Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
[...]
Légy kreatív, keverd össze a többiek maradékát és díszítsd gyertyával
Nem ajánlanám de mindegy... Szerintem majd kapsz egy csini mézeskalács-hullócsillagot "Azzi, A Kiválasztott" felirattal, melyet cukormázzal rovok rá.... Ez elég istenkirályi hozzád?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jól értem?
Kiakadtál pár osztálytársadon, akik szeretneke yg anime szereplőt?
Kiakadtál pár osztálytársadon, akik szeretneke yg anime szereplőt?
Nem értem
Hagyd, ő sem érti. Azért nem tudja megmagyarázni mi a baja, így utólag meg ilyen fiatal korban még égő bocsánatot kérni, ha valamit eltolt.
Amúgy kérnék én sütit, de az az igazság, hogy nem vagyok túl édesszájú.
Ha úgy lesz kedved, csinálj számomra valamit, amit direkt nekem szánsz, vagy valami egyszerűt, de egyedülállót.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-19 20:14:54
hmm...visszaolvasva én sem...
Amgy klau, nem keresnél vmi másik fürdőrucis(ruci nálküli) avatart?*bámul naaaagy bociszeemkkel*
Amgy klau, nem keresnél vmi másik fürdőrucis(ruci nálküli) avatart?*bámul naaaagy bociszeemkkel*
ja a másik avatar jobb volt (ezt azért raktad ki hogy féljek tőled? ) mert akkor félek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
majd talán
Positive vibration.
Ebben egyetértünk...
beküldve: 2008-12-19 20:11:41
(#6401) hmm...visszaolvasva én sem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-19 20:11:54
beküldve: 2008-12-19 20:10:28
(#6400) Jól értem?
Kiakadtál pár osztálytársadon, akik szeretnek egy anime szereplőt? és inkább neked ajánlanám a lenyugodást...
Kiakadtál pár osztálytársadon, akik szeretnek egy anime szereplőt? és inkább neked ajánlanám a lenyugodást...
Nem értem
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-19 20:12:09
a ettől aztán okosabb lettem.... a D-gray man-t csak hallomásból ismerem...
Na ja,a google-el jobban jártam volna
Most belinkeljek képet vagy mi?Am nyugodhatnál..
beküldve: 2008-12-19 20:09:05
(#6398) a ettől aztán okosabb lettem.... a D-gray man-t csak hallomásból ismerem...
Na ja,a google-el jobban jártam volna
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-19 20:08:56
(#6397) Nah szóval így a baniaa3 témától függetlenül elmentem filmet nézni :)
majd jövök páás
majd jövök páás
Positive vibration.
az mi lenne?
Tudom,tudoma googel a barátom,yahoo a társam wikipédia a legjobb osztálytársam,csak összevesztünk,és tudni akarom baniaa válaszát is!
D.Gray-man föszereplö....
Nem a sulisok hanem a Allen fanok..
Ja!
De én most leállok,Mert megyek. További jó fórumozást!
Kockanyúl x3
Nekem lövésem sincs.
Engem feldobott a csomag amit kaptam ma, mikor hazaértem
Miért hol jártál Te? Voltál ma suliban?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-19 20:07:05
(#6393) az mi lenne?
Tudom,tudoma googel a barátom,yahoo a társam wikipédia a legjobb osztálytársam,csak összevesztünk,és tudni akarom baniaa válaszát is!
Erre én nem lennék büszke a helyedben.
de nem vagy a helyemben!!!
Nem jött a sulimikulás? Vagy mi a gyásztól ilyen ideges ma minden áltsulis?
Megpróbálunk beszélgetni veled, meg segíteni, erre pattogsz itt. Túl sok volt a pokémon? Vagy mitől vagy ilyen agresszor?
baniaa3, ha tényleg annyira ideges vagy, akkor menj és akaszd fel magad, hagyj lógva minket, mi is hagyunk lógni.
Ha nem akarod, hogy kioktassalak, akkor oktass ki te engem, mi tart vissza?
Nem a sulisok hanem a Allen fanok..