Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-20 21:25:24
(#6630) Én meg a Győzikét néztem és Buksi volt a kedvencem, mert ő olyan intelligens.
Az intelligencia relatív.
pfff...én már nem emléxem egyikre sem x3
am. Kismocsok a VVből...amíg néztem
am. Kismocsok a VVből...amíg néztem
Most már inkább a Barátok Közt kötött le
Emma megcsókolta Alexet xDDDDD úgy röhögtem xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-20 21:24:36
(#6627) na jólvan,csak abban erménykedek,hogy apám nem néz be és kezdi el olvasgatni az üzeneteket
Emberekpókerezik itt valaki?
Emberekpókerezik itt valaki?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én még a Rém rendes családot is belevenném a forrásokba.....
Rém rendes család az JÓÓÓÓ
csak a magyar nem--
MIANEVED?!
Jól érzékelem, hogy Apukád hasmenéséről beszélgetünk?
Hát ezen a beszóláson behaltam.
Shino-kun: már tök más a téma, a hasmenést már mindenki elfelejtette, de úgy látszik, neked ez a kedvenc témád, azért hoztad fel megint.
Én még a Rém rendes családot is belevenném a forrásokba.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
lol ja és ne a hasmenésről beszélgessünk már
Esetleg téma tipp?
Tényleg bármi jöhetne.,
Ki nézte régen a Big Brothert?
Való világ?
én a BB-t jobban szerettem, és Pongó volt a kedvencem XDDD
DE csak az első volt a jó
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 21:21:04
(#6622) beküldve: 2008-12-20 21:20:54
(#6621) bezony bezony
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Óóó, a férfiideál.
Jut eszembe egy vicces kis történet:
Ofőm töritanár, és amikor esszét kell írni, a feladat mindig így hangzik: "A források és ismereteid alapján mutasd be..."
Haverom erre kitalálta, hogy majd több száz év múlva ilyen esszék lesznek házi feladatnak:
"A források és ismereteid alapján mutasd be az óamerikai férfiideál tulajdonságait és feladatait!"
Források: Rambo 1-4., Rocky 1-4., Terminátor 1-3., Die Hard 1-4.
Jut eszembe egy vicces kis történet:
Ofőm töritanár, és amikor esszét kell írni, a feladat mindig így hangzik: "A források és ismereteid alapján mutasd be..."
Haverom erre kitalálta, hogy majd több száz év múlva ilyen esszék lesznek házi feladatnak:
"A források és ismereteid alapján mutasd be az óamerikai férfiideál tulajdonságait és feladatait!"
Források: Rambo 1-4., Rocky 1-4., Terminátor 1-3., Die Hard 1-4.
beküldve: 2008-12-20 21:18:29
(#6618) megj ez a második napja a hasmenésének Bár én eddig még egyszer sem láttam wc-re menni...
Jól érzékelem, hogy Apukád hasmenéséről beszélgetünk?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-20 21:17:15
(#6617) megj ez a második napja a hasmenésének Bár én eddig még egyszer sem láttam wc-re menni...