Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-20 20:31:04
(#6601) mert ez a mostani divathóbort...Én spec ellenezném a megasztárt: Kidobnak milliókat,azért hogy pár ember énekeljen pár szép dalt,kiadjon ha szerencséje van egy cd-t oszt csókolom.Asszem ez az 5. megasztár,érdekes módon tudtommal eddig max 3-an szereztek ezzel kariert...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
persze Exiled kgb-s múltal rendelkezik ámm
azok a szép idők amikor még ufo-ra vadásztunk
Jaj, szétrobban a fejem... Miért kell a családnak megasztárt nézni???
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-20 20:27:32
(#6599) az ám,azám! csak kár,hogy azóta áttelepítették a labort...
Am mostmár jókedvem van,hála nektek,meg a mondo figura tesztjének *ez csak vicc volt,ne tessék komolyan venni*
Am mostmár jókedvem van,hála nektek,meg a mondo figura tesztjének *ez csak vicc volt,ne tessék komolyan venni*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-20 20:25:32
(#6598) persze Exiled kgb-s múltal rendelkezik ámm
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2008-12-20 20:26:10
beküldve: 2008-12-20 20:19:23
(#6597) igen,ez pontosabb
egy régebbi szerepjáték utómaradványáról
Pontosabban egy ökörködés utolsó ötlet-utóda
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-20 20:08:07
(#6595) egy régebbi szerepjáték utómaradványáról
beküldve: 2008-12-20 20:07:04
(#6594) beküldve: 2008-12-20 20:04:24
(#6593) ó hogy az a!
*Indul felkeresni újra a KGB titkos laborját,és elköszön:
-Keresek azért is egy tartós löttyöt!
Mondja és elviharzik.Várhatóan egy hónap múlva tér vissza*
*Indul felkeresni újra a KGB titkos laborját,és elköszön:
-Keresek azért is egy tartós löttyöt!
Mondja és elviharzik.Várhatóan egy hónap múlva tér vissza*
hát,reménykedjünk*lengeti meg a lány előtt a kis KGB's secret lötyi feliratú üvegcsét*
Lejárt a szavideje! Már nem ihatod!
téma: Hogy van az,hogy sosem látom nőni a lábkörmöm,de mindig vágni kell mert nagy? XD
OMG
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 19:50:28
(#6590) hát,reménykedjünk*lengeti meg a lány előtt a kis KGB's secret lötyi feliratú üvegcsét*
hát...Vettem egy mondot ma,de unatkoztam,szal igen rossz napom volt
Szegényem... Hát akkor most feldobódsz majd, igaz?
beküldve: 2008-12-20 19:39:53
(#6588) beküldve: 2008-12-20 19:38:12
(#6587) hát...Vettem egy mondot ma,de unatkoztam,szal igen rossz napom volt