Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Barbara-chan és Miho. Ugye még itt vagytok?
Csak mer lassan mindenki eltűnik. Mindjár én is az igaz.
én még itt csak avatart kerestem közbeCsak mer lassan mindenki eltűnik. Mindjár én is az igaz.
Azta, ez nagyon jó. Én is ma álltam át. Elég sok ideig válogattam. Kellett egy más, mer vki új használja az enyémet.
Szerk: Zoé 2009-02-15 21:55:18
Barbara-chan és Miho. Ugye még itt vagytok?
én még itt csak avatart kerestem közbeCsak mer lassan mindenki eltűnik. Mindjár én is az igaz.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 21:50:11
(#11777) Barbara-chan és Miho. Ugye még itt vagytok?
Szerk: Zoé 2009-02-15 21:51:27
beküldve: 2009-02-15 21:48:30
(#11776) Halkan jegyezném meg, hogy a csak és kizárólag ranghajhászó hozzászólásokat annyira nem tolerálja a t. közösség...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem kell félreérteni. Nem aggódunk annyira.
*csipkelődös kedvében van-nem kell komolyan venni
Amúgy most valszeg megyek ismerkedés, vagy mi a neve témához egy igazi Yaven-féle kisregényt irni
Hmm....valaki még? Félek, hogy túl nagy figyelem irányulna rám *saját magán röhög, tudva hogy ez vele soha sem történhet meg*
Én jól néztem. ha nálatok 10 elmúlt, akkor nálunk 11 múlt.
Fura ez az óra.
Yaven: az előbbiér ugye nincs harag?
Fura ez az óra.
Yaven: az előbbiér ugye nincs harag?
Szerk: Zoé 2009-02-15 21:47:53
Zoe: Szerintem is kb 200 hsz kell az Addiktgyanús kinevezéshez.
Barbara-chaaaaaaan!! Ne szomorkodj, foglalkozok én Veled! Csak mindig van kinek írni... De ezentúl jobban figyelek Rád, okés?
oké, annak örülni fogok:)Barbara-chaaaaaaan!! Ne szomorkodj, foglalkozok én Veled! Csak mindig van kinek írni... De ezentúl jobban figyelek Rád, okés?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hehe...csak vicceltem avval a kötéllel
De azért kedves, hogy aggódtok értem
De azért kedves, hogy aggódtok értem
Nem kell félreérteni. Nem aggódunk annyira.
*csipkelődös kedvében van-nem kell komolyan venni
Zoe: Szerintem is kb 200 hsz kell az Addiktgyanús kinevezéshez.
Barbara-chaaaaaaan!! Ne szomorkodj, foglalkozok én Veled! Csak mindig van kinek írni... De ezentúl jobban figyelek Rád, okés?
Nemsokára jövök, elmegyek fürdeni.*felkapja a türcsit meg a gumikacsát és elcsoszog*
Nemsokára jövök, elmegyek fürdeni.*felkapja a türcsit meg a gumikacsát és elcsoszog*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-15 21:47:10
beküldve: 2009-02-15 21:44:07
(#11770) kéne vmi új ava
Yaven:nincs mit
Yaven:nincs mit
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-15 21:44:28
beküldve: 2009-02-15 21:43:07
(#11769) Mintha én itt sem lennék... *elmegy és keres egy akasztókötelet*
Bocsika, de az előbbi viccet nem igazán értettem. Nem kell azér a kötélért kapkodni. Még elér. *na, ugye nem vaok én olyan gonosz?-csak néha*
fél 9 ? nálunk fél 11 elmúlt.
Mintha én itt sem lennék... *elmegy és keres egy akasztókötelet*
Bocsika, de az előbbi viccet nem igazán értettem. Nem kell azér a kötélért kapkodni. Még elér. *na, ugye nem vaok én olyan gonosz?-csak néha*
fél 9 ? nálunk fél 11 elmúlt.
Barbara-channak igaza van. nem jó az óra, v viccelni akarsz, v csak szórakozol, v át akarsz verni, v tényleg nem jól nézted.
Szerk: Zoé 2009-02-15 21:43:34
Mintha én itt sem lennék... *elmegy és keres egy akasztókötelet*
lol én is így érzek mostanság csak beszélnek és beszélnek az emberkék velem meg nem is foglalkoznak de csak hogy tudd az öngyilkossággal nem érsz el semmit max szánalmat
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-15 21:42:22
beküldve: 2009-02-15 21:39:41
(#11765) Mintha én itt sem lennék... *elmegy és keres egy akasztókötelet*
szerk: Jó éjt Naruto-kun! Bár még csak fél 10 van...
szerk: Jó éjt Naruto-kun! Bár még csak fél 10 van...
Szerk: Yaven 2009-02-15 21:41:32