Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-19 22:11:46
(#6480) Nekünk az igazgató, igazgatói szünetet rendelt el, így egész nap a gép elött leszek.
(Webcamera nuku) (nem működik)
(Webcamera nuku) (nem működik)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-12-19 22:12:51
beküldve: 2008-12-19 22:11:46
(#6481) ejj ejj...Bár én spec egy webcamera-msn bulira gondoltam,de mind1
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Holnap lesz sulitok? ha nem,van egy ötletem,de ahhoz tudnom kell hányan vannak fenn
Jelentem sütit fogok sütni egész nap, sorry
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Holnap lesz sulitok? ha nem,van egy ötletem,de ahhoz tudnom kell hányan vannak fenn
Nekem nincs ^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-19 22:05:06
(#6477) Holnap lesz sulitok? ha nem,van egy ötletem,de ahhoz tudnom kell hányan vannak fenn
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ejj de korán van még,és máris fogyatkozik a nép?
Én még itt vagyok!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-19 21:55:48
(#6474) ejj de korán van még,és máris fogyatkozik a nép?
még nem alszok csak gépet kikapcsolom és elolvasom a naruto 1-et talán és utána alszok
Azt én is sztem lehet még ma.. bye
MIANEVED?!
na jóéjt mindenkinek én megyek malyd holnap jövök bye-bye
Ilyen korán?
bye-bye!
még nem alszok csak gépet kikapcsolom és elolvasom a naruto 1-et talán és utána alszok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Ilyen korán?
bye-bye!
MIANEVED?!
Szióka, jóccakát....
beküldve: 2008-12-19 21:48:20
(#6469) na jóéjt mindenkinek én megyek malyd holnap jövök bye-bye
BANKAI:"hihio Zabimaru"
mindenképpen kapsz egy névreszólót, így jó?
Oké
És szívesen.
Nincs mit... Szeretek sütni-főzni, és aztán nézni, ahogy mások megeszik...
mindenképpen kapsz egy névreszólót, így jó?
Oké
És szívesen.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."