Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jó éjt!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ki tudja
utánna kell nézni mit írtak ezzel kapcs
Hát fogalmam sincs, hogy hol nézzek utána, mindenesetre elküldtem a panaszom pár helyre, talán szerencsém lesz.
Most megyek bosszankodni, jóéjt!
no pussy, just the dicks
Vajon megjön még karácsony előtt a csere Hellsing? Már ha ugye kicserélik, amit remélek.
Ha hétvégén észreveszik és hétfőn postázzák, az még királyi postával is ideérne csütörtökig nem?
Ha hétvégén észreveszik és hétfőn postázzák, az még királyi postával is ideérne csütörtökig nem?
ki tudja
utánna kell nézni mit írtak ezzel kapcs
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-19 22:25:21
(#6492) Vajon megjön még karácsony előtt a csere Hellsing? Már ha ugye kicserélik, amit remélek.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-19 22:25:31
beküldve: 2008-12-19 22:23:48
(#6491) beküldve: 2008-12-19 22:20:51
(#6489) jah,akk jóéjt mindenkine aki elment!(én még maradok,félreértés ne essék)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
jóéjt nektek!
Neked is!
Problémámat már elküldtem a webbolt@... ra, elvileg ott van jó helyen, de beírom ide is a megfelelő topicba.
no pussy, just the dicks
írj a kiszállítás utáni 3 napon belül a mangafonnak,és akkor elméletileg visszacserélik
nem csak 3nap szerintem
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-19 22:16:14
(#6486) írj a kiszállítás utáni 3 napon belül a mangafonnak,és akkor elméletileg visszacserélik
beküldve: 2008-12-19 22:14:27
(#6484) Hát Exiled ez bukta, de mindegy...
Én most elmegyek aludni ( a billentyűzet kényelmetlen, s húz az ágyam )...
Szóval sziasztok és jóéjt nektek!
Én most elmegyek aludni ( a billentyűzet kényelmetlen, s húz az ágyam )...
Szóval sziasztok és jóéjt nektek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Uhh az ciki :S
Kérdések a mangafanhoz topic szerintem.
szerk: életem első duplapostja
Kérdések a mangafanhoz topic szerintem.
szerk: életem első duplapostja
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-19 22:14:50
ejj ejj...Bár én spec egy webcamera-msn bulira gondoltam,de mind1
Nincs webcamerám.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-19 22:13:07
(#6482) Nekem sincs holnap suli.
Visszatértem és már jól laktam.
Segítsen valaki, hogy hová is kell ilyenkor írni? Mert belepörgettem Hellsing 3-ba, amit ma hozott GLS és sajna látom, hogy első 7-8 oldal valami festékhiba miatt teljesen át van ütve egymásra és az egyes oldalak felső kétharmada gyakorlatilag olvashatatlan. A csere elég sürgős lenne, ki hol veszi észre hamar?
Visszatértem és már jól laktam.
Segítsen valaki, hogy hová is kell ilyenkor írni? Mert belepörgettem Hellsing 3-ba, amit ma hozott GLS és sajna látom, hogy első 7-8 oldal valami festékhiba miatt teljesen át van ütve egymásra és az egyes oldalak felső kétharmada gyakorlatilag olvashatatlan. A csere elég sürgős lenne, ki hol veszi észre hamar?
no pussy, just the dicks