Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
35 kiló vagyok hizni is kell...
hízni a testmérettel arányosan kell.Neked szentem inkább nőnöd kell
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Skulduggery Pleasant. Magyarul Skrupulus Fondor. Magyarul 1 kötet kapható, angolul már 2. És 2009 elején végre jön a 3.! És az alcíméből ítélve visszatérnek a Faceless One-ok. Ajjaj!
Egyébként elvileg ifjúsági könyv, de gyakorlatilag nagyon stílusos, tele fekete humorral és nagyoknak is erősen ajánlott.
Egyébként elvileg ifjúsági könyv, de gyakorlatilag nagyon stílusos, tele fekete humorral és nagyoknak is erősen ajánlott.
beküldve: 2008-12-21 19:54:01
(#6926) beküldve: 2008-12-21 19:53:19
(#6925) bania: miért van az,hogy te egyfolytában nassolsz?
Én gép elé max viszek valami tüstént kaját napi 1-szer amúgy csak vizet iszom...
Én am most girlfriends-et ovlasok
Én gép elé max viszek valami tüstént kaját napi 1-szer amúgy csak vizet iszom...
Én am most girlfriends-et ovlasok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-21 19:54:02
beküldve: 2008-12-21 19:53:14
(#6924) Édes Istenem!!!!!
Könyörgöm, senki ne szóljon hozzá
Akkor talán egyszer eltűnik innen
Pedig már kezdett javulni
Könyörgöm, senki ne szóljon hozzá
Akkor talán egyszer eltűnik innen
Pedig már kezdett javulni
MIANEVED?!
emberek,ki mi jót csinál most?
MT-zek, meg itt fórumozok.
Ki látta a Labirintust?
,,Hitler fején ugrálok!"
annak a védjegye,hogy egy hülye gyerek hogy eltudja rontani egy fórum hangulatát...
Elég értelmes..
Am abba hagyhatnád
Oké!
Kedves Moderátor bácsi!
Van itt a mi kedves barátunk, baniaa!
Kicsit megkéne neki tanítani, mi itt a helyes rend!
Köszön a figyelmet!
Exelied:Most gépezzek és ropit eszek
クイックシルバー ; öhhh...ugye jól rémlik, hogy Te emlegettél múltkor egy könyvsorozatott faceless címekkel?
Lovecraft-szerüségnél jött fel ha jól rémlik, csak sehol sem találom, hogy rákeressek, pontosan miröl is van szó.
Kiseígtenél egy pontos címmel?
Lovecraft-szerüségnél jött fel ha jól rémlik, csak sehol sem találom, hogy rákeressek, pontosan miröl is van szó.
Kiseígtenél egy pontos címmel?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Oké, nekem elegem van itt az itten rendetlenkedésből!
Kedves Moderátor bácsi!
Köszönöm a figyelmet!
Kedves Moderátor bácsi!
Köszönöm a figyelmet!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-21 19:50:38
beküldve: 2008-12-21 19:48:26
(#6919) emberek,ki mi jót csinál most?
annak a védjegye,hogy egy hülye gyerek hogy eltudja rontani egy fórum hangulatát...
Elég értelmes..
Am abba hagyhatnád
beküldve: 2008-12-21 19:40:49
(#6917) annak a védjegye,hogy egy hülye gyerek hogy eltudja rontani egy fórum hangulatát...
Szerk: The Exiled 2008-12-21 19:41:02
beküldve: 2008-12-21 19:38:57
(#6915) beküldve: 2008-12-21 19:37:24
(#6914) bocsi,csak a mi kis védjegyünk megint kiidegelt...