Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-31 16:58:45
(#8411) Hát Keszüs se sokkal jobb bár itt vannak házibulik...
De úgy tervezem h ez egy nagyonn jó este lesz mert 7 napmúlva sweet 16
De úgy tervezem h ez egy nagyonn jó este lesz mert 7 napmúlva sweet 16
×.musz.musz.×
csongrád
lakosság 90% öreg, ilyen horror filmre emlékeztet néha ez a hely mikor egy teremtett lelket se látok sehol
lakosság 90% öreg, ilyen horror filmre emlékeztet néha ez a hely mikor egy teremtett lelket se látok sehol
akkor jó horror filmet lehetne ott forgatni, rémisztgetni az öregeket
lol ja
4.tüzijáték...
na jó megném ezt a koreai filmet hamár leszedtem asianról
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
csongrád
akkor jó horror filmet lehetne ott forgatni, rémisztgetni az öregeket
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ebbe a városba nincs semmi... ez nem is város ez maga az öregek otthona
ha nem izé akkor megkérdezhetem,h hol laksz?
csongrád
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-12-31 16:44:20
(#8407) tehát egyedül fogsz szilveszterezni? te szegény...bár a gitár jó társaság x3
megyek gyakorolni...és ki kell próbálnom az új theme-t, amit beleraktam a StepManiaba x3 majd még jövök :3
megyek gyakorolni...és ki kell próbálnom az új theme-t, amit beleraktam a StepManiaba x3 majd még jövök :3
Nos igen,ahogy egy anime mondta: Akkor érzed magad a legmagányosabban ha sokan vesznek körül,de nem tartozol közéjük.Ismerősökhöz megyünk,egyedül én leszek ott fiatalkorú...A lányukkal még jól ellennék( 19 lves) csak az a baj,hogy buliznimegy...Tesóm meg itthon marad és átjön barátnője,és talán elmennek bulizni...A gitár a látogatáshoz képest talán még jó is lenne...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha nem izé akkor megkérdezhetem,h hol laksz?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
tehát egyedül fogsz szilveszterezni? te szegény...bár a gitár jó társaság x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-31 16:41:34
Jó nektek...Én idén valószínűleg szerencsés leszek,ha a gitárommal tölthetem a szilvesztert...
hm én meg szerintem el leszek a gépemmel:/ áh majd msnezek azokkal akik fent lesznek ha már nincs hova mennem vagy megint neki állok rajzolni mint máskorXD
beküldve: 2008-12-31 16:37:59
(#8401) beküldve: 2008-12-31 16:34:24
(#8400) Jó nektek...Én idén valószínűleg szerencsés leszek,ha a gitárommal tölthetem a szilvesztert...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-31 16:33:32
(#8399) hajrá
*fáj a fejem pedig még nem is ittam semmit-.-*
*fáj a fejem pedig még nem is ittam semmit-.-*
beküldve: 2008-12-31 16:30:39
(#8398) köszönöm szépen mindenkinek >w<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
jahh...hagymával x3
készülnöm is kell, mert én leszek a bemutató szám
készülnöm is kell, mert én leszek a bemutató szám
Lila hagymával :)
Hajrá Kaminagaaa! Én szurkolok neked! >_<
xD
Positive vibration.