Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-20 18:27:51
(#6571) Vagyok, csak közben Firefly-t nézek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Húh, ma kicsit se csalódtam (ismét) a barátnőmben... Állítólag én vagyok a legjobb barátnője, azt pont velem alig beszél... Most akk mit mondjak erre? Már nem is nagyon érdekel ez az egész cuccos.
Akkor te se beszélj vele...
Én próbáltam... de nem látja be a hibáját. És rávezetni sem lehet.
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Húh, ma kicsit se csalódtam (ismét) a barátnőmben... Állítólag én vagyok a legjobb barátnője, azt pont velem alig beszél... Most akk mit mondjak erre? Már nem is nagyon érdekel ez az egész cuccos.
Akkor te se beszélj vele...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 18:15:11
(#6568) Húh, ma kicsit se csalódtam (ismét) a barátnőmben... Állítólag én vagyok a legjobb barátnője, azt pont velem alig beszél... Most akk mit mondjak erre? Már nem is nagyon érdekel ez az egész cuccos.
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Ööööö.....Milyen a DN táska?
Nekem tetszik
Főleg az, h nem bőr. (mint a Bleaches táskám volt)
És h ezt tényleg bárhova hordhatom, Conra is tökéletes
MIANEVED?!
Amúgy biztos azért volt ideges, mert a közelbe csak te rendeltél
Ok, de témát nem tudok...
Ez a munkája, örüljön, hogy van neki, nem úgy mint Apumnak.....
Ööööö.....Milyen a DN táska?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-20 18:11:58
(#6565) fuu na végre békén hagyott mindenki
szerváltam pár narutos hangulat jelet msn-re
szerváltam pár narutos hangulat jelet msn-re
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Amúgy biztos azért volt ideges, mert a közelbe csak te rendeltél
MIANEVED?!
Hivatalosan ma munkanap van.
Anyuék szerződésében munkaszüneti-napként van meghatározva
De lépjünk. valaki feldobna egy témát?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-20 18:11:11
az,hogy 2-3 napon belül szállítaniuk kell...
Az a 2-3 nap, valójában 2-3 munkanap, és ugye szombat nem az (mármint államilag), ... És akkor hétfőn hozta volna a cumót, mindegy... így is hétfőn hozza...
Envy: Hol szólt? Lemaradtam róla.... akkor bocs, minden érintettől...
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-20 18:07:43
Én ma lettem letolva az éteren át hála a futársrácnak... Mármint ő cseszett le... Hogy miért Egerszegre rendeltem, ha tudtam hogy nem leszek ott hétvégén? És a többi, bla-bla... De könyörgöm ki a fene gondolta volna, hogy ezek még szombaton is melóznak? Mindegy, megdumáltam vele a hétfőt, de olyan ideges volt, hogy aggódom belerúg párszor a csomagomba....
A másik meg az, hogy máskor bő 2 hét mire kiszállítanak valamit, mire ez a kapkodás?
Hú most mind kettötöket sajnálom...
Most tévedsz.
Csaba szólt előre, h szombaton is szállítanak.
Amikor kapod az e-mailt a mangafantól, ha csomagod postázva van, akkor MÁSNAP vagy max 2nap múlva bizony meg kapod!
A GLS ilyen.
Csaba szólt előre, h szombaton is szállítanak.
Amikor kapod az e-mailt a mangafantól, ha csomagod postázva van, akkor MÁSNAP vagy max 2nap múlva bizony meg kapod!
A GLS ilyen.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 18:04:41
(#6558) az,hogy 2-3 napon belül szállítaniuk kell...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-20 18:01:03
(#6557) Én ma lettem letolva az éteren át hála a futársrácnak... Mármint ő cseszett le... Hogy miért Egerszegre rendeltem, ha tudtam hogy nem leszek ott hétvégén? És a többi, bla-bla... De könyörgöm ki a fene gondolta volna, hogy ezek még szombaton is melóznak? Mindegy, megdumáltam vele a hétfőt, de olyan ideges volt, hogy aggódom belerúg párszor a csomagomba....
A másik meg az, hogy máskor bő 2 hét mire kiszállítanak valamit, mire ez a kapkodás?
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-20 18:01:42