Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hé, egy kérdés Barbara-chan-hoz és Miho-hoz. Mennyi hsz-kell az addiktgyanús szinthez?
hát szerintem 200 kb mivel én is pár napja lettem az és legutóbb mikor néztem 190 köül volt de lehet rosszul emléxem Kössz. Am most márciusra várok egy cserediák félét asszem Pécsről. De csak 3 napig marad.
Hé, egy kérdés Barbara-chan-hoz és Miho-hoz. Mennyi hsz-kell az addiktgyanús szinthez?
hát szerintem 200 kb mivel én is pár napja lettem az és legutóbb mikor néztem 190 köül volt de lehet rosszul emléxem lehet akkor te voltál aki említette hogy szlovákiában lakik?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-15 21:39:40
beküldve: 2009-02-15 21:35:50
(#11762) Hé, egy kérdés Barbara-chan-hoz és Miho-hoz. Mennyi hsz-kell az addiktgyanús szinthez?
lakni. kis segitség, bár asszem már ezt is irtam, úgyh most másképp:
lakni. kis segitség, bár asszem már ezt is irtam, úgyh most másképp:
sajna nem magyarországon, de majd egyetemre oda szeretnék menni. lehet h nyárra 1 hétre megyek.
Szerk: Zoé 2009-02-15 21:37:53
beküldve: 2009-02-15 21:35:44
(#11761) Nihil=a semmi
Találtam amúgy egy béna viccet:
Mi az? 250 méter hosszú és az IQ-ja 25?
Exiled: micsoda terv! Én most 200 h.sz-ra hajtok!
Találtam amúgy egy béna viccet:
Mi az? 250 méter hosszú és az IQ-ja 25?
Rendőrkordon.
Exiled: micsoda terv! Én most 200 h.sz-ra hajtok!
Jöhet.
te merre laksz?milyen csöndbe vannak mostanság mangafanék
Igen csöndben vannak nagyon, legnagyobb bánatunkra. Remélem valami nagy durranásra készülnek, hogy ennyire elhallgattak. Hajrá MangaFan!!!
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-15 21:36:15
beküldve: 2009-02-15 21:34:41
(#11759) milyen csöndbe vannak mostanság mangafanék
Igen csöndben vannak nagyon, legnagyobb bánatunkra. Remélem valami nagy durranásra készülnek, hogy ennyire elhallgattak. Hajrá MangaFan!!!
Na jó. Most irhatnám megint, h legyen téma kitaláló verseny, de mivel azt már javasoltam párszor, legyen inkább vicc mondó-iró?
Am szépen kezdenek gyűlni az oldalak.
Nihil=???
ha már a többiek nem akarnak akkor mi lenne ha mi ketten társalognánk? Am szépen kezdenek gyűlni az oldalak.
Nihil=???
Jöhet.
Na jó. Most irhatnám megint, h legyen téma kitaláló verseny, de mivel azt már javasoltam párszor, legyen inkább vicc mondó-iró?
Nihil=???
ha már a többiek nem akarnak akkor mi lenne ha mi ketten társalognánk? Am szépen kezdenek gyűlni az oldalak.
Nihil=???
beküldve: 2009-02-15 21:32:09
(#11755) jaja,meg a hsz-ek.
Hivatalosan is bejelentem,hogy a héten annyit fogom járatni a pofámat,hogy elérem a legutolsó szintet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-15 21:32:09
(#11755) beküldve: 2009-02-15 21:30:39
(#11754) Na jó. Most irhatnám megint, h legyen téma kitaláló verseny, de mivel azt már javasoltam párszor, legyen inkább vicc mondó-iró?
Nihil=???
Nihil=???
Szerk: Zoé 2009-02-15 21:31:38
beküldve: 2009-02-15 21:30:26
(#11753) milyen csöndbe vannak mostanság mangafanék
Yaven: Sajnos ez már a végállapot, de köszönöm neked is. Itt már csak az segít, ha végre teljesen önellátó leszek.....Éljen a főállású hévízi munka!
Sajnálom... Azért remélem még a közeljövőben kibékültök egymással, vagy legalábbis beszélőviszonyban maradtok
NA de ha vannak itt már gonoszok és jók is, hát én leszek a Nihil! *megártott szegény fejének az irodalom*
beküldve: 2009-02-15 21:23:26
(#11751) Yaven: Sajnos ez már a végállapot, de köszönöm neked is. Itt már csak az segít, ha végre teljesen önellátó leszek.....Éljen a főállású hévízi munka!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]