13
(#13922) Naaaaa, kezdünk aktivabbak lenni.
Mostmár csak az agyunkat kell kicsit jobban elinditani, esetleg még pár szót találni az animékat lenéző emberekre.
Lássuk csak........... -legegyszerűbb a nagyképű éés a...
persze azér a barátaim meghallgatják az én idióta ötleteimet és elmondják, h nekik h tetszik.
*nem akarja mondani, de ő megmondta*
Mostmár csak az agyunkat kell kicsit jobban elinditani, esetleg még pár szót találni az animékat lenéző emberekre.
Lássuk csak........... -legegyszerűbb a nagyképű éés a...
persze azér a barátaim meghallgatják az én idióta ötleteimet és elmondják, h nekik h tetszik.
Szerk: Zoé 2009-02-27 19:29:57
kösziii ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nálunk is csak kb én vagyok egyedül otaku...de a múltkor lebukott az egyik fiú oszt.társam, mert DragonBallt nézett xDD
egy másik meg infóórán Naruto Shippuudent olvasott xDD és ezek cikiznek engem? nemáá~ xDD
egy másik meg infóórán Naruto Shippuudent olvasott xDD és ezek cikiznek engem? nemáá~ xDD
Na, eről van szó.
Am nekem tetszik ez az AMV
beküldve: 2009-02-27 19:21:56
(#13919) nálunk is csak kb én vagyok egyedül otaku...de a múltkor lebukott az egyik fiú oszt.társam, mert DragonBallt nézett xDD
Dzirun: hehe xD nagyjából x3 am. nem 8, hanem 14 évesek :3 asszem..
szerk: megyek DDRezni...majd később jövök ^^
Dzirun: hehe xD nagyjából x3 am. nem 8, hanem 14 évesek :3 asszem..
szerk: megyek DDRezni...majd később jövök ^^
Szerk: Kaminaga 2009-02-27 19:23:25
beküldve: 2009-02-27 19:19:05
(#13917) Mostmajd aktivabbak leszünk. Lassan mindenki följön, és azt mondja: na végre, hétvége.
Hát mivel az osztályomban én szeretem egyedül az animékat, term, h néhányan piszkálni akarnak. Csakhogy:
1.általában olyanok, akikkel szóba se állnék
2.legtöbb azt se tudja mi az az anime
3.látnak egy képet, és már azt mondják, megint ezeket rajzolja,
4.még szép, h rajzból ezeknek nem segitek, de matekból, magyarból is csináljanak amit akarnak.
5.a barátaim elnézik ezt nekem, tudják, h én szeretem, ők nem, nem is hozzák nagyon föl -a többi meg kit érdekel, főleg a kis barbibabák.
pl. ma az előttem ülő srác elveszi a rajzom-biosz óra, már jegyzeteltem- összefirkálja, erre adok neki egy jókora taslit, mikor a tanár megfordul, ő haragszik meg, aztán meg kéri a jegyzeteim. mikor előtte a könyv, hát 1 iyen lükére hallgassak én?
Hát mivel az osztályomban én szeretem egyedül az animékat, term, h néhányan piszkálni akarnak. Csakhogy:
1.általában olyanok, akikkel szóba se állnék
2.legtöbb azt se tudja mi az az anime
3.látnak egy képet, és már azt mondják, megint ezeket rajzolja,
4.még szép, h rajzból ezeknek nem segitek, de matekból, magyarból is csináljanak amit akarnak.
5.a barátaim elnézik ezt nekem, tudják, h én szeretem, ők nem, nem is hozzák nagyon föl -a többi meg kit érdekel, főleg a kis barbibabák.
pl. ma az előttem ülő srác elveszi a rajzom-biosz óra, már jegyzeteltem- összefirkálja, erre adok neki egy jókora taslit, mikor a tanár megfordul, ő haragszik meg, aztán meg kéri a jegyzeteim. mikor előtte a könyv, hát 1 iyen lükére hallgassak én?
hehe xD akkor majd kipróbálom x3 xD
az a sok újonnan érkezett angol yaoimanga *o* olyan csááá~bító xD
szijja Yaven ^^ nem, sajna nem mentem el >__> pedig akartam T^T egész nap az AMVmet csináltam...és végül kész is lett x333
télleg? és ez a "védekezés" beválik? kíváncsi vagyok...majd kipróbálom xD
ÁÁ, akkor még van rá esély, hogy együtt menjünk A Matt fanok tartsanak össze!
Ja és ez a védekezés beválik. Legalábbis ha kellően csúnyán nézel, akkor befogják a szájukat amig a közelükben vagy.
meg lehet nézni vhol?
persze..de előre szólok h nem lett vmi nagyonjó >__>
(mentségemre legyen h csak két napig készült, és nagyon siettem ^^"")
itten ^^ : [Link]
szijja Yaven ^^ nem, sajna nem mentem el >__> pedig akartam T^T egész nap az AMVmet csináltam...és végül kész is lett x333
hát...nem voltunk vmi nagyon aktívak >.< xD
szijja Zoe ^^
áhh, köszii Miho ^^
Dragda: *nagyölelés* X3
hát...nem voltunk vmi nagyon aktívak >.< xD
szijja Zoe ^^
áhh, köszii Miho ^^
Dragda: *nagyölelés* X3
Szerk: Kaminaga 2009-02-27 19:10:14