Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
téma: Hogy van az,hogy sosem látom nőni a lábkörmöm,de mindig vágni kell mert nagy?
XD

OMG! Exiled! Rossz napod volt ma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-20 19:36:05
(#6585) téma: Hogy van az,hogy sosem látom nőni a lábkörmöm,de mindig vágni kell mert nagy?
XD

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hűű de jó nekem
Nos, téma?

Nos, téma?

Öööööö....... nem tudom.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Vagyoook

*visítozva rád vetődik*

beküldve: 2008-12-20 19:27:54
(#6581) beküldve: 2008-12-20 19:25:54
(#6580) én is itt leszek minyá csak mék kajálok meg hajat mostam ......stb pár perc és jövök én is

Na legalább nem leszek egyedül....

beküldve: 2008-12-20 19:08:41
(#6578) én is itt leszek minyá csak mék kajálok meg hajat mostam ......stb pár perc és jövök én is

BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-20 19:06:11
(#6577) én élek és virulok,csak battlefront 2-őzök

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nekem tetszik

Főleg az, h nem bőr. (mint a Bleaches táskám volt)
És h ezt tényleg bárhova hordhatom, Conra is tökéletes

Hm, egész jól hangzik. Akkor asszem ez lesz az új suli-tatyóm...

Ej, de eltűnt mindenki.....
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-20 19:00:02
beküldve: 2008-12-20 18:35:16
(#6575) nekünk azért jó,mert a mi utcánkban van a sütöde,onnan szállítanak szerte az országba+ a sütöde hátulról össze van kötve egy pékséggel,szal gyakori a friss áru

Na megyek, átugrom a pékségbe, kell bejgli
(kimegyek a kapun és ott a pékség
)

A bejgli jóóó

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én próbáltam... de nem látja be a hibáját. És rávezetni sem lehet.

Azt írtam, h NE beszélj vele te sem

Én meg azt, hogy "én próbáltam"XD... de tod ez nem könnyű. Főleg nálam...

Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Nezumi 2008-12-20 18:39:29
Én próbáltam... de nem látja be a hibáját. És rávezetni sem lehet.

Azt írtam, h NE beszélj vele te sem

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-20 18:29:06