Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hahó és egyben jóéjszakát is, mennem kell, mert holnap a klubban VK jrock partyt rendezek és még sok a teendő.
Jók legyetek.
Jók legyetek.
10 percre gyere msnre plz!
beküldve: 2008-12-20 21:55:07
(#6658) Hahó és egyben jóéjszakát is, mennem kell, mert holnap a klubban VK jrock partyt rendezek és még sok a teendő.
Jók legyetek.
Jók legyetek.
no pussy, just the dicks
én nem tüntem el itt vok bár lassan megyek csak megvárom hogy meglegyen a fate stay night animém
Láttam belőle az első 5 részt...
MIANEVED?!
A FSN-ot szeressük
én is vagyok am.
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nem,én itt vagyok Amgy mond mi volt az az előbbi ichigo-s avatar?
A Bleachből nem csak Grimm a kedvencem.
No 1: Grimm ÉS Ichigo ÉS Shirosaki
Vmint vannak még, de ez a 3as a fő^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 21:48:33
(#6654) én nem tüntem el itt vok bár lassan megyek csak megvárom hogy meglegyen a fate stay night animém
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-20 21:48:22
(#6653) Én is vagyok, vagyok
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-20 21:47:33
(#6652) nem,én itt vagyok Amgy mond mi volt az az előbbi ichigo-s avatar?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: SötétOldal 2008-12-20 21:45:58
2: Lusta Death Note
Ez nagyon odaüt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Megnéztem a kutyás sztorit igen.
Mert az anime/manga mellett a 2. hobbim a kutyás élet.
:)
Kutyás forumokon is fellelhető vagyok, és ott tárgyaltuk ki az esetet.... Minden lehetséges formában...
Mert az anime/manga mellett a 2. hobbim a kutyás élet.
:)
Kutyás forumokon is fellelhető vagyok, és ott tárgyaltuk ki az esetet.... Minden lehetséges formában...
MIANEVED?!
de 1: nincs pénzem amit költhetnék
2:Nincs kedvem regizni
1: Bwinen nem kötelező fizetni.
2: Lusta Death Note
beküldve: 2008-12-20 21:34:39
(#6647) Juj!
Envy: Jó az új avatarod!
Envy: Jó az új avatarod!
Nem úgy tűnt, hogy vetted az adást.
Mellesleg azt írtad, hogy "kamikaze", erre utána közlöd, hogy az nem is úgy volt benne, hanem máig tisztázatlan, szal lebuktál, nézted.
Mellesleg azt írtad, hogy "kamikaze", erre utána közlöd, hogy az nem is úgy volt benne, hanem máig tisztázatlan, szal lebuktál, nézted.
beküldve: 2008-12-20 21:33:52
(#6645) de 1: nincs pénzem amit költhetnék
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"