Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mégis visszanéztem^^
Mi jóról van szó?
Mi jóról van szó?
Láttam most egy naaaaaagyon lol aláírást, nem mondom meg kié, de azthiszem örökre megjegyzem
*Kiváncsi*
beküldve: 2008-12-20 22:56:27
(#6703) az lenne,hogy a gyerek ordibált hogy szedjék le a 4-est a hátáról,miközben az a pólója mintája volt,csak elfelejtette...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ebben nem értem mi a poén...
Megnyugtatlak.... Nem vagy egyedül....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Eretnek!
Nem olvastad!?
Haverom kapott egy pólót karácsonyra naagy fehér 42-vel a közepén.
Nem olvastad!?
Heh.Haverom meg suliuban, egy pólót vett fel,a hátán egy négyessel.Erre énekóra közepén ordibál: Basszus dani,hol van az a néyges a hátamon,nem tom leszedni...Am bocsánat istenem,megbocsátasz nekem,ha még ebben az évben megrendelem?
van itt élő ember?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-20 22:55:47
Akarok egy olyan pólót.....Mekkora lenne abban menni majd kórházi gyakorlatra?!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Eretnek!
Nem olvastad!?
Nem olvastad!?
Szerk: .., 2008-12-20 22:48:13
Vaslzeg be fogom szerezni
Ajánlom, mert kiba****** jó könyv......Drága Dougles Adams tudott valamit.... Az istenek nyugosztalják....
beküldve: 2008-12-20 22:46:41
(#6695) Vaslzeg be fogom szerezni
beküldve: 2008-12-20 22:46:10
(#6694) Mégis visszanéztem^^
Mi jóról van szó?
Mi jóról van szó?
Láttam most egy naaaaaagyon lol aláírást, nem mondom meg kié, de azthiszem örökre megjegyzem
no pussy, just the dicks
Hehe,hol lehet beszerezni?
Anno, még könyvtárból hoztam ki......
Témára: Egy szál ötletem sincs.........
Exiled: A könyvet olvastam!
Hehe,hol lehet beszerezni?
beküldve: 2008-12-20 22:40:37
(#6691) beküldve: 2008-12-20 22:39:52
(#6690) Témára: Egy szál ötletem sincs.........
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-20 22:40:41